Muhtemelen geç döllenme olmuş canısı ıkı güne bır kan ver artıs içinArkadaşlar merhaba) lütfen banada yardımcı olur musunuz? En son 11 nisanda regl oldum. 2 hafta sonra doktora gittim ve doktorum ovulasyon döneminde olmama rağmen daha folikülümün partlamadığımı söyledi. Bugün reglim 14 gün gecikti ve kan testim 11.20 çıktı. Daha önce defalarca idrar testi yapmama rağmen tek çizgi çıkıyordu ama bugün tekrar yapınca silik çizgi göründü (aşağı foto bırakıyorum) bu durumda olanlar var mı aranızda yandaki daha önce böyle bir şey yaşayan yada duyan
Teşekkür ederim cevapladığınız içinMuhtemelen geç döllenme olmuş canısı ıkı güne bır kan ver artıs için
14 ile öğrendim bendeTeşekkür ederim cevapladığınız içinEvet bugün yine kan vereceğim. Geç döllenme bile olsa 11.20 çok az değil mi? 45 gündür değil regl olmuyorum. Normalde her ayın aynı günü olurum.
Ay ne güzel14 ile öğrendim bende
Hıc canısı 4 gun once ogrendkmAy ne güzelsizde kaç gün gecikme olmuştu?
Hayırlı olsun canımHıc canısı 4 gun once ogrendkm
Mutlaka bana haber et geç dollenmedır dert etmeHayırlı olsun canımbende 2 hafta gecikme var o yüzden 11.20 az geliyor bana. Bugün yine gidip kan verdim bakalım umarım artar
8. Gün gecikmede 15 ile öğrenip kimyasal gebelik geçirmiştim. İnşallah sizin sağlıklıdırHayırlı olsun canımbende 2 hafta gecikme var o yüzden 11.20 az geliyor bana. Bugün yine gidip kan verdim bakalım umarım artar
Hafta sonu çalışmıyor diye pazartesi alacağım cevapları. Mutlaka yazacağımMutlaka bana haber et geç dollenmedır dert etme
E nabza dusebılır benceHafta sonu çalışmıyor diye pazartesi alacağım cevapları. Mutlaka yazacağımçok sağol canım
İnşAllah8. Gün gecikmede 15 ile öğrenip kimyasal gebelik geçirmiştim. İnşallah sizin sağlıklıdır
Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir gebelik nasip etsin inşallahİnşAllahbende ondan korkuyorum zaten
Türk değilim Azeriyim ve Rusya’da yaşıyorum)E nabza dusebılır bence
Türk değilim Azeriyim ve Rusya’da yaşıyorum)
İnşallah canım çok sağolRabbim sağlıklı ve hayırlı bir gebelik nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?