• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG sonuç

anonnnnnnnnniiiimmmm

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
5
0
1
21
Merhaba 14 ocakta beta negatifti 20 ocakta negatifti dün yaptırdığım kan sonucum 542 çıktı ikiz olma ihtimali yüksek mi? Bilgisi olan bilgi verebilir mi? Birde kasık ağrısı olması ara ara sert bir sancı şeklinde vuruyor bu doğal mı?

Merhaba 14 ocakta beta negatifti 20 ocakta negatifti dün yaptırdığım kan sonucum 542 çıktı ikiz olma ihtimali yüksek mi? Bilgisi olan bilgi verebilir mi? Birde kasık ağrısı olması ara ara sert bir sancı şeklinde vuruyor bu doğal mı?
Normal o yok ikiz zannetmiyorum ama birdahaki ian vermeye gidende belli olur

Benimde sol kasık ateş ve bel ağrım vardı bata 2 gün kala test verdim negatif 3 gün gecikmem var acaba benimde gebelik olabilir mi ara ara kaşık batmalarım devam ediyor

Merhaba, benim de beta 561 çıktı sat 27 Aralık acayip karın ağrım ve ara ara vuran bıçak saplanma hissiyatı var 🥲

Kızlar yerleşme kanaması yaşayan var mı Biz bu ay yumurtlamayı değerlendirdik regl'ime 5 gün kala Beta baktırdım 1.20 çıktı Bugün reglim'e bir gün var yani yarın adet olmak gerekiyor Bugün çok az çok çok açık kahverengi bir leke geldi ama sonradan kesildi Ara ara da kasıklarımız sancı giriyor ama regl ağrısı gibi değil Sizce yerleşme kanaması olabilir mi Eğer öyleyse de gebelik ne zaman belli olur Sizce

Kızlar yerleşme kanaması yaşayan var mı Biz bu ay yumurtlamayı değerlendirdik regl'ime 5 gün kala Beta baktırdım 1.20 çıktı Bugün reglim'e bir gün var yani yarın adet olmak gerekiyor Bugün çok az çok çok açık kahverengi bir leke geldi ama sonradan kesildi Ara ara da kasıklarımız sancı giriyor ama regl ağrısı gibi değil Sizce yerleşme kanaması olabilir mi Eğer öyleyse de gebelik ne zaman belli olur Sizcgeçtikten sonra erken gebelik ile normal test yap bence
Bat geçtikten sonra erken ile normal test yap olmazsan ve negatif çıkarsa biraz daha bekle tekrar dene geç döllenme imkanı da oluyormuş benim 3 gün geçti kasık batmaları ara ara devam ediyor pazartesi test gelmesini bekliyorum

Back