Beta hcg si yavaş ilerleyip sağlıklı hamilelik yaşayan var mı???

Umayumay_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2021
96
66
38
Beta hcg si yavaş ilerleyip sağlıklı hamilelik yaşayan var mı??? Kaç la başladınız kaç la devam etti sıkıntı çıktı mı??

Bende merak ediyorum benimde 2 gün arayla sonuçlar şöyle 6-46-79-116 doktor az artıyor diye 2 güne bi çağırıyor korkuyorum

Bende merak ediyorum benimde 2 gün arayla sonuçlar şöyle 6-46-79-116 doktor az artıyor diye 2 güne bi çağırıyor korkuyorum
korkmayin degerleriniz normal artmis simdlik yeni oldugu icin degerler dusuk devam etmenz gerekir beta takibine yuzde yuz artis sart degil yuzde 60 ve ustu artmasi gerekir sizinki cokkkk cookk yeni oldugu icin boyledir kimyasal yada dis gebelik olma ihtimali dusuk sizin degerlerinizin ancak dedgm gbi yeni oldgu icin dusuge donusme ihtimali oluyor bu kadar erken ogrenmek iyi degl o yuzden betaya devam bi hafta sonra 1000leri gecmesi lazim

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız

Tam bi sürünmece evet ama 2 günde bir ölçtürmeye devam edin sakın ha bırakmayın baktırmayı. Benim %50 lerde artış oldu be malesef dış gebelikti umarım sizin sağlıklıdır.

Maalesef bende beta 116dan 106ya düştü düşük hapı verdi doktor biraz kahverengi leke geldi kanama olmadı 2 gün sonra tekrar 138e çıktı ne düşüneceğimi bilmiyorum artık

Merhabalar hocam. Beta hcg kontrolüne devam ettiniz mi? Bizim de 97 den 151 e çıktı ama sonrasında 145 e düştü. Dış gebelikten suphelendiler ve kesinlikle sağlıklı gebelik değil dediler. Yarın yine beta baktiracagiz. Sizin durumunuzu merak ettim.

Benim 130 la başladı. 4 gün sonra lekelenme olunca tedirgin olup kan verdim 220 idi. 2 gün sonra 217 oldu. Doktorum kimyasal gebelik dedi 7 gün sonra da adet oldum adetim yaklaşık 12-13 gün sürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…