Beta hcg ne zaman yükselir

uludere

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2013
8
0
6
34
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Ben ilk bebeğimi kesede net belli olmaığı için 8 haftalıkken aldırmak zorunda kaldım. 3 regli bekledikten sonra tekrar yumurtlama günlerime dikkat ederek ilişkiyede girdim eşimle. Ama sabırsız olduğum için (30 unda regli olacağım) bugün daha reglime 6 gün varken gidip beta hcg baktırdım ve 0.1 çıktı acaba daha belli değilmidir yoksa olmadığı için bu sonuç çıkmıştır ve artık yükselmez mi? Deneyimlerinizi paylaşırmısınız teşekkürler.

Canim benim öncelikle umarim hamissindir.. Bta HCG hormonu kana hemen geçmediği için belli olmamis olabilir bi 15 gün beklemen gerekebilir. ama okadar bekleyemm diyosan bir hafta sonra tekrardan git umarim bebek haberini alirsin. Bu arada nekadarlik evlisin canim

Bu haftasonu 1. yılımız doldu daha yeniyiz evet ama insan bebiş isteyince sabırsız olabiliyor. Birde kürtajdan sonra hemen olur demişlerdi o yüzden heveslendim.Dediğiniz gibi birde reglime yakın yaparım yada beklerim regli olup olmayacağıma bakarım:)Teşekkür ederim.

Hic acele etme. Acele ise şeytan karisir derler:) akisina birak .. Eminim olur daha yeni evlisin birde egerki geç evlendiysen zaten bina önce olsun istersin. Eminimki sende anne adayisin hislerimde yanilmam :) bi anne adayi olarak cok dua edicem

Evet 79 Kasım doğumluyum. Bir anönce olsun istiyorum. Umarım hislerin doğru çıkar çok teşekkür ederim...

Evet 79 Kasım doğumluyum. Bir anönce olsun istiyorum. Umarım hislerin doğru çıkar çok teşekkür ederim...

Canim eğer çok istiyorsan kusura bakma esinle gorusmenizden hemen sonra yapacagin bi kaç hareket var mesele gorusmenizin bitiminde sort ustu yat bacaklarini kir kalcani yukariya doğru kaldirim 10 dakika öyle dur. Ama onun haricinde de yarim sat yikanma yatakta yat. Buda hamile kalmani kolaylastirir ve görüşmeye bbaşlamadan önce besmele çek ve çocuğa niyet et ondan önce abdest almani öneririm:)) emin ol ise yarar

Sevgili sumeyradayioğlu ,

zaten bunları söylemişlerdi bende yapmaya dikkat etti ilkinde oldu ama bebiş gelişmemiş şimdi yine dikkat ediyorum.Artık elastikiyette biyere kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…