Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimYoktur. En kesin kanda öğrenilir. Belirtiler adet belirtileriyle aynıdır. Siz hamilelik istediğinis için belki de ona yoruyorsunuz
Betanın 0.1 olması gebeliğin olmaması için yeterli bir sebep miBelirti aramayın. Belirtilerin bir sürü sebebi var genelde hamilelik belirtileri siz gebeliği öğrendikten sonra başlar , gebeliğin başında hemen belirti yaşanmaz genelde. Regl gecikmesi en önemli belirti o bile her zaman hamilelikten olmuyor
regl geciktiyse evet malesef.Betanın 0.1 olması gebeliğin olmaması için yeterli bir sebep mi
regl geciktiyse evet malesef.
Doktorunuza danışabılırsınız 5 ve altı gebelık değildirMerhaba ben bir şey soracağım reglden 4 gün sonra betanin 1.87 olmasının sebebi ne olabilir acaba![]()
Belki artıcakMerhaba ben bir şey soracağım reglden 4 gün sonra betanin 1.87 olmasının sebebi ne olabilir acaba![]()
Belkı de artmayacak burda kimyasal gebelık yaşayan çok gördük çok hamılelık isteyenler var ve o yüzden ınsanlara yorum yazarken çok dıkkat etmeye çalışıyorum boşuna heveslenmesin diyeBelki artıcak
Yani evet eiz de haklısınız. Ben fazla iyimser davrandım :Belkı de artmayacak burda kimyasal gebelık yaşayan çok gördük çok hamılelık isteyenler var ve o yüzden ınsanlara yorum yazarken çok dıkkat etmeye çalışıyorum boşuna heveslenmesin diye
Evet ama işte sonra üzülüyorlar bende iyimser yaklaşıyordum onun yerıne gerçekçi ortada konuşmak daha iyi sonrası hüsran olabılıyorYani evet eiz de haklısınız. Ben fazla iyimser davrandım :
5 ve altının gebelik olmadığını biliyorum yalnız reglden sonra 0.1 li değer çıkıyordu hep, reglden 4 gün sonra 1.87 çıkması şaşırtmıştı beni o yüzden sorayım dedim. Teşekkürler yine de hassasiyetiniz içinDoktorunuza danışabılırsınız 5 ve altı gebelık değildir
Belki de... Allah'tan ümit kesilmez. Ne mucizeler okuyoruz burda. Reglime 11 gün var bugun bakalım. Gelişmeleri yazacağım ben . İnşallah vardır da bir mucize de ben yaşarımBelki artıcak
Umitlenmedim emin olun. Reglimi beklemem gerekir tabi ki. Sadece burda bir sürü deneyim yaşayan kişi var sormak istemiştim. Sağlıklı ve güzel bir gebelik olsun size de inşallah, Allahim kucağınıza almayı nasip etsinBelkı de artmayacak burda kimyasal gebelık yaşayan çok gördük çok hamılelık isteyenler var ve o yüzden ınsanlara yorum yazarken çok dıkkat etmeye çalışıyorum boşuna heveslenmesin diye
Oo çok var şimdiden onun stresine hiç girmeyin 11 gün varsa artma ihtimali de var tabı olumsuz ihtimalde en iyisi stressiz günleri degerlendırerek oluruna bırakmak inşallah gönlünüzde ki gibi olurBelki de... Allah'tan ümit kesilmez. Ne mucizeler okuyoruz burda. Reglime 11 gün var bugun bakalım. Gelişmeleri yazacağım ben . İnşallah vardır da bir mucize de ben yaşarım![]()
Amin inşallah. Deniyoruz evet. İnşallah olur bu ay. Allah hepimizin gonlundekini hayırlısıyla nasip etsinOo çok var şimdiden onun stresine hiç girmeyin 11 gün varsa artma ihtimali de var tabı olumsuz ihtimalde en iyisi stressiz günleri degerlendırerek oluruna bırakmak inşallah gönlünüzde ki gibi olur