• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BETA HCG HIZLI ARTMIYOR

Snnyldzzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2021
136
38
28
28
Düzenleme: Kizlar bana yardım edin ne olur kafam çok karışık. Pazartesi günü kan testi verdim ve beta hcg 231.3 çıktı 3 buçuk haftalık hamilesin dedi doktor. Çarşamba gunu yine kan verdim 383.70 çıktı. Cuma günü kan testi verdim 508.4 çıktı. Ama akrabalarım karın ağrısı var diye dış gebelik diyor. Kan akıntım yok öyle cok agrimda yok ne yapacağım bilemiyorum

Son düzenleme:
Kizlar bana yardım edin ne olur kafam çok karışık. Pazartesi günü kan testi verdim ve beta hcg 231.3 çıktı 3 buçuk haftalık hamilesin dedi doktor. Çarşamba gunu yine kan verdim 383.70 çıktı. Ama akrabalarım karın ağrısı var diye dış gebelik diyor. Kan akıntım yok öyle cok agrimda yok ne yapacağım bilemiyorum
Merhaba ben 7 haftalık hamileyim karın ağrım var hayla. İyi düşünün

Merhaba dış gebelik demek için çok erken. Beta HCG ikiye katlanması gerekiyordu. Şuan sizinkinin katlanması bir tık aşağıda. Bence bu aralar hiç iş güç yapmayın. Şuan size tutunmaya çalışıyor. Eğer tutunamazsa düsukle sonuclanir. İnsaAllah sağ salim bir hamilelik geçirirsin. Stres yapma. Sadece yat ve dinlen

Merhaba dış gebelik demek için çok erken. Beta HCG ikiye katlanması gerekiyordu. Şuan sizinkinin katlanması bir tık aşağıda. Bence bu aralar hiç iş güç yapmayın. Şuan size tutunmaya çalışıyor. Eğer tutunamazsa düsukle sonuclanir. İnsaAllah sağ salim bir hamilelik geçirirsin. Stres yapma. Sadece yat ve dinlen
Teşekkür ederimm çok sağol insallah tutunur 🤲🏻

• Beğen
Reactions: Z P
Sen canını sıkma hiç . Detaylara takılma. Ablamında ikiye katlanmamisti. Son anda tutundu bebek. Şimdi 3 yaşında.

Kizlar bana yardım edin ne olur kafam çok karışık. Pazartesi günü kan testi verdim ve beta hcg 231.3 çıktı 3 buçuk haftalık hamilesin dedi doktor. Çarşamba gunu yine kan verdim 383.70 çıktı. Ama akrabalarım karın ağrısı var diye dış gebelik diyor. Kan akıntım yok öyle cok agrimda yok ne yapacağım bilemiyorum
Ahh o çok bilmiş akrabalar hiç bitmiyor 🤦🏼‍♀️
Öncelikle sakin olun daha iki tane kan sonucunuz var. Cuma günü bir test daha verin ve sonucunuza bakın .düşmemiş yükselme var . Bu da iyiye işaret . Az artmış olabilir sonuç önemli . İyi düşün iyi olsun 😇

Öncelikle sakin olun daha iki tane kan sonucunuz var. Cuma günü bir test daha verin ve sonucunuza bakın .düşmemiş yükselme var . Bu da iyiye işaret . Az artmış olabilir sonuç önemli . İyi düşün iyi olsun

• Beğen
Reactions: Z P
Öncelikle sakin olun daha iki tane kan sonucunuz var. Cuma günü bir test daha verin ve sonucunuza bakın .düşmemiş yükselme var . Bu da iyiye işaret . Az artmış olabilir sonuç önemli . İyi düşün iyi olsun 😇
Az artınca herkes her yerden birşey söylüyor ağrımayan yerlerim ağrımaya başladı resmen inanin ne yapacagimi bilemedim duyunca düşük dış gebelik dediklerinde

Az artınca herkes her yerden birşey söylüyor ağrımayan yerlerim ağrımaya başladı resmen inanin ne yapacagimi bilemedim duyunca düşük dış gebelik dediklerinde
Allah bilir ya tabi düşük dış gebelik kimyasal gebelik olabilir. Ama illaki kötü olacak diye bir şey yok . 16 haftalık gebeyim hala ağrılarım oluyor . Yani gebelikte her ağrı kötü olacak diye bir şey yok 😇

Dış gebelik olabilir benimde öyle olmustu çok ilerlemeden lekelenme başlamıştı ağrım vardi ama bı arkadaşımda 21 çıktı betası az yükseliyordu smdi kızı 2bucuk yasinda

Allah bilir ya tabi düşük dış gebelik kimyasal gebelik olabilir. Ama illaki kötü olacak diye bir şey yok . 16 haftalık gebeyim hala ağrılarım oluyor . Yani gebelikte her ağrı kötü olacak diye bir şey yok 😇
Cuma gunü test yapsam sonuc az artmış olursa bu durum ne olur peki

Cuma gunü test yapsam sonuc az artmış olursa bu durum ne olur peki
Cuma günü test yaparsan yine az artmissa Ogün muhakkak git kadın doğuma yada acilden gir dış gebelik olur ozaman. Dış gebelikte değer fazla yükselmez hatta bı artar bı azalır benim 48 63 80 71 diye düşünce doktor dış gebelik demisti

Back