İnşAllahyapma yaaa
rabbim kucagını doldursun inşallah en kısa zamanda
Cnm üzme kendini insallah tez zamanda rabbim verir hayirlisi boyleymisKimyasal gebelik
Teşekkür ederim yeni geldim kendime beynim çıktı yerinden resmenGecmis olsun canim ya Allah büyük sikma canini
Doktor da öyle dedi 10 15 arası yumurtlama olur deneyin dedi olur dediÜzülme canım kimyasal gebelikten sonra hamile kalmak çok daha kolay oluyormuş
İlk defa yaşadım hamilelik oda nasip olmadıOlmuş yine gebelik oldugunu bilmek bile umut veriyor .
İlk defa hamile kalmıştım inşAllah hemen olur tekrarAynen en azından hamile kalabiliyor ne güzel. Sabret canım kısa zamanda tekrar olur inşallah
Benim ilk gebeliğimdi çok zor olmuştu zatenAynen benim hic olmadi daha ama eminim ki olucak zamni vsr o yuzden hoc canimi sıkmıyorum
Önün acildi bence bundn sonra sansin daha da cok yukseldiBenim ilk gebeliğimdi çok zor olmuştu zaten
İnşAllahh ya yıkıldım resmenÖnün acildi bence bundn sonra sansin daha da cok yukseldi
Malesef canım hamile değilsin benimde öyle olduDeğerim bi hafta geçti 108 sen 10,60 düşmüş bugün hamile değilmiyim napıcam bilmiyorum hastaneyi aradım buraya gelin sabah burda test yapalım dediler
Neden böyle oldu acaba hastane yinede gel biz test yapalım dediMalesef canım hamile değilsin benimde öyle oldu
Tabiki git yaptır kimyasal gebeliktir bana da öyle dediler doktor diye bugün 3 kişiye de kimyasal gebelik dedik 5 kadından 1 inde oluyor diyor doktorNeden böyle oldu acaba hastane yinede gel biz test yapalım dedi
Herhangi bi kürtaj gibi birşey olmuyor değilmiTabiki git yaptır kimyasal gebeliktir bana da öyle dediler doktor diye bugün 3 kişiye de kimyasal gebelik dedik 5 kadından 1 inde oluyor diyor doktor
Yok canım adetin gelecek küstahlık bi durum yok sizin tüp bebek miydiHerhangi bi kürtaj gibi birşey olmuyor değilmi
Evet cnm 11 Temmuz’da transfer olmuştu iki testimde pozitif çıkmıştı 9 Ağustos’ta ultrason günü vermişlerdi bende bugün bi gidip test yaptırayım dedim sağlık ocağında sonuca internet ten kendim baktım malesef sonuç düşmüş çok üzüldüm ama napalım kısmetYok canım adetin gelecek küstahlık bi durum yok sizin tüp bebek miydi
Rabbim tekrar nasip etsin Canım hayırlısı böyleymişEvet cnm 11 Temmuz’da transfer olmuştu iki testimde pozitif çıkmıştı 9 Ağustos’ta ultrason günü vermişlerdi bende bugün bi gidip test yaptırayım dedim sağlık ocağında sonuca internet ten kendim baktım malesef sonuç düşmüş çok üzüldüm ama napalım kısmet
Amin bu bekleme umut etme sonra yıkım olması inanılmaz zormuşRabbim tekrar nasip etsin Canım hayırlısı böyleymiş
Hayır canım doktor kendiliğinden gider dedi sadece normalden daha fazla adet sancısı çekersin daha fazla adet olursun dediHerhangi bi kürtaj gibi birşey olmuyor değilmi
Sizin de yenimi oldu bu durumHayır canım doktor kendiliğinden gider dedi sadece normalden daha fazla adet sancısı çekersin daha fazla adet olursun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?