Beta hcg negatifff

Olalalalaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2019
11
0
36
31
Arkadaşlar merhabaa ben reglime 4 gün kala gittim kan testi yaptırdım beta hcg 2.30 çıktı. Alt karnımda ağrı, baş ağrısı halsizlik ve göğüslerde hassasiyet var. Hepsi de hamilelik belirtileri gibi geliyor. 2.30 düşük bi sonuç biliyorum ama aranızda hiç sonradan değeri bu seviyelerden yükselen ve hamile kalan oldu muuu??

Merhba canım benimde adetime 7 gün var beta 0,23 çıktı bende merak ediyorum acaba böyle hamile kalan var mı

daha adetime 3 gün var ama hiç adet belirtim yok sadece ufak kramplar ve biraz mide bulantısı ki eğer adet olucaksam davulla zurnayla gelmesi lazımdı ağrılarımın :) sende durum nedir ?
Şişkinlik ağrı yorgunluk herşey var ama regl belirtisi aynı zamanda o yüzden umutlanamıyorum

merhaba haziranın 18inde betam 0,23 çıkmıştı sağ kasığımda çok ağrı vardı onun için gitmiştim regli günüm ayın 25inde idi 24ünde gebelik testi yapmıştım çift çizgi çıkmıştı sonra tekrar kan verdiğimde 136 olmuştu betam

Ben durup durup teste de gidemiyorum içim içimi de yiyor
haziranın 18inde betam 0,23 çıkmıştı sağ kasığımda çok ağrı vardı onun için gitmiştim regli günüm ayın 25inde idi 24ünde gebelik testi yapmıştım çift çizgi çıkmıştı sonra tekrar kan verdiğimde 136 olmuştu betam

Ben 20sinde verdim 0.320 çıktı idrar testi negatif çıkıyor kan testine korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…