Beta hcg pozitif kanamam var

nlyceco

Kızım geliyorrr
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2015
74
42
8
Hepinize merhaba.Genelde 28 günde adet olurdum ama son 6 aydır adetim her ay öne gelmeye başlamıştı.En son 23 günde adet oldum 12 Nisan'da.Dün adetimin 28.günü beta hcg baktırdım. 5,81 pozitif çıktı.Yaklaşık 1 saat sonra kahverengi kanama başladı ve çok ağrım oldu.Hala adet kanaması gibi devam ediyor.Dr 2 gün sonra tekrar beta hcg istedi.Yarın kan vereceğim ama çok huzursuzum Beta hcg pozitif ama daha çok düşük acaba geç döllenme böyle mi olur? Bu kanama o yüzden midir? Tutunma olsa böyle adet gibi mi olur kanama? Üstüne görme olabilir mi? Test yaptırdığımda belirtilerim çoktu.Şimdi hissetmiyorum. Düşük yapıyorsam belirtiler hemen mi yok olur? Fikirlerinize çok ihtiyacım var.Yardım edin lütfen :KK61:

Hepinize merhaba.Genelde 28 günde adet olurdum ama son 6 aydır adetim her ay öne gelmeye başlamıştı.En son 23 günde adet oldum 12 Nisan'da.Dün adetimin 28.günü beta hcg baktırdım. 5,81 pozitif çıktı.Yaklaşık 1 saat sonra kahverengi kanama başladı ve çok ağrım oldu.Hala adet kanaması gibi devam ediyor.Dr 2 gün sonra tekrar beta hcg istedi.Yarın kan vereceğim ama çok huzursuzum Beta hcg pozitif ama daha çok düşük acaba geç döllenme böyle mi olur? Bu kanama o yüzden midir? Tutunma olsa böyle adet gibi mi olur kanama? Üstüne görme olabilir mi? Test yaptırdığımda belirtilerim çoktu.Şimdi hissetmiyorum. Düşük yapıyorsam belirtiler hemen mi yok olur? Fikirlerinize çok ihtiyacım var.Yardım edin lütfen :KK61:
moralinizi bozmak istemiyorum ama boşa umutta vermek istemiyorum.5,81 değeri sınırda makinenin sapması bile olabilir. pozitif idiyse bile muhtemelen kimyasal gebelik yaşadınız. testinizi yaptırın tekrar ama umutlanmayın. geçmiş olsun

umut ettığınız ne ise o olur inşallah herşeyin hayırlısını ısteyın neyın bızım için hayırlı olduğunu bılemeyız...

Kanamayla birlikte değerim 2,57'ye düştü ve ilk defa inanılmaz bir ağrı yaşadım.Çok teşekkür ederim cevapladığınız için.Hepimiz için ALLAH'tan herşeyin hayırlısı...10 aydır korunmadığımız halde hamile kalamadım.İlk defa 5 in üstünde bi değer çıkınca ve kanama olunca endişelendim ama kısmet değilmiş.

mrb benım sat 12 mart su an sat 14 nisandı 18 inde yanı 4 gun gecınce kan verdım degerim 21 acaba bu yukselırmı boyle olup bebegını kucagına alan oldumu sımdıden tsk edrm

Back
X