Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba ,reglim 3gün geciktiği için kan testi verdim beta hcg 86 çıktı doktor kimyasal gebelikte olabilir dedi benimle aynı durumu yaşayanlar varmı?
Gec döllenmis de olabilir. 2 gun sonra yeniden betaya baktirip seyrini takip edin isterseniz. (Iki kat artmasi beklenir en az) Umarim gonlunuze gore olur.
Gec döllenmis de olabilir. 2 gun sonra yeniden betaya baktirip seyrini takip edin isterseniz. (Iki kat artmasi beklenir en az) Umarim gonlunuze gore olur.
Kızlar merhaba ,reglim 3gün geciktiği için kan testi verdim beta hcg 86 çıktı doktor kimyasal gebelikte olabilir dedi benimle aynı durumu yaşayanlar varmı?
Kızlar merhaba regle 2 gün kala beta değeri 23 çıktı 4 gün sonra tekrar yaptırdım 103 2 gün sonra yine tekrarladım testi 280 çıktı dr kimyasal olabilir dedi kafam çok karışık yorumlarınızı alabilir miyim