• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg ile ilgili yardım eder misiniz

Gebe miyim

• Ankete Katılan
    12
Hamile değilsiniz korkmayın belirti yaşıyorsanız bile bu strestendir. 30 güne bhcg 1000 civarı çıkardı en az.

Hamile değilsiniz korkmayın belirti yaşıyorsanız bile bu strestendir. 30 güne bhcg 1000 civarı çıkardı en az.
Bugün kadın doğum doktoru ultrasonla baktı ve yumurtalıkların tertemiz dedi. Doktora yüzeysel ilişki yaşadığımı söylemedim. İlişkiden 36 gün sonra hamile olsaydım kese görünür müydü?

Abla bugün kadın doğuma gittim. İlişki yaşadın mı dedi utandığımdan hayır diyip söylemedim. Yeşil akıntım olduğunu söyledim. Ultrasonla baktı yumurtalıkların tertemiz birşey yok dedi. Gebe olsaydım görünürmüydü?
Evet gözükürdü tabiki. Ama abla demene gerek yok. :)

Hee gözükür.
Transabdominal kese gözükmesi için 6 haftalık gebelik lazım. İnsanları yanlış yönlendirmeyelim.
İlişkinin üzerinden 26 gün geçmiş.
Ablamın ilişkiden 14. Gün sonraki beta hcg oranı 216.
16.gün sonraki 508
18. Gün sonraki 1708'di.
Adet gününden 8 gün sonra gittiğimizde keseyi görmüştük ama bebeği görememiştik.
Kaldı ki,kadın doğum olaylarıyla biraz haşır neşirim. Bilgim var,o yüzden söyledim. Tabi benimki sadece bir tahmin,ben görülebildiğini söyledim. Ama sizinde ne doktoru olduğunuz belli değil,bir kadın doğum branşı doktoru oluyorsunuz bir başka bir branş doktoru oluyorsunuz. :) Neyse doğum kontrol yöntemlerinin %100 korumadığını öğrenmişsinizdir umarım.

16.gün sonraki 508
18. Gün sonraki 1708'di.
Adet gününden 8 gün sonra gittiğimizde keseyi görmüştük ama bebeği görememiştik.
Kaldı ki,kadın doğum olaylarıyla biraz haşır neşirim. Bilgim var,o yüzden söyledim. Tabi benimki sadece bir tahmin,ben görülebildiğini söyledim. Ama sizinde ne doktoru olduğunuz belli değil,bir kadın doğum branşı doktoru oluyorsunuz bir başka bir branş doktoru oluyorsunuz. :) Neyse doğum kontrol yöntemlerinin %100 korumadığını öğrenmişsinizdir umarım.
B hcg değeri önemli. Yaklaşık 3000’i bulmadıysa abdominal usg ile zor. Var ama görünmemiş olabilir.

16.gün sonraki 508
18. Gün sonraki 1708'di.
Kadın doğum sekreteri misin?

B hcg değeri önemli. Yaklaşık 3000’i bulmadıysa abdominal usg ile zor. Var ama görünmemiş olabilir.
Ee o zaman neyi tartışıyoruz? Görülebilir de görülmeyebilir de.
Ablam abdominal ultrasonla gördükten sonra daha beta hcg değerine baktırmadı,çünkü zaten görmüştük.
Diyelim ki öyleyim. :)

Allah kolaylık versin ama sıkıcı meslek
Hayır yahu şaka yapıyorum sekreter değilim.
Çift anadal yapıyorum ben tasarımcıyım.
Kadın doğum bilgim çok başka bir yerden geliyor ama bıraksanız sağ sol yumurtalık kaç mm kist kaç mm ölçebilirim,bilgim var yani.

Hayır yahu şaka yapıyorum sekreter değilim.
Çift anadal yapıyorum ben tasarımcıyım.
Kadın doğum bilgim çok başka bir yerden geliyor ama bıraksanız sağ sol yumurtalık kaç mm kist kaç mm ölçebilirim,bilgim var yani.
Aman çok şükür değilsiniz

Back
X