- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.852
- 698
Amin inşallah.. Çok zor hemde..
İnşallah güzel haberlerle gel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah.. Çok zor hemde..
İnşallah canımmİnşallah güzel haberlerle gel
Gecmis olsun(( insallah kisa zamanda hamile kalirsin yine ve saglikla kucagina alirsin bebeginiNe olursa yazcam demiştim. Maalesef düşük yaptım. Hcg en son 145 çıktı kanamam başladı ve düştü. Hala da devam ediyor. Hayırlısı böyleymiş.
Geçmiş olsun. Herşeyde bir hayır vardır. İyice dinlendirin kendinizi ama lütfen umutsuzluğa kapılmayın asla. Meleğiniz sizi cennette bekliyor olacak. Vakti gelince kapınız çalınacak. Çok geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın.Ne olursa yazcam demiştim. Maalesef düşük yaptım. Hcg en son 145 çıktı kanamam başladı ve düştü. Hala da devam ediyor. Hayırlısı böyleymiş.
Canım iğnenin zararı değil yararı olur korkma. Asıl iğne olmazsan dış gebelik ilerlerse tüpün zarar görür. Ben geçirdim dış gebelik ve 3 ay sonra oğluma hamile kaldım korkma sadece dr un dediğini yap. Dış gebelikte ne kadar erken müdahele edilirse o kadar iyi beni hemen kürtaja aldı dr tüpün ucuna yerleşmişti kese ve ağrım vardı yani büyüseydi tüpü tıkıcaktı. Tüp alınıcaktı belkide. Beta benim 350 360 370 hep buralarda gitti geldi en sonunda zaten hemen kürtaja alındım geçti gitti. 3 ay sonrada oğluma hamile kalmıştım. Hiç tüpümde sorun yaşamadım çok şükür. Sen de dr ne diyorsa beklemeden yaptır.Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce az bir kanama olunca doktora gittim Beta değerim 9 çıktı İki gün sonra bakıldığında onun çıktım 3 gün sonra 39 çıktı İki gün sonra yine 19'a düştü Doktor sağlıksız bir gebelik düşecek dedi İki gün sonra adet oldum sıfırlanmıştır diye düşündüm ama adetin 4. Günü Beta verdiğimde 94 yükselmişti Doktor büyük ihtimalle dış gebelik 2 gün sonra Kan değerlerine bakalım metotreksat iğne vuralım dedi Şu anda çok endişeliyim hiç çocuğum yok bu yine bana zarar verirmi ilerisi için Tüplere zarar gelir mi daha önce de kürtaj oldum ve içinde parça kaldığı için iki kere kürtaj oldum Sanki her şey benim başıma geliyor Ben de sağlıklı bebeğimi kucağıma alacak mıyım acaba desteğinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var
Aman canım deme öyle, bende diyorum bazen sonra pişman oluyrum. Herşey benim başıma geliyor noluyor kimseden kayıp duymuyoruz diyorum.Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce az bir kanama olunca doktora gittim Beta değerim 9 çıktı İki gün sonra bakıldığında onun çıktım 3 gün sonra 39 çıktı İki gün sonra yine 19'a düştü Doktor sağlıksız bir gebelik düşecek dedi İki gün sonra adet oldum sıfırlanmıştır diye düşündüm ama adetin 4. Günü Beta verdiğimde 94 yükselmişti Doktor büyük ihtimalle dış gebelik 2 gün sonra Kan değerlerine bakalım metotreksat iğne vuralım dedi Şu anda çok endişeliyim hiç çocuğum yok bu yine bana zarar verirmi ilerisi için Tüplere zarar gelir mi daha önce de kürtaj oldum ve içinde parça kaldığı için iki kere kürtaj oldum Sanki her şey benim başıma geliyor Ben de sağlıklı bebeğimi kucağıma alacak mıyım acaba desteğinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var
Gerçekten işlemsiz düşmesine cok sevindim okuduğumda. Bende dış gebelik gecirdim dedigin gibi hep artti dogru yerde olsa saglikli bir gebelik olabilirdi ama nasip. Bende belki düşer umuduyla az mi ziplayip hoplamadim.( benim bolge olarak servikaldi cok kanama yapip rahim sorunlarina yol acabilirdi) ama simdi cok iyiyim rahmim cok iyi. Yasamadan onemini bilemezdim bu konularinNe olursa yazcam demiştim. Maalesef düşük yaptım. Hcg en son 145 çıktı kanamam başladı ve düştü. Hala da devam ediyor. Hayırlısı böyleymiş.
