Beta hcg negatifff

Planlı bir şekilde yumurtlama dönemiyle beraber uyguladım ancak tam olarak gün aşırı değil 1 2 gün değerlendirebildim ondan emin değilim
bende 10 günlük yumurtlama dönemimi değerlendirdim bazen 2 günde bazen 3 günde bir birliktelik oldu reglimden 1 hafta önce sağ kasığımda sürekli ağrı vardı hatta bir gece ağrıdan uyandım apandis diye düşündüm ama gebelik çıktı inşallah sizede en kısa zamanda nasip olur.

inşallah canım bende bugün kan versem mi ?

Benimde sağ kasıkta var ancak aşırı ve sürekli değil anlık sert oluyor 4 günüm var bugün bi kan vericem bakalım

Benimde sağ kasıkta var ancak aşırı ve sürekli değil anlık sert oluyor 4 günüm var bugün bi kan vericem bakalım
bugün çıkmayabilir bence en sağlıklısı regliye bir gün kala test yapıp ondan sonra kan verin. Bu kasık ağrısı diğerlerine benzemiyor ama değişik bir ağrı.

Ben de çok merak ediyorum çok heyecanlı bir bekleyiş günler geçmiyor bakalım inşallah güzel haberler alırız
Benim oğlumda beta 1.60 ti ilk 4 gün sonra tekrar verdiğimde 182 di şimdi oğlum 2 yaşında yani diyeceğim o ki 4 gün sonra tekrarlayın kanı bence

Kızlar kan testim negatif çıktı. Ama yerleşme kanaması gibi bişi yaşıyorum. Ovülasyonun üstünden 15 gün geçti. Nedir bu adet kanamasına da dönmedi.

Kızlar kan testim negatif çıktı. Ama yerleşme kanaması gibi bişi yaşıyorum. Ovülasyonun üstünden 15 gün geçti. Nedir bu adet kanamasına da dönmedi.
Gebelik testi yapın benim de pozitif görmüştüm iki adet gebelik testinde kan verdiğimde negatifti düzensiz adet olurum 40/50 günde anca olurum ama şimdi adetimin 31. Günü başlayan bir kahverengi leke oldu bugün 2. Gün ama adete de dönmedi bende sizin gibi düşündüm ama.bekliyorum siz test yaparsanız haber verirmisiniz banada umut olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…