İlk yaptırdığımda 18 2 gün sonra 66 iki gün sonra 99un arkasına hemen ertesi gün tekrar istedi 124 çıktı detaylı renkli ultrason hepsine girdim tüplerde bi oluşum yok dediler şimdilik ama rahimdede bi kese gözükmüyor ama henüz adetim de gecikmeden öğrendğim için erken de olabilir bilmiyorum çok kafam karışık bi taraftan çok korkuyorum bu 4.gebeliğim ve hiç normal geçiremedimKanama hemen olmuyor zaten de cnm çok mu fark var dı kese falan görünmedimi
Çok sağol canım biraz içimi rahatlattın evet nasip biliyorum ama hani 3 kayıp tam sorunu buldum diyosun sonra bide karşıma bu çıkınca ister istemez kafama takmaya başladımCanini sikma eger nasip etmisse Allah ona hic birsey mani olmaz
Değerin çok ta düzensiz değil canım panikleme kese görünmesi içinde çok erken zaten sabret dinlen bolca.İlk yaptırdığımda 18 2 gün sonra 66 iki gün sonra 99un arkasına hemen ertesi gün tekrar istedi 124 çıktı detaylı renkli ultrason hepsine girdim tüplerde bi oluşum yok dediler şimdilik ama rahimdede bi kese gözükmüyor ama henüz adetim de gecikmeden öğrendğim için erken de olabilir bilmiyorum çok kafam karışık bi taraftan çok korkuyorum bu 4.gebeliğim ve hiç normal geçiremedim
Teşekkür ederim inşallah normale dönerim çok sağolunDeğerin çok ta düzensiz değil canım panikleme kese görünmesi içinde çok erken zaten sabret dinlen bolca.
Tamam kafana bosver psikolojini iyi tut strese girme kaderinde ne varsa o . Strese girip vucudunun dengesini bozmaÇok sağol canım biraz içimi rahatlattın evet nasip biliyorum ama hani 3 kayıp tam sorunu buldum diyosun sonra bide karşıma bu çıkınca ister istemez kafama takmaya başladım
Canım bütün yazılanları okudum şimdide sonuc ne gebelik var değilmiTeşekkür ederim inşallah normale dönerim çok sağolun
Canım var çok şükür bugün kalp atışını da duydukCanım bütün yazılanları okudum şimdide sonuc ne gebelik var değilmi
Oy hayırlı olsun canım cok sevindim eline almak nasip etsin bende iğneden sonra bugün 11.günüm dün ve bugun dayanamayıp gebelik testi yaptım pozitif ama iğnenin etkisi varmıdırki hala diyorumCanım var çok şükür bugün kalp atışını da duyduk
Oy hayırlı olsun canım cok sevindim eline almak nasip etsin bende iğneden sonra bugün 11.günüm dün ve bugun dayanamayıp gebelik testi yaptım pozitif ama iğnenin etkisi varmıdırki hala diyorum
Atatyım testleri sizinkilerde böylemiydi bu bugünkübende tam 11 günde test yaptım pozitif çıktı öyle öğrendim hamilesiniz muhtemelen kan verin çıkar inşallah
Erken öğrenmekte ayrı bi dert hayatımın en kötü biOy hayırlı olsun canım cok sevindim eline almak nasip etsin bende iğneden sonra bugün 11.günüm dün ve bugun dayanamayıp gebelik testi yaptım pozitif ama iğnenin etkisi varmıdırki hala diyorum
evet hatta ben erken gebelik yapmıştım demekki hiç bi farkı yokmuş bunda bile pozitif çıktıysa kesin yaniAtatyım testleri sizinkilerde böylemiydi bu bugünkü
Ay gercekten öylemi diyosun ben acaba hala iğnenin etkisi olabilirmiki diyorum umutlanıp sevinemiyorum hatta dün testi pozitif görünce yalancı pozitifse bile 1 yıldır göremediğim çizgiyi gördüm bunada şükür demiştim pazartesi kan tahlili vereyim ben en iyisi içim öyle rahatlıyacakErken öğrenmekte ayrı bi dert hayatımın en kötü bi
evet hatta ben erken gebelik yapmıştım demekki hiç bi farkı yokmuş bunda bile pozitif çıktıysa kesin yanihadi gözünüz aydın
Aynen canım için rahat etmezse yarın tekrar yap artık ilacın etkisi olma ihtimali yok benceAy gercekten öylemi diyosun ben acaba hala iğnenin etkisi olabilirmiki diyorum umutlanıp sevinemiyorum hatta dün testi pozitif görünce yalancı pozitifse bile 1 yıldır göremediğim çizgiyi gördüm bunada şükür demiştim pazartesi kan tahlili vereyim ben en iyisi içim öyle rahatlıyacak
Öyle yapıcam pazara kadar testlere devam edeyim pazartesi kan vereyim dedim tabi pazara kadar pozitif giderse testlerAynen canım için rahat etmezse yarın tekrar yap artık ilacın etkisi olma ihtimali yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?