- 1 Mayıs 2015
- 198
- 118
- 103
Kızlar ben günlerdir burayı takip ederek derdime care aradim o yuzden yasadiklarimi yazmak istiyorum benim gibi olanlarda faydalansin diye.Ben adet günümden bir gun once asiri derecede adet sancisi cektim ve cok bacaklarim agridi ama kanamam olmadi.Ertesi gun bi kac damla acik pembe kan geldi sonra kahverengi acik pembe arasi devam etti ara ara.Hamilelik testi yaptim silik cikti ikinci cizgi sonra hemen beta yaptirdim 13 le basladi degerim iki hafta icinde 2000 leri gordum ama bu sure boyunca yine kanamam vardi.En son vajinal ultrasona girdim kese gozukmedi ozele gitmistim Ankarada tabi birinci doktora hemen inanamiyor insan ikinci bi doktora gittim yine ozele ordada kese gozukmedi ve rahim icimin cok ince oldugunu iki tane kitle gordugunu birinin rahim agzinda birinin tupte oldugunu soylediler baya detayli bi kontrolden sonra dis gebelik olduguna karar verdiler igne ve laparoskopiyi soyledi igneyi sectim.Igneden once beni kurtaja aldilar burdaki kurtaji bende bebek alinacak diye dusunmustum ama rahim icini kazimak gibi bi amlami varmis orda gordukleri kitleler belki bebektir diye ama bebek degilse diyede igne yaptilar.Ignenin acisini anlatamam size ama o an icin sonra hemen geciyor zaten.Igneden bir gun sonra cok agrim oldu gaz sancisi seklinde korkudan gittim tekrar hemen ama bi sıkıntı yokmus boyle olabiliyormus.Su an 6 gunum bugune kadar gaz sancilari kramplar bel agrimasi bel yanmasi bayginlik hepsini yasadim.Dun yine fenalasip siddetli bi gaz sancisi karin icine yayilan titreyerek bayilma noktasinda hastaneye gittim o kadar kotuydumki esim bile aglamaya baslamisti.Ama yarim saat icinde agri kesildi kendiliginden sadece gaz sancisi devam etti bugun de devam ediyor ama dayanilmayacsk gibi degil cunku hic agri kesici almadim en basindan beri zaten doktorda asla kullanma dedi kanamamda damla damla geliyor.Igneden sonra hcgm artti ama ikiye katlamadi bugunde 3750 lerden 3500 lere dustu insallah boyle boyle sonu gelcek.Iki adet gecene kadar korunun dedi doktor.O kadar zor gunlerki belki benimde birilerine faydam dokunur diye yazmak istedim.