- 8 Ocak 2008
- 899
- 17
- Konu Sahibi EU1
kızlar şimdi testimi yaptım.negatif çıktı (( hemen burdaki sağlık ocağına koştum... kendimi nasıl kötü hissettiğimi anlatamam. hemşirede bana korkma daha adetine 4-5 gün var prodüktörler kesin sonuçtur ama adet geçtikten sonra kesin sonuçtur. farkındaysan prodüktör paketlerinde de gebelik başladıktan 7 gün sonra testi yapınız yazıyor dedi. baktığımda gerçekten de öyleydi. Senin değerin var 11.10 önemli olanda bunun yükselmiş yada yükselmemiş olması canım dedi. Bugün misafirlerim var. Yarın sabah eşimle beraber doğumevine gideceğim umarım sonuçlar güzel olur. Kan testinde yapılan beta-cHG sonuçları 5'in üzerinddeyse olma ihtimali yüksektir. 5-6 civarındakinde kesin sonuç hamile değil demekmiş. Off hastalancam diye çok korkuyorum kızlar. Aslında bu kadar teleşaa ne gerek var diyorum ama sanırım annelik böyle bir duygu olsa gerek değilmi...???
canım benim endişeni ve heyecanını anlıyorum.. epeydir yazdıklarını takip ediyordum. işte insanlar bçyle konularda çok sabırsız oluyor. bende senin gibi daha günüm gelmeden yaptırmıştım gebelik testi. biliyorudm hamile olduğumu ama emin olmak istedim ve sonuç: hamileyim...
inşallah sende hamilesindir canım... Allah bu duyguyu tatmak isteyen herkese nasip etsin. Gerçekten annelik çok zor ve sorumluluk isteyen bir işmiş... Daha 4,5 aylık hamişim ama hiçbişey anlayamıyorum...:çok üzgünüm: Umarım güzel bir hamilelik dönemi geçirisin canım... Olumlu sonuçlarını bekliyoruz inşallah... a.s.