Beta hcg nin 2 günde fazla artması acillll lutfen

suzans

Guru
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
147
20
298
Ankara
Arkadaşlar Bnim cuma günü beta hcg 120 cuma günü 732 çıktı yani 2 günde 3.5 4 kat artış var sizce normal mi.çok artışı mol gebelik diye okudum İnternette. Benim gibi durumu olanlar lütfen yazsin

Bencede kötü düşünmeyin. Bu değerin illa iki kat artması gerekmiyor daha fazlada artabilir. İnşallah sağlıklı hamileliğiniz olur

Sakin ol
Benim de ilk ölçtürdüğüm 68
İki gün sonra 259
Tam bir hafta sonra 7843 çıktı

Doktora gittim bir sorun yok kese görünüyor
Mol gebeliği aklından çıkart

Sakin ol
Benim de ilk ölçtürdüğüm 68
İki gün sonra 259
Tam bir hafta sonra 7843 çıktı

Doktora gittim bir sorun yok kese görünüyor
Mol gebeliği aklından çıkart
Allah bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin cnm keseyi ne zman gordun

Allah bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin cnm keseyi ne zman gordun

5. Haftanın başında görüldü ama çok küçüktü
5+3 gibi tekrar bakıldı bu defa karından net görüldü

Sen de endişelenme değerlerin gayet güzel görünüyor

Bu surecte internetteki olumsuz ihtimaller sizin zarariniza olur Sakin olup tadini cikarin.

Merhaba hanımalr. Benimse klomen sonrası bu ay hamilr olduğumu öğrendim. Daha çok yeni. Adete 1 gün varken hcg 74 çıktı iki gün sonra hatta tam iki gün bile olmamıştı. 40 saat diyelim :) 290 olmuştu. 4 kat artmış yaklaşık. Endişelendim ilk başta ama doktor herhangi birşey demedi. Nırmalde 1 yumurta oluştı diye biliyorum yani daha doğrusu karından doktorun gördüğü 1 taneydi. İkiz olma ihtimali varmıdır acaba ya. 4 kat artması normalmi acaba ?

Ben de regle 2 gun kala baktirdigimda 80 di. 2 gun sonra ise 308. Doktoruma sordum artis icin gayet iyi dedi. Kotu dusunmenin su anda hicbir faydasi yok olacak olan ztn oluyor. Stres yapmadan beklemeye çalışıyorum. Ins guzel haberler aliriz.

İnşallah. Sizinde yeni heralde

Amin. Erken ogrenince de beklemesi cok zor oluyor.
Bugünde beta baktırmamı söylemişti doktor. Baktırdım ve 1318 olmuş.
Yani 23 nisanda 74
25 nisanda 287
29 nisanda 1318 olmuş. İlkinde iki günde 4 kat artmıştı. Şimdi ise ikinsat artmış heralde. Acaba bi sıkıntımı var ya çok tedirgin oldum

Insallah yoktur cnm kotu dusunme. Ne zmn doktora gozukeceksin?

Insallah yoktur cnm kotu dusunme. Ne zmn doktora gozukeceksin?
Çarşamba günü. Yani aslında cuma günü baktırmadıgım için 4 günde 2 şer katmı arttı bilmiyorum. Belki öyle bile değil. Moralim bozuldu ya uff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…