Teşekkür ederim canim benim bazen bende sitem ediyorum bazen de benim de sinavim buymuş sabır diyorum Allah tez zamanda bize saglikli hayırlı evlatlar verir insallahAman canım deme öyle, bende diyorum bazen sonra pişman oluyrum. Herşey benim başıma geliyor noluyor kimseden kayıp duymuyoruz diyorum.
Asla pes etme.
1.gebeliğim trizomi 18di 6 aylık ölü doğum yaptım
2.gebelik dış gebelik
3.gebelik oğlum doğdu sağlıklı
4.gebelik 10.haftada tiroide bağlı kalp durması
5.gebelik kimyasal :) daha ne diyim bak hala pes etmedim denice şansımı 2.çocuk Allahın vereceği varsa verir bu son denemem :) vermezse canı sağolsun oğlumun
Senin oğlun olmuş ne güzel darısı da basima olsun sen dis gebelik yasadiginda igne ile mi düşürdun ne kadar sure sonra oglun oldu ??Aman canım deme öyle, bende diyorum bazen sonra pişman oluyrum. Herşey benim başıma geliyor noluyor kimseden kayıp duymuyoruz diyorum.
Asla pes etme.
1.gebeliğim trizomi 18di 6 aylık ölü doğum yaptım
2.gebelik dış gebelik
3.gebelik oğlum doğdu sağlıklı
4.gebelik 10.haftada tiroide bağlı kalp durması
5.gebelik kimyasal :) daha ne diyim bak hala pes etmedim denice şansımı 2.çocuk Allahın vereceği varsa verir bu son denemem :) vermezse canı sağolsun oğlumun
İşte benim hemen anladı dr 4.5 haftalıktı tüpün ucunda olduğunu da gördü çok detaylı baktı, ben şanslıydım tüpün biraz içinde olsaydı iğne yapıp kürtaja alacaktı ama iğneye gerek duymadı hemen 4.5 5 haftalık kürtaj oldum dediğim gibi değerlerim hiç ilerlemedi 300 350 lerde kaldı ve çok ağrım vardı diye hemen müdahele etti. Sadece kürtaj yaptı ve tüpte de hasar kalmadı şükür. Sana iğne diyorsa iğne ol canım dr bakacak eğer iğneyle düşmezse kese, muhtemelen kürtaj da yapacak hazırlıklı ol canımSenin oğlun olmuş ne güzel darısı da basima olsun sen dis gebelik yasadiginda igne ile mi düşürdun ne kadar sure sonra oglun oldu ??
Canim 94 den 99 a yükselmiş bugün mecbur bende olacagim igne sana doktor mu dedi 3 ay korun kimisi demis riskli bi igne 6 ay bekleyin bende yoruldum artik kan ver muayene ol 2 güne bir igneyi olayim bitsin diyorum yaşım daha 26 beklerim 1 yil daha nolacak diyorum cocuk özlemi beni de üzüyor ama hayirlisi olsunCanım iğnenin zararı değil yararı olur korkma. Asıl iğne olmazsan dış gebelik ilerlerse tüpün zarar görür. Ben geçirdim dış gebelik ve 3 ay sonra oğluma hamile kaldım korkma sadece dr un dediğini yap. Dış gebelikte ne kadar erken müdahele edilirse o kadar iyi beni hemen kürtaja aldı dr tüpün ucuna yerleşmişti kese ve ağrım vardı yani büyüseydi tüpü tıkıcaktı. Tüp alınıcaktı belkide. Beta benim 350 360 370 hep buralarda gitti geldi en sonunda zaten hemen kürtaja alındım geçti gitti. 3 ay sonrada oğluma hamile kalmıştım. Hiç tüpümde sorun yaşamadım çok şükür. Sen de dr ne diyorsa beklemeden yaptır.
