- 9 Eylül 2022
- 30
- 9
- 1
- 36
- Konu Sahibi Olalalalaa
-
bende çok sabırsızim yayazarım size. Bikaç gün beklesem ne oldugu ortaya çıkar ama sabredemiyorum.
Merhaba sonuç ne oldu acaba şuan aynı durumdayım 4 gün kala kan verdim ve 2.30 çıktıArkadaşlar merhabaa ben reglime 4 gün kala gittim kan testi yaptırdım beta hcg 2.30 çıktı. Alt karnımda ağrı, baş ağrısı halsizlik ve göğüslerde hassasiyet var. Hepsi de hamilelik belirtileri gibi geliyor. 2.30 düşük bi sonuç biliyorum ama aranızda hiç sonradan değeri bu seviyelerden yükselen ve hamile kalan oldu muuu??
Merhaba sonuç ne oldu ac
Merhaba naptın test yaptın mıyazarım size. Bikaç gün beklesem ne oldugu ortaya çıkar ama sabredemiyorum.
Benim kimyasal oldu maalesefKızlar durumlarınız nedir inşallah hamişsinizdir
1.60 ciktiginda regl tarihinizi gecmis miydi yada kac gun vardi acaba ben dun yaptirdim 8.12 ciktiBenim oğlumda beta 1.60 ti ilk 4 gün sonra tekrar verdiğimde 182 di şimdi oğlum 2 yaşında yani diyeceğim o ki 4 gün sonra tekrarlayın kanı bence
Gecikmemisti daha 4 gün vardı adete1.60 ciktiginda regl tarihinizi gecmis miydi yada kac gun vardi acaba ben dun yaptirdim 8.12 cikti
Anladim tesekkur ederim benim dun sali 8 di dun tekrar verdim 4 cikmis sanirim ovitrelleye bagli bi yukselisGecikmemisti daha 4 gün vardı adete
Ay yazılanları şimdi görüyorum kusura bakmayın. Ben adet oldum ne yazık kiKızlar durumlarınız nedir inşallah hamişsinizdir
Hayırlısı olsun canım. İnşallah önümüzdeki ay hamile olursun. Benim de eşim bir anda sürpriz bir görevlendirmeyle şehir dışına gidiyor. Her şey kaldı. Kısmet olmayınca olmuyor. İnşallah sen hamile kalırsın bu ayAy yazılanları şimdi görüyorum kusura bakmayın. Ben adet oldum ne yazık ki
Sonuç ne oldu benimde 4 gün var bugün test yaptırdım 2.30 çıktı benimdeMerhaba sonuç ne oldu acaba şuan aynı durumdayım 4 gün kala kan verdim ve 2.30 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?