- 15 Mart 2021
- 49
- 25
- 8
- 32
Gıttım canım çok kanamam olup dusmediği surece 8 ıhaftaya kadar beklıycem dedı 4 hafta 5 gunlukmuş ve kesem yamuk Muş ama sağlıksız değilmiş inşallah iyi olucaz 10 gunnsonra kontrol dedıMutlaka doktora Git bir baksinlar. Yapabilecekleri bir sey varsa yaparlar.
Merhaba İzmir'de doktor öneriniz nedir acabaCanım bence baska bir hastaneden baska bir doktora randevu al, devlet yada ozel farketmez. evde test yaptim pozitif cikti de ve diger doktora gittigini soyleme bakalim ne dicek , sıfırdan baktır herseye, eger izmirdeysen doktor adi verebilirim
Suan nasilsin? Umarim her sey yolundadir.Ozelle gıttım umutsuz sozlerle gerı dondum Benım gıbı yaşayan varsa Asla bu sozlerre guvenmesın içimde olan bir mucıze Rabbımn ıznıyle dırenıyor suan sebepsız yere benı kurtaj yapıcaklardı ıyıkı tamam drmedım onlara ve bugun 4 hafta 5 gunluk oldıgumuzu oğrendım şimdilik ıyıyız Allah herkesr yardım etsınn Kucaklarımızı Boş Bırakmasın... Dua dan başka caremız yok
Canım inşallah sağlıkla alırsın evladını hiç üzülme yer Gök dua üstüneOzelle gıttım umutsuz sozlerle gerı dondum Benım gıbı yaşayan varsa Asla bu sozlerre guvenmesın içimde olan bir mucıze Rabbımn ıznıyle dırenıyor suan sebepsız yere benı kurtaj yapıcaklardı ıyıkı tamam drmedım onlara ve bugun 4 hafta 5 gunluk oldıgumuzu oğrendım şimdilik ıyıyız Allah herkesr yardım etsınn Kucaklarımızı Boş Bırakmasın... Dua dan başka caremız yok
Alsancak zeynep saatli. (Özel muaynane)Merhaba İzmir'de doktor öneriniz nedir acaba
Teşekkür ederim böyle bir öneriye ihtiyacım vardıAlsancak zeynep saatli. (Özel muaynane)
Buca tınaztepe hastanesi Aylin barbaros.(özel hastane)
Ben bucada oturduğum icin bucayi tercih ettim. Suanki doktorum Aylin hanim. Memnunum. Ama alsancaktaki doktorum zeynep hanim dan da memnunum. öneririm.Alsancak zeynep saatli. (Özel muaynane)
Buca tınaztepe hastanesi Aylin barbaros.(özel hastane)
Rica ederim. Ne demek .Teşekkür ederim böyle bir öneriye ihtiyacım vardı
Senin durumunu cok merak ettim canim nasilsin son durumun nedirArkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum ve nolur bana umutlu cevaplar verın..
11 Şubat persembe akşamı evde test yaptım cıft cızgı cıktı ve hemen koşa koşa kan tahlılı vermeye gıttık eşimle saat gece 11 e dogru 2761 le hamıle oldugumı ogrendım ve 12şubat cuma gunu hemen ozele gıttık karnım dan baktı ve gozukmedı alttan muayene edıcem dedı cok istemesemde mecbur baktırmak zorunda kaldım ve kese gözüktu cok küçük bırseydi. Cumartesi yada pazartesi ben burdayken gel HCG ne bakalım yıne dedı bugun gıttım sabah muayne odasına aldı karnımdan baktı göremedı alttan bakıcam dedı baktı ve bır tane daha doktor geldı yıne kese var ama eğrı bir kese dedi ne demek fıye sorduğumda keseler hep yuvarlak olurmuş. Ve bu gebelık sağlıklı değil ben bebeği bıle goremıyorum dedi ve ben artık sınırlendım sız bana ne adet tarıhımı ne jac gun gectıgını sormadınız bıle Bırakın bana kese nın mılımını bıle soylemedı sonuclarım cıktı ve benı aradı 5300 cıkmış sonucum biz daha fazla beklıyorduk progestron tahlılın daha cıkmadı onun ıcınde yarın ararım ama Carsamba gunu ya devlete yada buraya gel kurtaj yapılsın dedı...
