• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta hcg değerleri düzenli yükselmedi acil yardım kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG_20191117_111134.jpg
    IMG_20191117_111134.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 33
İlk yaptırdığımda 18 2 gün sonra 66 iki gün sonra 99un arkasına hemen ertesi gün tekrar istedi 124 çıktı detaylı renkli ultrason hepsine girdim tüplerde bi oluşum yok dediler şimdilik ama rahimdede bi kese gözükmüyor ama henüz adetim de gecikmeden öğrendğim için erken de olabilir bilmiyorum çok kafam karışık bi taraftan çok korkuyorum bu 4.gebeliğim ve hiç normal geçiremedim
Canm bende diş gebelik geçirdim benim de düzenli ilerlemesi az az ayni yazdigin gibi oldu iki kati hic ilerlemesi bende 3 gebelik geçirdim ilki diş gebelikti sonra kimyasal oldu en sonda perşembe gununmalesef normal dusuk yaptim beta 1117 olunca düşük yaptim iki gunde iki kati artmisti

Canm bende diş gebelik geçirdim benim de düzenli ilerlemesi az az ayni yazdigin gibi oldu iki kati hic ilerlemesi bende 3 gebelik geçirdim ilki diş gebelikti sonra kimyasal oldu en sonda perşembe gununmalesef normal dusuk yaptim beta 1117 olunca düşük yaptim iki gunde iki kati artmisti
Hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın genetik testler rahim filmi falan yaptırdın mı

Hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın genetik testler rahim filmi falan yaptırdın mı
rahim filmini bu ay düşündüm adetinikici günü çekiliyormuş ya bende ader oldum bitti randevu aldim gittim doktora kan testi istedi verdim hamile olduğumu öğrendim ve cektirmedim bi kaç ay kendimi toparlayıp cektirecegim

Back