Gebeliğe Hazırlık Beta hcg dış gebelikk!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen dikkat et canım şimdi ağrın falan olursa ateşin olursa, şimdi kanaman olması lazım tabi olduktan sonrada git mutlaka baktır güzelce ilk 3 ay kesinlklr düşünme korun ki bir kaç adetle anca normale döner temizlenir tüpte toparlanır. Sonra da akışına bırak olursa olur de kendine 1 sene zaman ver sıkma kendini, vazgeçtiğin anda zaten gelecek meleğin inşallah. Kendine bak oyalanacak şeyler bul, takvime bakma günleri hesaplama. Herşey olacağına varır. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebeğin inş. Herkesin
Çok teşekkür ederim canim benim desteğin için

Çok teşekkür ederim canim benim desteğin için
Ne demek canım, bende çok korkuyordum o zamanlar çok kötü yorumlar yazılar okuyordum sonra bıraktım herşeyi hiçbişey araştırmadım bakmadım, sadece güzelce muayene oldum beslenmeme dikkat ettim gerisi Allaha kalmış dedim duamı ettim akışına bıraktım. Sende çok fazla araştırma okuma canım daha çok moral bozuluyor bazen çok araştırmak. Sadece bu süreci sağlıkla atlat dikkat et.

Benim tüpte degil rahmin girişindeydi servikalde. Doktor bana o igneyi yapmadi kesenin icine az alkol verdi. Hem öldürür hemde daha az zararli sana dedi. 1 hafta sonra kurtaj oldum 1 aya rahmim eski haline dönmüştü.
Ya bilmiyorum ama o igneler kalcadan yapiliyor ve vucuttaki hucreleri öldürdüğü için bebek de hücre oldugu icin onu da öldürüp hcg degeri düşürmeyi amacliyormus. Benim duydugum buydu o yuzden doktorum baska yol secmis olabilir.

Ne demek canım, bende çok korkuyordum o zamanlar çok kötü yorumlar yazılar okuyordum sonra bıraktım herşeyi hiçbişey araştırmadım bakmadım, sadece güzelce muayene oldum beslenmeme dikkat ettim gerisi Allaha kalmış dedim duamı ettim akışına bıraktım. Sende çok fazla araştırma okuma canım daha çok moral bozuluyor bazen çok araştırmak. Sadece bu süreci sağlıkla atlat dikkat et.
Öyle yapıyorum düşünmüyorum işe de başladım zaten işime gücüme bakicam doktor 3 ay bekliycen dedi bende beta sifirlandiktan sonra 3 4 adetimi bekleyecegin rahmi temizleyen bitki besin önerileriniz varsa onlari ds deneyebilirim bu süreçte sonra da doktor kontrolnde hamile kalmayı deneyecegim zaten her zaman Allaha hayirli ve saglikli bir evlstds versn yoksa vermesin die dua ediyorum

Arkadaslar adetime 2 gun vardi dün gebelik testi yapmistim cift cizgi cikti ama biraz soluk ama belli oluyor bugunde kan testi yaptim sonuc 97,33 cikti doktoruma dedim 2 gun sonra yine test yaptir dedi eczaneye gittik kadina gosterdim yaptigim hamilelik testinide gosterdim hamilesin dedi 1,2 haftalik dedi sonra yine test aldım yaptim yine iki cizgi cikti biri biraz silik nolur bana yardim edin

Arkadaslar adetime 2 gun vardi dün gebelik testi yapmistim cift cizgi cikti ama biraz soluk ama belli oluyor bugunde kan testi yaptim sonuc 97,33 cikti doktoruma dedim 2 gun sonra yine test yaptir dedi eczaneye gittik kadina gosterdim yaptigim hamilelik testinide gosterdim hamilesin dedi 1,2 haftalik dedi sonra yine test aldım yaptim yine iki cizgi cikti biri biraz silik nolur bana yardim edin
Yardımlık suan bisey yok ki. 2 günde bir kan verin 2 kati cikarsa ve kese olmasi gereken yerdeyse sorun olmaz.

Ben de adetimin 5. gününde yani dün beta baktırdım 181,6 çıktı
yarın tekrar baktıracağım
değer düşük ama umudum var
kanamam yok, ağrım yok... bakalım

Gerçekten işlemsiz düşmesine cok sevindim okuduğumda. Bende dış gebelik gecirdim dedigin gibi hep artti dogru yerde olsa saglikli bir gebelik olabilirdi ama nasip. Bende belki düşer umuduyla az mi ziplayip hoplamadim.( benim bolge olarak servikaldi cok kanama yapip rahim sorunlarina yol acabilirdi) ama simdi cok iyiyim rahmim cok iyi. Yasamadan onemini bilemezdim bu konularin
Dış gebelik olmamasına bende sevindim. Gerçekten yaşamadan bilinmiyor :( çok geçmiş olsun sana da Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar diş gebelik yaşayanlar varsa lütfen bizimle paylasirmisiniz 4+5 günlük gebeyim dr rahim arkasi sivi birikimi var ve 4.1 cm kistim var dedi kese yok değerim dün gece 976 cıktı ilk ögrendigimde 582di kaşık ağrım var özellikle sağ tarafta kistim sol tarafta bu arada dr'um kist sızdırıyor olabilir dedi. Cumartesi yi bekliycez cuma kan sonucumu paylaşırım

Back