Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En son 2 agustosta gelmisti adetim bundan onceTebrikler hamilesiniz. Erken farketmişsiniz iki güne bir aynı saatte aynı yerde kan verip artışını takip edin. Son adet tarihiniz neydi
kanama varsa sıkıntı canımaslinda adetim 27-29 gun araliginda gelirdi ama bu ay 32 ye kadar gelmedi 32 sabahi geldi biraz kanama ama hastalanmistim doktora gittim antibiyotik vs ilac verdi o gun kesildi kanamam dun hic gelmedi test yaptim silik cizgi cikti bugun de ara ara biraz kanamam geliyor tuvalete gittikce ama dedim kan vereyim yine de aonuc bu. Kanamamin olmasi normal mi peki? Doktora gitmeme gerek varmi yoksa sadece kan mi vermeliyim
Bana da dua edin bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım yarın sağlık ocaginda kan vericem en düşük beta kaç olması gerekiyo ona göre anlarım varmı.yokmu.diye şimdi den teşekkür ederimkanama varsa sıkıntı canım
takip et beta değerini
5 haftalık hamilesiniz . Diğer haftaya kalp atışını duyabilirsiniz yumurtlama tarihiniz tahmini 15-17 Ağustos arasıEn son 2 agustosta gelmisti adetim bundan once
inseAllah gebelik vardır Rabbim gönlünden geçeni nasip etsinBana da dua edin bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım yarın sağlık ocaginda kan vericem en düşük beta kaç olması gerekiyo ona göre anlarım varmı.yokmu.diye şimdi den teşekkür ederim
Yarin tekrar kan verecegim bakalim umarim yukselir saglikli bir sekilde ara ara kanamam geliyor5 haftalık hamilesiniz . Diğer haftaya kalp atışını duyabilirsiniz yumurtlama tarihiniz tahmini 15-17 Ağustos arası
tebrikler gebelik var ama çok yeni bata kaç gün varMerhabalar
Bugun kan verdm sonucum boylecikti adetim iki uc gecikmisti ama bugun yine biraz kanamam geldi sonuc 24 hamilemiyim ne demek bu