- 14 Aralık 2022
- 75
- 11
- 26
-
- Konu Sahibi Mutsuzkafin0
O yüzden çok korkuyorum artmamasının başka sebebi olabilirmiKimyasal gebelikte değerinizin yükselmesi değil düşmesi gerekirdi ama 2 günde 2 katına en az % 66 üstüne çıkması gerekir
Dün saat 4te vermişsiniz bugün kaçta verdiniz kaç saat geçti 2 günde artması gerekiyor ya yarın tekrar kan verin bence dünkü verdiğiniz değerden 2 kat yüksek çıkarsa rahatlarsınızO yüzden çok korkuyorum artmamasının başka sebebi olabilirmi
Umarım öyle olur piskoloji denen bişey kalmadı iki günde yıprandım lütfen dualarınızı eksik etmeyinUmarım sağlıklı bir gebelik olur. 2 günde bir kan vermeye devam edin
Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarımUmarım öyle olur piskoloji denen bişey kalmadı iki günde yıprandım lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Bugünde 5 gibi verdim bana kalda her saat başı bile verebilirim 2 gündü bir mi artıyo birinci günde artmıyomu hiçDün saat 4te vermişsiniz bugün kaçta verdiniz kaç saat geçti 2 günde artması gerekiyor ya yarın tekrar kan verin bence dünkü verdiğiniz değerden 2 kat yüksek çıkarsa rahatlarsınız
İnşallah Allah razı olsunSağlıkla kucağınıza alırsınız umarım
İnşallah benimde öyle olur Allah analı babalı büyütsün teşekkür ederim azda olsa rahatladımBen 19 ile öğrenmiştim ama reglden 5 gün önceydi 2 gün sonra 27 falandı galiba sonra bir hafta test yapmamıştım hatırlamıyorum ama sanırım 700 yada 900 lu bı rakam HCG çıkmıştı 4 sene önceydi sayıları bı net 19 u hatırlıyorum
Bugün kan sonucunuz çıktı mı, kaç çıktı? Bir de aynı yerde mi verdiniz kanıBugünde 5 gibi verdim bana kalda her saat başı bile verebilirim 2 gündü bir mi artıyo birinci günde artmıyomu hiç
Evet aynı yere verdim 21.19 çıktıBugün kan sonucunuz çıktı mı, kaç çıktı? Bir de aynı yerde mi verdiniz kanı
O zaman malesef 2 günlük artış sağlıklı gebelik gibi bi izlenim vermiyo. Yine de umarım istisnaları vardır ve çok güzel bi mucize yaşarsınızEvet aynı yere verdim 21.19 çıktı
Bu arada ben toplamda 3 gün test verdiniz zannettim yanlış anlamışım tekrar mesajları okuduğumda farkettim. İlk kan verdiğiniz değeri baz alıp yarın test yaptırıp onunla kıyaslamanız doğru olan. Her gün test vermenize hiç gerek yok eminim gereksiz strese sokuyor bu siziEvet aynı yere verdim 21.19 çıktı
İnşallah öyle olur yarın tekrar vericem sonucu yazarım teşekkür ederimCanım dün 4te ve bugün erken saatte verdiysen zaman geçmediği için az yükselmiş olabilir, 2 günde %66 kadar ortalama yükselmesi gerekiyor. Yarın yine 4 gibi bir saatte 48 saat ortalamasında verirsen ve yükselmeyi belli bir şekilde görürsen sıkıntı yoktur Allahın izniyle
O kadar korkuyorum ki 2 artış nedir içim gidiyoBu arada ben toplamda 3 gün test verdiniz zannettim yanlış anlamışım tekrar mesajları okuduğumda farkettim. İlk kan verdiğiniz değeri baz alıp yarın test yaptırıp onunla kıyaslamanız doğru olan. Her gün test vermenize hiç gerek yok eminim gereksiz strese sokuyor bu sizi