İnşallah böyle devam eder ya yükselerekÇarşamba günü en az iki kati cikmasi gerekiyordu, 94 ediyor, sizinki daha fazla çıkmış.
Cuma gunu 280 cikmasi gerekiyordu en az, 392 çıkmış. Yani gayet güzel. Gerilmeyin üzülmeyin.
İki katı artmış bu sefer verdiğiniz de 1000 lerde göreceksinizdir. Ben de 2 kere verdim değerlerimi aynı 48/140 çıktı benim. Yarın test günüm tekrar vericem. Siz verdiniz mi kan daha sonraMerhaba arkadaşlar ben daha yeni hamileyim. Yumurtlamamdan 13 gün sonra kanda ögrendim pazartesi beta hcg 47 çıktı çarşamba 140 cuma da 392 çıktı. Sizde artışlar nasıl güzel gidiyormu yavaş mı ilerliyor. Burda bazı arkadaşlarda görüyorum hızlı ilerliyor ama benimki neden yavaş ilerliyor açaba
392 çıktıktan sonra vermedim tekrar bu cuma dr gidiçem inşallah keseyi görebilirim yaİki katı artmış bu sefer verdiğiniz de 1000 lerde göreceksinizdir. Ben de 2 kere verdim değerlerimi aynı 48/140 çıktı benim. Yarın test günüm tekrar vericem. Siz verdiniz mi kan daha sonra
Siz naptınız 3. Değeriniz kaç çıktıİki katı artmış bu sefer verdiğiniz de 1000 lerde göreceksinizdir. Ben de 2 kere verdim değerlerimi aynı 48/140 çıktı benim. Yarın test günüm tekrar vericem. Siz verdiniz mi kan daha sonra
Canım 255 çıktı doktorum 11 ekim de kese ve kalp atışını görmeye gelin dedi392 çıktıktan sonra vermedim tekrar bu cuma dr gidiçem inşallah keseyi görebilirim ya
Bu cuma gel bakalım dedi canm inşallah görebiliriz ya hem keseyi hem bebeği. Geçen çarşamba 392 çıktı benimCanım 255 çıktı doktorum 11 ekim de kese ve kalp atışını görmeye gelin dediSize gün verdi mi doktorunuz
Maşallah canım. Yaz bana haberleşelimBu cuma gel bakalım dedi canm inşallah görebiliriz ya hem keseyi hem bebeği. Geçen çarşamba 392 çıktı benim
Maşallah canım. Yaz bana haberleşelim
tamm canmMaşallah canım. Yaz bana haberleşelim
Peki doktor size ilk kan tahlili 48 çıkınca dış gebelik veya kimyasal gebelik olabilir dedi mi ben de reglim 1 gun gecti 2.gunu kan tahlili verdim 32.6 çıktı doktor pazartesi tekrar gel dedi ve yukarı da yazdıklarımı söyledi ama korkmayın olmaya da bilir dediİki katı artmış bu sefer verdiğiniz de 1000 lerde göreceksinizdir. Ben de 2 kere verdim değerlerimi aynı 48/140 çıktı benim. Yarın test günüm tekrar vericem. Siz verdiniz mi kan daha sonra
Doktorlar genelde en kotu senaryoyu ilk söylerler. Korkmayın. Bebeği ve kalp atışlarını duymadan beta hcgye göre kesin hamilesin demezler çünkü boş gebelik olabilir veyahut dış gebelik olabilir...ben de ilk hamile kaldigimda değerim güzel olmasına rağmen bebeği kese de görmeden kesin bişey konuşmadı doktorum. O yüzden çok takmayın kafanıza herşey inşallah güzel olacakPeki doktor size ilk kan tahlili 48 çıkınca dış gebelik veya kimyasal gebelik olabilir dedi mi ben de reglim 1 gun gecti 2.gunu kan tahlili verdim 32.6 çıktı doktor pazartesi tekrar gel dedi ve yukarı da yazdıklarımı söyledi ama korkmayın olmaya da bilir dedi
Evet bu yüzden 2 güne bi kan verdim 2 katı artış olunça normal olduPeki doktor size ilk kan tahlili 48 çıkınca dış gebelik veya kimyasal gebelik olabilir dedi mi ben de reglim 1 gun gecti 2.gunu kan tahlili verdim 32.6 çıktı doktor pazartesi tekrar gel dedi ve yukarı da yazdıklarımı söyledi ama korkmayın olmaya da bilir dedi