• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg ile ilgili yardım eder misiniz

Gebe miyim

• Ankete Katılan
    12
Bu kadar dert yapacağına keske boyle seyler yapmasaydın. Değilsindir. Sen yine de Dr a ilişkini deseydin Belki mikrop kaptın adamdan . Akıntı normal degil. Hala adet ol adında o da normal degil..

Bu kadar dert yapacağına keske boyle seyler yapmasaydın. Değilsindir. Sen yine de Dr a ilişkini deseydin Belki mikrop kaptın adamdan . Akıntı normal degil. Hala adet ol adında o da normal degil..
İlişki 4 kasımda oldu tam bir birleşme de olmadı boşalma da olmadı. 25 kasımda regl oldum 5 gün sürdü tek farklılık az geldi gibi hissettim. 29 kasımda bitti zaten 30 kasımda yıkandım. 1 aralıkta idrar testi yaptım negatif çıktı. 3 aralıkta kan testi yaptım negatif çıktı 5 aralıkta sabah ve akşam idrar testi yaptım negatif çıktı. 7 aralıkta yine özel vi hastane de kan testi yaptım yine negatif çıktı. İlişkiden neredeyse 33 gün geçti. Regl de oldum. Hala gebelik riskim olduğumu mu söulüyorsunuz. İlk defa böyle birşey yaşadım bilgim falan yoktu hiçbir konuda

Regl oldum bu sabah. İlişki sonrası 2. Regl oluşum. Kasığımda sabahtan beri ağrı var. Sanırım gerçekten gebe değilim. Yorumlarını için teşekkür ederim

Birşey söyleyeceğim. Geçen adetim 5. Gün akşamı bitti ama bu 6. Günde kahverengi gibi geliyor sizce normal mi bu,gebelik hala yoktur değil mi? İlişki 4 kasımda oldu 2. Regl görüşüm ilişkiden sonra. İkişkiden yaklaşık 51 gün geçti. Yerleşme kanaması olabilir mi lütfen yardım edin. Daha önce ilişkiden 32 ve 28 gün sonraları beta hcg yapmıştım biri 0.01 diğeri 0.5 çıkmıştı. Gebelik değildir dimi :(

Oy allahımmmm verem ettin bizi arkadaş.hasta olmuşsun işte daha ne diye sorguluyorsun.altından kalkamayacagın işlere kalkışma bundan sonra.sahip çıkın kendınıze ya da korkmayın be

Oy allahımmmm verem ettin bizi arkadaş.hasta olmuşsun işte daha ne diye sorguluyorsun.altından kalkamayacagın işlere kalkışma bundan sonra.sahip çıkın kendınıze ya da korkmayın be
Ya abla napayım korkuyorum, ilk defa böyle birşey yaşadığım için bu kadar stres yapıyorum. Sizce var mı gebelik mümkün mü 51 gün geçti ilişkiden

Back
X