Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sevindim saol canim yaikiye katlamış işte,neresi düşükmüş?gözün aydın!
Değerlerin düşük değil iyi gidiyor 2000 in üstüne çıkınca kese görülürYardim edermisiniz kizlar bana.22.aralik son adet tarihim.beta sonuclarim söyle 15.01.2017 49.04
17.01.2017 125.4
19.01.2017 275.4
Duşukmu sizce degerler nasil.bazilari dusuk diyor moralim bozuldu hep.
İlk değere bakma önemli olan 2 günde bir ikiye katlaması!kulak asma kimseye doktor kontrolüne gittin mi?Cok sevindim saol canim ya
herşey yolunda hayırlı uğurlu olsun doktorunuz ne söylediYardim edermisiniz kizlar bana.22.aralik son adet tarihim.beta sonuclarim söyle 15.01.2017 49.04
17.01.2017 125.4
19.01.2017 275.4
Duşukmu sizce degerler nasil.bazilari dusuk diyor moralim bozuldu hep.
Doktor suan hamilesin dikkat ediceksin dedi.folik asit verdi bide vajinadan uygulanan bi progesteron kremi var onu vardi.1 ay kullanicam.yarin yeniden kan tahlili vericem.herşey yolunda hayırlı uğurlu olsun doktorunuz ne söyledi
tamam herşey yolunda stres yapma çok fazla radyasyona maruz kalmaDoktor suan hamilesin dikkat ediceksin dedi.folik asit verdi bide vajinadan uygulanan bi progesteron kremi var onu vardi.1 ay kullanicam.yarin yeniden kan tahlili vericem.
Bebiş tedavi ile mi oldu?Doktor suan hamilesin dikkat ediceksin dedi.folik asit verdi bide vajinadan uygulanan bi progesteron kremi var onu vardi.1 ay kullanicam.yarin yeniden kan tahlili vericem.
Cok tesekkurlertamam herşey yolunda stres yapma çok fazla radyasyona maruz kalma
bol bol dua et sevgiyle kal
Hayir 6 aylik evliyim 5 aydir korunuyordum bu ay biraktim korunmayi hamile kaldimBebiş tedavi ile mi oldu?