Canim değerler normal görünüyor allah korusun kötü bisey yok gibi benimde böyle kapanmıştı yanlız kese bin ikibinlerde gözüküyor yani 5 haftalık olunca adetini en az bir hafta geçmesi lazimSon adet tarihim 3 Nisan.
Adete 2 gün kala beta hcg 19.3 çıktı. Adet günümde 61.5. İki gün sonra 214 çıktı.
Doktora gittiğimde kese gözükmedi ama rahim duvarım kalınlaşmış. İki gün sonra tekrar beta hcg yaptırdım 493 çıktı. Artışlarım nasıl? Doktor çoğul gebelik yada mol gebelik olabilir dedi. İlk gebeliğim olduğu için tecrübesizim kafam karıştı. Endişelenmem gereken bi durum var mı?
Öncelikle çoğul gebelik gibi durmuyo ama mol gebelik gibi de durmuyo .bana herşey normal geldi ya gerçekten şöyle anne psikolojisinden anlamayan insanlar kadın doğum uzmanı olmasınlar yaSon adet tarihim 3 Nisan.
Adete 2 gün kala beta hcg 19.3 çıktı. Adet günümde 61.5. İki gün sonra 214 çıktı.
Doktora gittiğimde kese gözükmedi ama rahim duvarım kalınlaşmış. İki gün sonra tekrar beta hcg yaptırdım 493 çıktı. Artışlarım nasıl? Doktor çoğul gebelik yada mol gebelik olabilir dedi. İlk gebeliğim olduğu için tecrübesizim kafam karıştı. Endişelenmem gereken bi durum var mı?
3 gun sonra 21 mi dedınız cnm ??Kızlar merhaba aranıza bende yeni katıldım bana çocuğun olmaz olursada uzun sürecek dediler ve bir ay sonra gebe kaldım ilk değerim 55 çıktı 3 gün sonra 21 ve 4 gün sonra 849 çıktı. Çok heyecanlıyım şükürler olsun ki bugünde kontrolüm var sizce nasıl değerlerim ? :)
Çok özür dilerim 201 olucaktı3 gun sonra 21 mi dedınız cnm ??
Artıs cok guzel cnm ortalama 4 gun sonra keseyı gorursunuzÇok özür dilerim 201 olucaktı
Evet canım kesinlikle sadece kasık bölgemde ara ara sancı giriyor ufak bir muayene olarak gidicemCnm bence artış gayet güzel dr ların olumsuz konusmasına aldırma bebeğin kesesının gorunmesı ıcın o degerın en aşagı 2000 olması lazım henuz cok erken
Nasıl sevindim bilemezsin inşallah görürüz hayırlısıylaArtıs cok guzel cnm ortalama 4 gun sonra keseyı gorursunuz
Canm yanlız bnm sana tavsıyem gorunmuyor diye aşagıdan gurcalatma kendınıNasıl sevindim bilemezsin inşallah görürüz hayırlısıyla
Yok canım yapmadım üstten yinede bakalım dedi ama küçücük bir kese gördük bebeği göremedik tabi ama keseyi gördük şükür 2 hafta sonra gidicem inşallah bebeğimizle kalp atışını duyabiliceğimizi söyledim bakalım heyecanla bekliyoruz :)Canm yanlız bnm sana tavsıyem gorunmuyor diye aşagıdan gurcalatma kendını
Merhaba benimde adetim 1 gün gecikti beta hcg testi yaptırdım 68.9 çıktı. Biraz düşük 2 gün sonra yine gel dedi ama korkuyorum bişey olcak diye siz ne düşünüyorsunuzSon adet tarihim 3 Nisan.
Cnm gayet normal 2 gun sonra deger 2 kat cvarı artarsa skntı yokMerhaba benimde adetim 1 gün gecikti beta hcg testi yaptırdım 68.9 çıktı. Biraz düşük 2 gün sonra yine gel dedi ama korkuyorum bişey olcak diye siz ne düşünüyorsunuz
Inşallah dediğin gibi olur özelde yaptırdım testi aradım almak için doktora bağladılar ben onlara 2 gün gecikme demisti m ama aslında bir değerin düşük dedi. E hamile miyim değil miyim dedim ortada diyelim cuma günü tekrarlayalim dedi korktumCnm gayet normal 2 gun sonra deger 2 kat cvarı artarsa skntı yok
Mrb değeriniz daha sonra nasıl arttı acabaMerhaba benimde adetim 1 gün gecikti beta hcg testi yaptırdım 68.9 çıktı. Biraz düşük 2 gün sonra yine gel dedi ama korkuyorum bişey olcak diye siz ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?