• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BETA HCG DÜZENSİZ ARTIP, SAĞLIKLI BEBEK DÜNYAYA GETİREN VAR MI? 📌

Papatyamnm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
1.907
737
73
Kızlar beta hcg ilk başta düzensiz arttı ikiye bile katlaması ikinci kanda, sonra üçüncü ve dördüncü kan vermelerimde katlamıştı. Ve bu kanlar iki gün aralar ile verildi. Şimdi keseyi gördük şükür ama daha kalp sesi randevuma var. Sormak istediğim böyle sağlıksı betası artıp sağlıklı bebek dünyaya getiren var mı?

Düşünmeden edemedim. Acaba dedim, bebeğimde sorun mu var, bu yüzden mi sağlıksız bir artık oldu başta.

Tecrübelerinizi merak ediyorum 🥹🤲

Betanın illa ki 2 katına çıkması gerekmiyor %60 üzerinde artış olsun yeter. Bir de her zaman düzenli artmaz bir testte iki katına çıkarken bir sonraki testte dört katına bile çıkabilir. Daha şimdiden bunları düşünüp embriyonuzun size tutunmaya çalıştığı dönemde gereksiz stres yapmamanızı öneririm.

Arkadaşım bence psikolojik destek al.
Sana mı kalmış akrep. Sen git destek al öneririm. Rahatsız olduğun konulara cevap yazma zorunluluğun yok. Bunu anlayamacak kadar sıkıntın nedir anlamadım. Ayrıca daha önce açtığım konu farklı. Ben bebekler sağlıklı oluyor mu diye sormuşum. Sıkıntılı olan oldu mu diye bu durumu yaşayanlara sormuşum. Daha önce bebeğimi kaybettiğim için evham yapmışta olabilirim ne bu kasvetli yanıtların her konumun altına garip.

Sana mı kalmış akrep. Sen git destek al öneririm. Rahatsız olduğun konulara cevap yazma zorunluluğun yok. Bunu anlayamacak kadar sıkıntın nedir anlamadım. Ayrıca daha önce açtığım konu farklı. Ben bebekler sağlıklı oluyor mu diye sormuşum. Sıkıntılı olan oldu mu diye bu durumu yaşayanlara sormuşum. Daha önce bebeğimi kaybettiğim için evham yapmışta olabilirim ne bu kasvetli yanıtların her konumun altına garip.
Açtığın bütün konular aynı. Sana herkes aynı şeyleri söylüyor ısrarla aynı konuyu açmaya devam ediyorsun. İstediğim yere yazarım.

Back