6 ay çok uzun süre bir de senin çok da yüjselmemiş canım nerede oturuyorsun niye dr iğne diyor. İyice baktı mı detaydı başka bir dr a baksan? Bizimki benim aşırı ağrım olduğu halde yarım saat detaylı baktı ben bunu kürtajla hallederim ama alamazsam iğne yaparım hemen kürtaj esnasında demişti çok çok iyi bir dr du, hemen halletmişti bana 1 2 adet bekle demişti. Sonra hatta bende ilk ölü doüum sonra dış gebelik olunca bıraktım açıkçası Allah zamanını biliyor demekki boşverdim nasıl olsa hemen olmaz dedim hep öyle yorumlar okumuştum. 3 yada 4.aydı işte hiç takmamıştım olmuştu ama folikle aspirin içiyordum. Oğlum sağlıkla geldi çok şükür. Ayrıca tekrrada yaşamadım dış gebelik inş yaşamam bundan sonra da. Sende moralini bozna ve keainlkle araştır iyi bir dr a git.Canim 94 den 99 a yükselmiş bugün mecbur bende olacagim igne sana doktor mu dedi 3 ay korun kimisi demis riskli bi igne 6 ay bekleyin bende yoruldum artik kan ver muayene ol 2 güne bir igneyi olayim bitsin diyorum yaşım daha 26 beklerim 1 yil daha nolacak diyorum cocuk özlemi beni de üzüyor ama hayirlisi olsun
Canım benimki görünmedi çok daha ayrıntılı baktı ultrasonda Adet olmama rağmen düşmedi bilmiyorum Doktorum iyi biri Aslında Antep'te tanınan bir doktor güvendim yaptırdım iğneyi 3 ay korunun dedi Belki ben daha fazla beklerim Şimdi sadece ishal yaptı yine ben de sancı falan yok İlk yaparken biraz Ağrı olmuştu Ben de korktum açıkçası görmeyince tüp de falandır diye TÜpE zarar gelmesin diye yaptırdım6 ay çok uzun süre bir de senin çok da yüjselmemiş canım nerede oturuyorsun niye dr iğne diyor. İyice baktı mı detaydı başka bir dr a baksan? Bizimki benim aşırı ağrım olduğu halde yarım saat detaylı baktı ben bunu kürtajla hallederim ama alamazsam iğne yaparım hemen kürtaj esnasında demişti çok çok iyi bir dr du, hemen halletmişti bana 1 2 adet bekle demişti. Sonra hatta bende ilk ölü doüum sonra dış gebelik olunca bıraktım açıkçası Allah zamanını biliyor demekki boşverdim nasıl olsa hemen olmaz dedim hep öyle yorumlar okumuştum. 3 yada 4.aydı işte hiç takmamıştım olmuştu ama folikle aspirin içiyordum. Oğlum sağlıkla geldi çok şükür. Ayrıca tekrrada yaşamadım dış gebelik inş yaşamam bundan sonra da. Sende moralini bozna ve keainlkle araştır iyi bir dr a git.
Canım benimki görünmedi çok daha ayrıntılı baktı ultrasonda Adet olmama rağmen düşmedi bilmiyorum Doktorum iyi biri Aslında Antep'te tanınan bir doktor güvendim yaptırdım iğneyi 3 ay korunun dedi Belki ben daha fazla beklerim Şimdi sadece ishal yaptı yine ben de sancı falan yok İlk yaparken biraz Ağrı olmuştu Ben de korktum açıkçası görmeyince tüp de falandır diye TÜpE zarar gelmesin diye yaptırdım