• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg nin 2 günde fazla artması acillll lutfen

Benimde o fotoğraf tam 5+5 ay Allah razı olsun içim rahatladı bir nebze. Senin doktorunda kötü bir şey söylememişti dimi o zaman
Valla tamamen aynı keselerimiz :)) yok hiç kötü bişey söylemedi bende tedirgin olmuştum ekranda öyle görünce ama doktorum kesemiz gayet güzel sınırları düzgün demişti. Çok şükür şuan 11+6 yım. Hiç moralini bozma. Kısmeti varsa zaten hertürlğ gelicekler bu bebişler canım :anneadayı:

Merhaba hanımalr. Benimse klomen sonrası bu ay hamilr olduğumu öğrendim. Daha çok yeni. Adete 1 gün varken hcg 74 çıktı iki gün sonra hatta tam iki gün bile olmamıştı. 40 saat diyelim :) 290 olmuştu. 4 kat artmış yaklaşık. Endişelendim ilk başta ama doktor herhangi birşey demedi. Nırmalde 1 yumurta oluştı diye biliyorum yani daha doğrusu karından doktorun gördüğü 1 taneydi. İkiz olma ihtimali varmıdır acaba ya. 4 kat artması normalmi acaba ?
Aynı durumu yaşıyorum sizinle 32 den 120 oldu değerim iki günde sizin sonucunuz ne oldu

Back