Beta HCG değrlerime lütfen bakar mısınız

Öyle tabi haklısın walla banada kamyon çarpıp kaçmış gibi🤣 ultrasonda bir göreyim sağlıklı olduğunu öğreneyim de sonrasın da ben nasıl dogurcam diye düşünmeye baslicam🤣🤣
Aynen öyle ya ilk acaba hamile miyim öğrendikten sonra sağlıklı mı kalp atışını duyacaz mı onlar olduktan sonra da doğum telaşı katlanarak gidiyor böyle 😅

Maalesef Ankara benimde kalp atışını duyayım doktor hastane arayışına çıkacağım 😂
İnşallah güzel bir doktor bulursun. Tavsiyeler iyi olur derler varsa bir dene derim🙂 sanrm ilk ultrasonda ben görcem nasip olursa sonrada hemen senden haberleri bekliyorum😁

İnşallah güzel bir doktor bulursun. Tavsiyeler iyi olur derler varsa bir dene derim🙂 sanrm ilk ultrasonda ben görcem nasip olursa sonrada hemen senden haberleri bekliyorum😁
İnşallah. 15 de. Muyane var ama çıkacağını sanmıyorum hayırlı haberlerlerini beklerim bende öğrenir öğrenmez yazarım 😅🥰

İnşallah. 15 de. Muyane var ama çıkacağını sanmıyorum hayırlı haberlerlerini beklerim bende öğrenir öğrenmez yazarım 😅🥰
Tamam canm ben hava durumları yüzünden Çarşamba giderim sanrm hemen haber ederim🙂 hayırlı haberlerle görüşürüz inşallah 🙂

X