Evet yuksek bir deger ama erken yumurtlamissinizdir, takilacak bir sey degilKizlar selam . Bekledigim Adet tarihine 5 gün falan var . Bugün kan verdim hcg 1450 çıktı. 1 Ekim son adet gördüğüm tarih . 1 ekimden hesapladigimda 3 buçuk haftalik gebesiniz diyor . 1450 büyük bir değer değil mi . Fikirlerinizi merak ediyorum doktora da giderim tabiki .
2 gün sonra tekrar kan verip artışa bakmak lazımKizlar selam . Bekledigim Adet tarihine 5 gün falan var . Bugün kan verdim hcg 1450 çıktı. 1 Ekim son adet gördüğüm tarih . 1 ekimden hesapladigimda 3 buçuk haftalik gebesiniz diyor . 1450 büyük bir değer değil mi . Fikirlerinizi merak ediyorum doktora da giderim tabiki .
Çok sagolun insallah . İlki düşük olunca çok üzüldüm bir senenin sonunda gebe kalmıştım.2 gün sonra tekrar kan verip artışa bakmak lazım
Insallah sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza
Değerin normal. İki günde bir iki katına çıkıyor değerlerKizlar selam . Bekledigim Adet tarihine 5 gün falan var . Bugün kan verdim hcg 1450 çıktı. 1 Ekim son adet gördüğüm tarih . 1 ekimden hesapladigimda 3 buçuk haftalik gebesiniz diyor . 1450 büyük bir değer değil mi . Fikirlerinizi merak ediyorum doktora da giderim tabiki .
Belki de ikiz ? :)Değerin normal. İki günde bir iki katına çıkıyor değerler
Siz gebeydiniz dimi ?2 gün sonra tekrar kan verip artışa bakmak lazım
Insallah sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza
İnşallah artmaya devam eder bu da düşük ile sonuclanmaz . Dua edin banaDeğerin normal. İki günde bir iki katına çıkıyor değerler
İkiz mi yoksa adetten 5 gün öncesine göre yüksek ama erken yumurtlama da olmuş olabilirKizlar selam . Bekledigim Adet tarihine 5 gün falan var . Bugün kan verdim hcg 1450 çıktı. 1 Ekim son adet gördüğüm tarih . 1 ekimden hesapladigimda 3 buçuk haftalik gebesiniz diyor . 1450 büyük bir değer değil mi . Fikirlerinizi merak ediyorum doktora da giderim tabiki .
Allah sağlıkla gelişmesini sağlıkla kucağına alabilmesi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin arkadaşım.:) bizde dua et.İnşallah artmaya devam eder bu da düşük ile sonuclanmaz . Dua edin bana
Rabbım gönlünüze göre hayırlı evlat nasip etsin mutlaka ederim :)Allah sağlıkla gelişmesini sağlıkla kucağına alabilmesi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin arkadaşım.:) bizde dua et.
Herkes aynısını diyor ama bilmiyorum ki inşallah güzel yükselirİkiz mi yoksa adetten 5 gün öncesine göre yüksek ama erken yumurtlama da olmuş olabilir
Kuzenim de böyle yüksek değerle başlamıştiÇok sagolun insallah . İlki düşük olunca çok üzüldüm bir senenin sonunda gebe kalmıştım.
Siz gebeydiniz dimi ?
Kuzenim de böyle yüksek değerle başlamışti
Erken döllenme olabilir, ikiz olabilir bakalım tekrar bir test daha verdiginizde yukselis guzel olur insallah
evet 7 haftalık gebeyim bende