- 18 Temmuz 2018
- 2.426
- 2.171
- 63
- Konu Sahibi Sevilkaraman
Hamile değilsiniz korkmayın belirti yaşıyorsanız bile bu strestendir. 30 güne bhcg 1000 civarı çıkardı en az.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün kadın doğum doktoru ultrasonla baktı ve yumurtalıkların tertemiz dedi. Doktora yüzeysel ilişki yaşadığımı söylemedim. İlişkiden 36 gün sonra hamile olsaydım kese görünür müydü?Hamile değilsiniz korkmayın belirti yaşıyorsanız bile bu strestendir. 30 güne bhcg 1000 civarı çıkardı en az.
Evet gözükürdü tabiki. Ama abla demene gerek yok. :)Abla bugün kadın doğuma gittim. İlişki yaşadın mı dedi utandığımdan hayır diyip söylemedim. Yeşil akıntım olduğunu söyledim. Ultrasonla baktı yumurtalıkların tertemiz birşey yok dedi. Gebe olsaydım görünürmüydü?
Bugün kadın doğum doktoru ultrasonla baktı ve yumurtalıkların tertemiz dedi. Doktora yüzeysel ilişki yaşadığımı söylemedim. İlişkiden 36 gün sonra hamile olsaydım kese görünür müydü?
Teşekkür ederim içimi rahatlattınızGörünür tabi.
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız , saygıdan abla diyorum baya kafama takan biriyim.Evet gözükürdü tabiki. Ama abla demene gerek yok. :)
Hee gözükür.Evet gözükürdü tabiki. Ama abla demene gerek yok. :)
4-5 haftaysa gözükmeyebilirTeşekkür ederim içimi rahatlattınız
İlişkinin üzerinden 26 gün geçmiş.Hee gözükür.
Transabdominal kese gözükmesi için 6 haftalık gebelik lazım. İnsanları yanlış yönlendirmeyelim.
B hcg değeri önemli. Yaklaşık 3000’i bulmadıysa abdominal usg ile zor. Var ama görünmemiş olabilir.İlişkinin üzerinden 26 gün geçmiş.
Ablamın ilişkiden 14. Gün sonraki beta hcg oranı 216.
16.gün sonraki 508
18. Gün sonraki 1708'di.
Adet gününden 8 gün sonra gittiğimizde keseyi görmüştük ama bebeği görememiştik.
Kaldı ki,kadın doğum olaylarıyla biraz haşır neşirim. Bilgim var,o yüzden söyledim. Tabi benimki sadece bir tahmin,ben görülebildiğini söyledim. Ama sizinde ne doktoru olduğunuz belli değil,bir kadın doğum branşı doktoru oluyorsunuz bir başka bir branş doktoru oluyorsunuz. :) Neyse doğum kontrol yöntemlerinin %100 korumadığını öğrenmişsinizdir umarım.
Kadın doğum sekreteri misin?İlişkinin üzerinden 26 gün geçmiş.
Ablamın ilişkiden 14. Gün sonraki beta hcg oranı 216.
16.gün sonraki 508
18. Gün sonraki 1708'di.
Adet gününden 8 gün sonra gittiğimizde keseyi görmüştük ama bebeği görememiştik.
Kaldı ki,kadın doğum olaylarıyla biraz haşır neşirim. Bilgim var,o yüzden söyledim. Tabi benimki sadece bir tahmin,ben görülebildiğini söyledim. Ama sizinde ne doktoru olduğunuz belli değil,bir kadın doğum branşı doktoru oluyorsunuz bir başka bir branş doktoru oluyorsunuz. :) Neyse doğum kontrol yöntemlerinin %100 korumadığını öğrenmişsinizdir umarım.
Ee o zaman neyi tartışıyoruz? Görülebilir de görülmeyebilir de.B hcg değeri önemli. Yaklaşık 3000’i bulmadıysa abdominal usg ile zor. Var ama görünmemiş olabilir.
Allah kolaylık versin ama sıkıcı meslekEe o zaman neyi tartışıyoruz? Görülebilir de görülmeyebilir de.
Ablam abdominal ultrasonla gördükten sonra daha beta hcg değerine baktırmadı,çünkü zaten görmüştük.
Diyelim ki öyleyim. :)
Hayır yahu şaka yapıyorum sekreter değilim.Allah kolaylık versin ama sıkıcı meslek
Aman çok şükür değilsinizHayır yahu şaka yapıyorum sekreter değilim.
Çift anadal yapıyorum ben tasarımcıyım.
Kadın doğum bilgim çok başka bir yerden geliyor ama bıraksanız sağ sol yumurtalık kaç mm kist kaç mm ölçebilirim,bilgim var yani.
Bende sıkıcı bir meslek olduğunu düşünüyorum.Aman çok şükür değilsiniz
Ne tasarımı?Bende sıkıcı bir meslek olduğunu düşünüyorum.
Tasarım daha eğlenceli.
Moda tasarımı okuyorumNe tasarımı?
Eğlenceli meslek :)Moda tasarımı okuyorum
Kıyafet tasarlıyorum.
Evet öyle biraz.Eğlenceli meslek :)