- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Insaaallahhhhhhhh içini ferah tut dua et . Dunyanin sonu degil elbetteÇok teşekkür ederim Allah razı olsun inşAllah üstüne görme falandır inşAllah
Allah'ım inşAllah iyisini verir bebeğimi bana bağışlar inşAllahhhInsaaallahhhhhhhh içini ferah tut dua et . Dunyanin sonu degil elbettene gelirse allahtan iyisi ile kötüsü ile sıkma canini caniiimmmm ağlama stres yapma olacagi varsa olur sadece dua et iyiye gitmesi icin kotu düşünme
kaç saat oldu çıkmadımı sonuçBirazdan belli olcak inşAllahh
InsallahAllah'ım inşAllah iyisini verir bebeğimi bana bağışlar inşAllahhh
kaç saat oldu çıkmadımı sonuç
Kanamam var normak adet oluyorum yaniInsallahne zaman cikicak sonuc . Kanaman var mi su an
Hado hayirli sonuclar insallahSırayı bekliyoruz şimdi sonuç çıktı da Allah'ım dizlerim titriyor
Aminn inşAllahhHado hayirli sonuclar insallah
Allah Allah belk ustune gormedirKanamam var normak adet oluyorum yani
İnşAllah bende öyle umut ediyorum doktor artış ta çok güzekmiş dedi beta HCG nin inşAllah şimdi de artmıştırAllah Allah belk ustune gormedir
hakkında hayırlısı canımSırayı bekliyoruz şimdi sonuç çıktı da Allah'ım dizlerim titriyor
Amin inşAllahhakkında hayırlısı canım
Cikmadi mi sonuc dahaİnşAllah bende öyle umut ediyorum doktor artış ta çok güzekmiş dedi beta HCG nin inşAllah şimdi de artmıştır
Kimyasal gebelik
Gecmis olsun canim ya Allah büyük sikma caniniKimyasal gebelik
Üzülme canım kimyasal gebelikten sonra hamile kalmak çok daha kolay oluyormuşKimyasal gebelik
Olmuş yine gebelik oldugunu bilmek bile umut veriyor .Üzülme canım kimyasal gebelikten sonra hamile kalmak çok daha kolay oluyormuş
Aynen en azından hamile kalabiliyor ne güzel. Sabret canım kısa zamanda tekrar olur inşallahOlmuş yine gebelik oldugunu bilmek bile umut veriyor .
Aynen benim hic olmadi daha ama eminim ki olucak zamni vsr o yuzden hoc canimi sıkmıyorumAynen en azından hamile kalabiliyor ne güzel. Sabret canım kısa zamanda tekrar olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?