• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG düzenli ikiye katlarken dış gebelik

artec

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
240
62
298
İzmir
Beta HCG değerlerim 2 günde bir 2'ye katlayarak artıyordu ama kese bir türlü görünmedi. Dış gebelik teşhisi kondu bugün. Dış gebelikte değer düzenli artmaz yazıyor her yerde. Aynı şeyi yaşayan var mı nolur bir şeyler yazın delirmek üzereyim

Değerler şöyleydi

26 Haz: 54
28 Haz: 103
2 Tem: 467
4 Tem: 927
6 Tem : 2401
Nasıl dış gebelik oluyor böyle

Son düzenleme:
Beta HCG değerlerim 2 günde bir 2'ye katlayarak artıyordu ama kese bir türlü görünmedi. Dış gebelik teşhisi kondu bugün. Dış gebelikte değer düzenli artmaz yazıyor her yerde. Aynı şeyi yaşayan var mı nolur bir şeyler yazın delirmek üzereyim
canım şuanda beta değerim kaç ?

Olurmu bilmem ama doktor hastane değiştirikin boyle deyip de doktorların bebeği aldırcaksın demesiyle gebeliği saglıklı devam eden cok.

O zman zarar vermeden size doktorunuza uyun.

Aman canım geciktirme. Ayrıca dış gebeliğin arkasına hemen kalıosun derler. Benşm arkadaşım da aynı senin gibi ilaçla sonlandırırlmış

Değerler şöyleydi

26 Haz: 54
28 Haz: 103
2 Tem: 467
4 Tem: 927
6 Tem : 2401
Nasıl dış gebelik oluyor böyle
Maşallah degerler de cok guzel miş ya. Demekki olabilio. Nasipten ote yol yok

Aman canım geciktirme. Ayrıca dış gebeliğin arkasına hemen kalıosun derler. Benşm arkadaşım da aynı senin gibi ilaçla sonlandırırlmış
En az 3 ay korunmak gerekiyormuş ama. Sonra umarım tekrar etmez aynısı :( Oncesinde de 2 kimyasal gebeliğim var çok yıprandım :(

En az 3 ay korunmak gerekiyormuş ama. Sonra umarım tekrar etmez aynısı :KK43: Oncesinde de 2 kimyasal gebeliğim var çok yıprandım :KK43:
Güzel düşün guzel olsun canım. Kafanı dagıt bşraz 3 ay rahat ol. Allah tan umit kesilmez. Veren o alan o. Saglıklı sıhhatli versin Rabbim. İstiyoruz cok evet ama napalım bazen bişey yapamıosun caresiz oluyosun.

En son cumartesi 2400du, bugün tekrar kan verdim ama sonuc yarın çıkacak. Yani yukseldiyse 5000lere yaklasmis olması lazım. Ya da düşüşe geçti :KK43:
Kese 10000 den önce gözükmez. 5000 de alttan muaynede gözükür bence doktorunu değiştir emin olmak için

Kese 10000 den önce gözükmez. 5000 de alttan muaynede gözükür bence doktorunu değiştir emin olmak için
Alttan baktı. Klinikteki diğer doktora da muayene oldum o da dış gebelik dedi. Dış gebelik belirtisi veren yapılar gördüğünü söyledi ama ne olduğunu hic anlamadim o kadar kafam gitti ki o an

Ya aranızda hiç var mi değerler düzenli ikiye katlayıp dış gebelik olan.hic bulamadım öyle birini ve o yüzden korkuyorum iğne tedavisine başlamaktan.

Neye göre dış gebelik dedi?
Rahim dışına yerleşmiş kese mi gördü? Öyleyse teşhis kesindir ve daha ilerlemeden müdahale edilmesi gerekir. Yoksa tüp alımına kadar gidebilir senin içinde yıpratıcı olur.
Ama sadece kese görülmediği için denildiyse bekle biraz daha hatta gerekirse 3. Bir doktora git. Değer şuan güzel artıp birden durabilir veya gerileyebilir düzensiz artabilir o zaman dış gebelik olduğu kesinleşmiş olur ama geç kalınmış olabilir. İyi bir doktor şart.

Neye göre dış gebelik dedi?
Rahim dışına yerleşmiş kese mi gördü? Öyleyse teşhis kesindir ve daha ilerlemeden müdahale edilmesi gerekir. Yoksa tüp alımına kadar gidebilir senin içinde yıpratıcı olur.
Ama sadece kese görülmediği için denildiyse bekle biraz daha hatta gerekirse 3. Bir doktora git. Değer şuan güzel artıp birden durabilir veya gerileyebilir düzensiz artabilir o zaman dış gebelik olduğu kesinleşmiş olur ama geç kalınmış olabilir. İyi bir doktor şart.
Yerleştiği yeri gördü mü bilmiyorum. Dış gebelik dediğinde gerisini duyamadım uğultu gibi sesler aklımda sadece. Bugün sorayım o zaman. Yani tüplere yerleşmis olsa bu ultrasonda görünüyor mu doğru mu anladım? Sadece rahmi görüyor sanıyordum kafam karıştı

Yerleştiği yeri gördü mü bilmiyorum. Dış gebelik dediğinde gerisini duyamadım uğultu gibi sesler aklımda sadece. Bugün sorayım o zaman. Yani tüplere yerleşmis olsa bu ultrasonda görünüyor mu doğru mu anladım? Sadece rahmi görüyor sanıyordum kafam karıştı
Neden görmesin? Bir yerleşim varsa görür ki 2 doktorun aynı şüpheyi söylemesi bana bir doğruluk payı olabilir gibi geldi.
Ağrı, kanama gibi şeyler var mı? Bunlar da dış gebeliğin belirtilerindendir.

Neden görmesin? Bir yerleşim varsa görür ki 2 doktorun aynı şüpheyi söylemesi bana bir doğruluk payı olabilir gibi geldi.
Ağrı, kanama gibi şeyler var mı? Bunlar da dış gebeliğin belirtilerindendir.
Hayır hiç yok kanama ya da ağrı.

Back