lapislazuli “Güzel günler göreceğiz, güneşli günler 🌞” Üyelik İptali Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2024 587 170 30 Eylül 2024 Konu Sahibi Mutsuzkafin0 #21 Haberdar edin Sakin kalmaya çalışın inşallah güzel haberlerle dönersiniz
M Mutsuzkafin0 Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2022 75 11 26 30 Eylül 2024 Konu Sahibi Mutsuzkafin0 #22 lapislazuli .!.: Haberdar edin Sakin kalmaya çalışın inşallah güzel haberlerle dönersiniz Genişletmek için tıkla... Saolun teşeklür ederim bugün gidemedim korkumdan eşim işe gitti ama yarın gidecem haberdar ederim
lapislazuli .!.: Haberdar edin Sakin kalmaya çalışın inşallah güzel haberlerle dönersiniz Genişletmek için tıkla... Saolun teşeklür ederim bugün gidemedim korkumdan eşim işe gitti ama yarın gidecem haberdar ederim
N newsie Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2023 170 89 28 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Mutsuzkafin0 #23 Mutsuzkafin0 .!.: Saolun teşeklür ederim bugün gidemedim korkumdan eşim işe gitti ama yarın gidecem haberdar ederim Genişletmek için tıkla... Ne yaptınız? :)
Mutsuzkafin0 .!.: Saolun teşeklür ederim bugün gidemedim korkumdan eşim işe gitti ama yarın gidecem haberdar ederim Genişletmek için tıkla... Ne yaptınız? :)
M Mutsuzkafin0 Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2022 75 11 26 2 Ekim 2024 Konu Sahibi Mutsuzkafin0 #24 Bugün kadın doğuma gittim doktor ilerlemeyen gebelik dedi kürtaj olmamı söyledi rahim duvarım çok kalınmış
Bugün kadın doğuma gittim doktor ilerlemeyen gebelik dedi kürtaj olmamı söyledi rahim duvarım çok kalınmış
M Mutsuzkafin0 Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2022 75 11 26 2 Ekim 2024 Konu Sahibi Mutsuzkafin0 #25 Kürtaj olmak istemiyorum sağlıklı gebeliğe dönüşmezmi beklesem ne yapsam bilmiyorum
K kivircikbimuhendis Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2015 140 59 29 2 Ekim 2024 Konu Sahibi Mutsuzkafin0 #26 Mutsuzkafin0 .!.: Kürtaj olmak istemiyorum sağlıklı gebeliğe dönüşmezmi beklesem ne yapsam bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Başka bir doktora daha gidip fikir alabilirsiniz bence
Mutsuzkafin0 .!.: Kürtaj olmak istemiyorum sağlıklı gebeliğe dönüşmezmi beklesem ne yapsam bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Başka bir doktora daha gidip fikir alabilirsiniz bence
M Mutsuzkafin0 Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2022 75 11 26 3 Ekim 2024 Konu Sahibi Mutsuzkafin0 #27 kivircikbimuhendis .!.: Başka bir doktora daha gidip fikir alabilirsiniz bence Genişletmek için tıkla... An itibariyle lekelenmem başladı ikinci kimuasal gebeliğimde burda sonlanıyo
kivircikbimuhendis .!.: Başka bir doktora daha gidip fikir alabilirsiniz bence Genişletmek için tıkla... An itibariyle lekelenmem başladı ikinci kimuasal gebeliğimde burda sonlanıyo