Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Perşembe 221 cumartesi 479 bugün de sağlık ocağında verdim yarın çıkacak sonuç ama benim bel ağrım kasık ağrım vardı bi kaç gündür bugün ağrılar kesildi
Perşembe 221 cumartesi 479 bugün de sağlık ocağında verdim yarın çıkacak sonuç ama benim bel ağrım kasık ağrım vardı bi kaç gündür bugün ağrılar kesildi
Merhaba, değeriniz gayet güzel yükselmiş. Son adet tarihinize göre değişkenlik gösterebilir ama 5 hafta 1 günde değerim 4700 çıkmıştı. Sizin de bu artışla birkaç gün sonra aynı seviyeyi bulur diye düşünüyorum. Erken dönemde regl olacakmış gibi ağrılarınızın olması çok normal. Sağlıkla gelsin.