Allah Muhammed aşkına soruyorum bumu doktorluk bir bebek net 8. 9. Haftada bellı olan dıyen ınsanlar etrafımda cok ve cok ta okudum 10.haftada bıle kalp atışı olan varmış ve benim kesem egri içi boş dıye mı inanıp Allah'ın benim içime koydugu bur mucıseyı aldırayım.. Ben kıme ınanayım nolur bır cevap verınnnn
Canım değerine göre normal muayenede gorunmesi lazım aslında ama her gebelikde aynı olmaz tabiki. bence vakit kaybetmeden başka doktorlarada göstermekte fayda var. Rabbimin içine koyduğu bir mucize evet ama seninde sağlığını riske atacak bir durum olmasın Stresede girme Rabbimden iyi kimse bilemez inşallah güzel haberler alıp burada paylasirsinArkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum ve nolur bana umutlu cevaplar verın..
11 Şubat persembe akşamı evde test yaptım cıft cızgı cıktı ve hemen koşa koşa kan tahlılı vermeye gıttık eşimle saat gece 11 e dogru 2761 le hamıle oldugumı ogrendım ve 12şubat cuma gunu hemen ozele gıttık karnım dan baktı ve gozukmedı alttan muayene edıcem dedı cok istemesemde mecbur baktırmak zorunda kaldım ve kese gözüktu cok küçük bırseydi. Cumartesi yada pazartesi ben burdayken gel HCG ne bakalım yıne dedı bugun gıttım sabah muayne odasına aldı karnımdan baktı göremedı alttan bakıcam dedı baktı ve bır tane daha doktor geldı yıne kese var ama eğrı bir kese dedi ne demek fıye sorduğumda keseler hep yuvarlak olurmuş. Ve bu gebelık sağlıklı değil ben bebeği bıle goremıyorum dedi ve ben artık sınırlendım sız bana ne adet tarıhımı ne jac gun gectıgını sormadınız bıle Bırakın bana kese nın mılımını bıle soylemedı sonuclarım cıktı ve benı aradı 5300 cıkmış sonucum biz daha fazla beklıyorduk progestron tahlılın daha cıkmadı onun ıcınde yarın ararım ama Carsamba gunu ya devlete yada buraya gel kurtaj yapılsın dedı...
Allah Muhammed aşkına soruyorum bumu doktorluk bir bebek net 8. 9. Haftada bellı olan dıyen ınsanlar etrafımda cok ve cok ta okudum 10.haftada bıle kalp atışı olan varmış ve benim kesem egri içi boş dıye mı inanıp Allah'ın benim içime koydugu bur mucıseyı aldırayım.. Ben kıme ınanayım nolur bır cevap verınnnn
Devlet Hastanesi'ne gıttım haftaya kontrolüm var bebek oluştumu dıyr beklıyorlar ama cok guzrl ilgi gördum. Özel benı mafettı. Biraz kanamam oldu sonra lekelenmeye dondu 4 hafta 5 gunluktuk ama kanamam cok olmadığı sürece ve sancım olmadığı sürece korkmamamı soyledıler cok sukur cok kanamam da sancım da yok. Ama Rabbimden tek ıstegım haftaya yavrumu goreyımSenin durumunu cok merak ettim canim nasilsin son durumun nedir
Canım inşallah sağlıkla alırsın evladını hiç üzülme yer Gök dua üstüne
İnşallah canım benim tek duam o kı rabbım herkeze sağlıklı evlatlar versinCanım inşallah sağlıkla alırsın evladını hiç üzülme yer Gök dua üstüne
Haftaya Devlet te kontrolüm var bebek oluştumı dıye ılaç verdıler onu ıcıyorum kesemın yamuk olması onemlı değilmiş kese var bızım için ınşaşalh bebek oluşur onu goruruz dedı doktorum tek istediğim oSuan nasilsin? Umarim her sey yolundadir.
