Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunuda ilk defa duyuyorumArkadaslar ikili tarama beta hcg yazin cinsiyet tahmini yapalim 40 altindaysa erkek ustundeyse kiz bakalim ne kadar dogru
11 haftada cnmBunuda ilk defa duyuyorum
Daha ben pek bi yeni olduğum için bilmiyorum, ikili test ne zaman yapılıyo. kaçıncı hafta ?
intelligender cinsiyet testi die bi test var , evde idrarla yapıosun, %85 doğruluk payı varmış. hemde 10.hafta da11 haftada cnm
Nerden tehmin edebiliriz cnmintelligender cinsiyet testi die bi test var , evde idrarla yapıosun, %85 doğruluk payı varmış. hemde 10.hafta da
Yani buna bakmadan evvel bu testi yapabilirsin bence![]()
canım ben daha hiç eczanelere falan sormadım. Eczanelerde varmıdır bilmem ama nette aşağıdaki linkde buldum sadece.Nerden tehmin edebiliriz cnm
İkili test yaptirdin micanım ben daha hiç eczanelere falan sormadım. Eczanelerde varmıdır bilmem ama nette aşağıdaki linkde buldum sadece.
sen hamilemisin? öyleyse kullanınca sonucunu banada söylermisin? bende kullanıcam merak ediyorum
http://www.bakimstore.com/intelligender-bebek-cinsiyetini-ogrenme-testi.htm
Yok canim benim daha var baya , sata göre 6+5 deyim ama 10 gum kadar gec döllenme oldu o yuzden baya baya yolum var dahaİkili test yaptirdin mi
Allah kucagina almayi nasip etsin...Ben 14 haftadayim
Amin canim hepimizinkiniAllah kucagina almayi nasip etsin...
canım ben daha hiç eczanelere falan sormadım. Eczanelerde varmıdır bilmem ama nette aşağıdaki linkde buldum sadece.
sen hamilemisin? öyleyse kullanınca sonucunu banada söylermisin? bende kullanıcam merak ediyorum
http://www.bakimstore.com/intelligender-bebek-cinsiyetini-ogrenme-testi.htm
Hadi yaa Allah hayırlı sağlıklı evlat versin canım peki en başından beri erkek mi demişti dr.un:)İkilideki betaya göre benimki tutmadı. 53 çıktı, ama erkek %95:)
11. Haftada erkeğe benziyor demişti. 13. Haftada kesinleşti. İki doktor da erkek diyor, bakalım.Hadi yaa Allah hayırlı sağlıklı evlat versin canım peki en başından beri erkek mi demişti dr.un:)
Canım 11 haftadan sonra yapılan ikili taramada çıkan beta hcg sonucunda öyle oluyormuş ama en başta değil yani:) Kaçıncı haftada düştü ki bebişlerinBunu da ilk defa duydum :) o zaman benim düşen 2 gebeligim de kızdı:)