- 5 Ocak 2019
- 11
- 0
- 36
- 31
- Konu Sahibi Olalalalaa
-
Merhba canım benimde adetime 7 gün var beta 0,23 çıktı bende merak ediyorum acaba böyle hamile kalan var mıArkadaşlar merhabaa ben reglime 4 gün kala gittim kan testi yaptırdım beta hcg 2.30 çıktı. Alt karnımda ağrı, baş ağrısı halsizlik ve göğüslerde hassasiyet var. Hepsi de hamilelik belirtileri gibi geliyor. 2.30 düşük bi sonuç biliyorum ama aranızda hiç sonradan değeri bu seviyelerden yükselen ve hamile kalan oldu muuu??
Ben de çok merak ediyorum çok heyecanlı bir bekleyiş günler geçmiyorMerhba canım benimde adetime 7 gün var beta 0,23 çıktı bende merak ediyorum acaba böyle hamile kalan var mı
İnşallah ama her yerde negatif yazıyor umudum kırıldıBen de çok merak ediyorum çok heyecanlı bir bekleyiş günler geçmiyorbakalım inşallah güzel haberler alırız
Ben de çok merak ediyorum çok heyecanlı bir bekleyiş günler geçmiyorbakalım inşallah güzel haberler alırız
Gerçekten mi umut oldun bana teşekkür ederimValla ben bi kaç yerde gördüm geç döllenmeden dolayı düşük çıkmış sonradan hamilelik olmuş
Var mı bişeylerrGerçekten mi umut oldun bana teşekkür ederim
daha adetime 3 gün var ama hiç adet belirtim yok sadece ufak kramplar ve biraz mide bulantısı ki eğer adet olucaksam davulla zurnayla gelmesi lazımdı ağrılarımın :) sende durum nedir ?Var mı bişeylerr
Şişkinlik ağrı yorgunluk herşey var ama regl belirtisi aynı zamanda o yüzden umutlanamıyorumdaha adetime 3 gün var ama hiç adet belirtim yok sadece ufak kramplar ve biraz mide bulantısı ki eğer adet olucaksam davulla zurnayla gelmesi lazımdı ağrılarımın :) sende durum nedir ?
Bende umutlanmıyorum hastanede çalışıyorum tüm kadın doğum doktorlarına sordum büyük ihtimalle birşey ifade etmez diyorlar o değerŞişkinlik ağrı yorgunluk herşey var ama regl belirtisi aynı zamanda o yüzden umutlanamıyorum
Ben durup durup teste de gidemiyorum içim içimi de yiyorBende umutlanmıyorum hastanede çalışıyorum tüm kadın doğum doktorlarına sordum büyük ihtimalle birşey ifade etmez diyorlar o değer
merhaba haziranın 18inde betam 0,23 çıkmıştı sağ kasığımda çok ağrı vardı onun için gitmiştim regli günüm ayın 25inde idi 24ünde gebelik testi yapmıştım çift çizgi çıkmıştı sonra tekrar kan verdiğimde 136 olmuştu betamArkadaşlar merhabaa ben reglime 4 gün kala gittim kan testi yaptırdım beta hcg 2.30 çıktı. Alt karnımda ağrı, baş ağrısı halsizlik ve göğüslerde hassasiyet var. Hepsi de hamilelik belirtileri gibi geliyor. 2.30 düşük bi sonuç biliyorum ama aranızda hiç sonradan değeri bu seviyelerden yükselen ve hamile kalan oldu muuu??
haziranın 18inde betam 0,23 çıkmıştı sağ kasığımda çok ağrı vardı onun için gitmiştim regli günüm ayın 25inde idi 24ünde gebelik testi yapmıştım çift çizgi çıkmıştı sonra tekrar kan verdiğimde 136 olmuştu betamBen durup durup teste de gidemiyorum içim içimi de yiyor
Ben 20sinde verdim 0.320 çıktı idrar testi negatif çıkıyor kan testine korkuyorumhaziranın 18inde betam 0,23 çıkmıştı sağ kasığımda çok ağrı vardı onun için gitmiştim regli günüm ayın 25inde idi 24ünde gebelik testi yapmıştım çift çizgi çıkmıştı sonra tekrar kan verdiğimde 136 olmuştu betam
reglinize kaç gün varBen 20sinde verdim 0.320 çıktı idrar testi negatif çıkıyor kan testine korkuyorum
2 ekimreglinize kaç gün var
planlı gebelik düşünüyorsanız yükselme ihtimali var bence2 ekim
gerçekten mi umutlanabilir miyim ? ayyy inşallah bizimde öyledirmerhaba haziranın 18inde betam 0,23 çıkmıştı sağ kasığımda çok ağrı vardı onun için gitmiştim regli günüm ayın 25inde idi 24ünde gebelik testi yapmıştım çift çizgi çıkmıştı sonra tekrar kan verdiğimde 136 olmuştu betam
İnşallah öyledirrr ya bu akşam eşimi ikna edebilirsem bi kan veririm bikaç gün var eğer sabit 0daysa en azından yok derim kafam rahatlargerçekten mi umutlanabilir miyim ? ayyy inşallah bizimde öyledirTurunc chemist
Planlı bir şekilde yumurtlama dönemiyle beraber uyguladım ancak tam olarak gün aşırı değil 1 2 gün değerlendirebildim ondan emin değilimplanlı gebelik düşünüyorsanız yükselme ihtimali var bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?