İnşallah canım tek temennım hayırlı haberler almakCanım değerine göre normal muayenede gorunmesi lazım aslında ama her gebelikde aynı olmaz tabiki. bence vakit kaybetmeden başka doktorlarada göstermekte fayda var. Rabbimin içine koyduğu bir mucize evet ama seninde sağlığını riske atacak bir durum olmasın Stresede girme Rabbimden iyi kimse bilemez inşallah güzel haberler alıp burada paylasirsin
Ne oldu sonuç belli miMerhabalar geçenlerde de yazmıştım 1 martta yaptırdığım Beta hcg degerim 783 çıkmıştı. Aradan 4 gün geçti tekrar beta takibi için kan aldı saglık ocagı. Bu sefer ise beta hcg degerim 2543 çıkmış fakat gittigimde izinli oldugu için sonucumu göstermedim. 2 gün sonra da devlet hastanesine kontrole gidecegim. Sizce bu sever artışı normal mi yani hastaneye gidince kese gözükür mü ben dış gebelik ya da kimyasal gebelik olmasından çok korkuyorum bazen gece uyurken saga sola dönerken kasıklarım agrıyor 2 defa da baş dönmesi yaşadım ama onun dışında mide bulantım ya da diger belirtilerim olmuyor henüz kanama VS de yaşamadım inanın çok korkuyorum
Insallah arkadasim.Seni bosu bosuna strese soktu o gittigin dr.Haftaya Devlet te kontrolüm var bebek oluştumı dıye ılaç verdıler onu ıcıyorum kesemın yamuk olması onemlı değilmiş kese var bızım için ınşaşalh bebek oluşur onu goruruz dedı doktorum tek istediğim obıraz kanamam var normal dedıler sancım yok cok sukur
Canım benim cok Tesekur ederim sözlerın için. Yatıyorum zaten sağolsun kımse hiç bir iş yaptırmıyor bana. Malesef dediğin gibi anne olmak isteyen kadınlar Boyle vasıfısz insanların yuuzne ne durumlar yaşıyor Rabbım hıdayet versın. Sonra doktorlar nıye dayak yıyor halk haksız oluyor. Hakedıyorlar ne yazıkkı Ama rabbım sağ sağlım onu görmemi nasıp etsin ilk işim o doktora gıdıp suratına bakıp kurtaj yapalım dediğin bebek burda yaşıyor demek olucak. Rabbim dıyorum ya Allah kımsenın kucagını boş bırakmasınInsallah arkadasim.Seni bosu bosuna strese soktu o gittigin dr.
Zaten suan daha cok erken bebegin gorunmesi icin. Ben 5+5 te gittim daha bebek yoktu, hem de alttan muayene etti doktor.
Ben panik bir halde bir suru soru sorunca kadin cok sasirdi. Bir daha ki gelisine gorunur neden boyle seyler dusunuyorsun dedi, rahatlatti beni.. Yurt disinda yasiyorum ben. Bizimkiler bayiliyor hemen felaket tellalligi yapmaya, kurtaj yapmaya..
Burada bir suru konu okudum hemen almamiz gerek, bos gebelik, kalp atisi yok, sagliksiz gebelik vs dedikleri bir suru bebegin 1-2 hafta icinde kalp atisi duyulmus ve sorunsuz bir sekilde dogmuslar. O an anne tamam alalim dese sapa saglam bebek gidecek. Yazik gunah vallahi.
Kesenin yamuk olmasi onemli degil demis bu doktor. Simdi moralini yuksek tutma zamani. Sana tavsiyem bol bol dinlen, yat. Asla agir kaldirma, yukariya uzanma vs. Guzel dusunmeye calis. Insallah guzel haberler alacaksin.
Merhaba bende İzmir’e oturuyorum ata sağlık da Medine Meltem adalıoğlu gitmeyi düşünüyorumMerhaba İzmir'de doktor öneriniz nedir acaba
Hiç duymamıştım araştırayım bende çok teşekkürlerMerhaba bende İzmir’e oturuyorum ata sağlık da Medine Meltem adalıoğlu gitmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?