• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg ile ilgili yardım eder misiniz

Gebe miyim

• Ankete Katılan
    12

Sevilkaraman

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2018
110
11
13
Manisa
Merhabalar arkadaşlar sizden çok acil yardım istiyorum. Nişanlımla sürtünmeli bir ilişkim oldu ve maalesef korunmadık. İlişkiden 25 gün sonra kanda b-hCG 0.01 çıktı. Ardından içim rahat etmedi ve ilişkiden 30 gün sonra tekrar kanda b-hCG yaptırdım 0.5 çıktı. İki testi de farklı özel hastaneler de yaptım ve hekime görünmeden direk bhcg yaptım fakat aklıma takılan şey şudur. İlk testim 0.01 iken 2. Testimde neden 0.5 oldu. Sizce gebelik var mı? Ya da hcg hamile olmayan kadınlarda sabit kalmıyor mu? Gebe olnayan bayanlar az da olsa bhcg salgılar mı. 24 yaşındayım. Bu arada yeşil kıvamlı bir akıntım var bunun nedenini de öğrenebilir miyim. Teşekkür ederim.

Hamile değilsin .

Beta 5 ve üzeri olursa hamile oluyorsun ..
Hamile olsaydın betan 30 gün sonra 300 falan çıkardı ..
şimdi sakince reglini bekle ..
Ve altından kalmayacağın işlere kalkışma

Hamile değilsin .

Beta 5 ve üzeri olursa hamile oluyorsun ..
Hamile olsaydın betan 30 gün sonra 300 falan çıkardı ..
şimdi sakince reglini bekle ..
Ve altından kalmayacağın işlere kalkışma
0.01 iken 0.5 olması noraml diyorsunuz yani değil mi?

• Beğen
Reactions: H E
0.01 iken 0.5 olması noraml diyorsunuz yani değil mi?
Evet normal .
Farklı hastanelerde ölçtürmüşsün büyük ihtimalle ondan fark etti .
Aynı hastane olup sonuc aynı olabılırdi çünkü vücudumuz zaman zaman betası yükselir yediklermizden . Eğer gebelik yoksa 0.1 0.3 0.7 gibi değerler çıkabilir ..

Merhabalar arkadaşlar sizden çok acil yardım istiyorum. Nişanlımla sürtünmeli bir ilişkim oldu ve maalesef korunmadık. İlişkiden 25 gün sonra kanda b-hCG 0.01 çıktı. Ardından içim rahat etmedi ve ilişkiden 30 gün sonra tekrar kanda b-hCG yaptırdım 0.5 çıktı. İki testi de farklı özel hastaneler de yaptım ve hekime görünmeden direk bhcg yaptım fakat aklıma takılan şey şudur. İlk testim 0.01 iken 2. Testimde neden 0.5 oldu. Sizce gebelik var mı? Ya da hcg hamile olmayan kadınlarda sabit kalmıyor mu? Gebe olnayan bayanlar az da olsa bhcg salgılar mı. 24 yaşındayım. Bu arada yeşil kıvamlı bir akıntım var bunun nedenini de öğrenebilir miyim. Teşekkür ederim.
zaten her kadinda o hormon var azda olsa gebelik olmasi icin degerin 5 olmasi lazm hamile degilsin korkma..

Evet normal .
Farklı hastanelerde ölçtürmüşsün büyük ihtimalle ondan fark etti .
Aynı hastane olup sonuc aynı olabılırdi çünkü vücudumuz zaman zaman betası yükselir yediklermizden . Eğer gebelik yoksa 0.1 0.3 0.7 gibi değerler çıkabilir ..
Haklısınız ilk ölçtürdüğüm 0.01 çıkanı sabah aç karınla yaptım. İkincisini akşama doğru yaptım 0.5 çıktı.

• Beğen
Reactions: H E
Yeşil akınttının olması normal değil. Enfeksiyon belirtisi olabilir...
Bence bir kadın doğum uzamnına görünüp şikayetlerinizi sıralayın.
Gebelik ise şu durumda negatif
geçmiş olsun

geçmiş olsun
Teşekkür ederim, evet bildiğiniz yeşil bi akıntı var. Hamileler de oluyormuş. Çok korktum hamile sandım kendimi. Başka ne sebepten olabilir? İdrar yaparken yanma hissi yok, koku da yok sadece yeşil bir akıntım var ara ara geliyor

geçmiş olsun
Bu arada hamilelik kesin yok diyebilir miyiz? İlişki 4 kasımda oldu. 7 aralıkta da kan testi yaptım 0.5 çıktı

İlişkiden en geç 18. Gün sonra beta hcg yükselmeye başlar.
25.gün artık kesesi görüneceği için beta hch çok yüksek çıkması lazımdı.
Bu değer şüphe oluşturacak bir değer bile değil.

İlişkiden en geç 18. Gün sonra beta hcg yükselmeye başlar.
25.gün artık kesesi görüneceği için beta hch çok yüksek çıkması lazımdı.
Bu değer şüphe oluşturacak bir değer bile değil.
Çok teşekkür ederim ilk defa böyle birşey yaptığım için bu konular da cahilim. İnsan yine de korkuyor.

Çok teşekkür ederim ilk defa böyle birşey yaptığım için bu konular da cahilim. İnsan yine de korkuyor.
İçiniz rahat olsun,bu ay bende o korkuyu yaşadım doktor güzelce anlattı bana sağolsun,kaldı ki 25 gün olmuş yani,beta hcgyi geçtim abdominal ultrasonla bile gözükmesi lazımdı. Sonuç kesindir.

İçiniz rahat olsun,bu ay bende o korkuyu yaşadım doktor güzelce anlattı bana sağolsun,kaldı ki 25 gün olmuş yani,beta hcgyi geçtim abdominal ultrasonla bile gözükmesi lazımdı. Sonuç kesindir.
Doktor muayenesi olmadan direk beta hcg yaptım. Doktora gerek yoktur değil mi? 30 gün sonra da yaptım ben bu testi 0.5 çıktı o da. Direk hasta kayıtı yapan kişiye gidip bhcg yaptırmak istedim.

Abla bugün kadın doğuma gittim. İlişki yaşadın mı dedi utandığımdan hayır diyip söylemedim. Yeşil akıntım olduğunu söyledim. Ultrasonla baktı yumurtalıkların tertemiz birşey yok dedi. Gebe olsaydım görünürmüydü?

Back
X