Beta hcg degerime bakar mısınız artış normal mi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Phlsp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Phlsp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2021
13
6
1
29
Merhabalar geçenlerde de yazmıştım 1 martta yaptırdığım Beta hcg degerim 783 çıkmıştı. Aradan 4 gün geçti tekrar beta takibi için kan aldı saglık ocagı. Bu sefer ise beta hcg degerim 2543 çıkmış fakat gittigimde izinli oldugu için sonucumu göstermedim. 2 gün sonra da devlet hastanesine kontrole gidecegim. Sizce bu sever artışı normal mi yani hastaneye gidince kese gözükür mü ben dış gebelik ya da kimyasal gebelik olmasından çok korkuyorum bazen gece uyurken saga sola dönerken kasıklarım agrıyor 2 defa da baş dönmesi yaşadım ama onun dışında mide bulantım ya da diger belirtilerim olmuyor henüz kanama VS de yaşamadım inanın çok korkuyorum

Öncelikle korkmayın hayırlı uğurlu olur inşaAllah. Değerin çok düşük değil doktora gidebilirsin değer 2000 lerdeyken kese görünür. Sizin stres yapmamanız gerekir

Öncelikle korkmayın hayırlı uğurlu olur inşaAllah. Değerin çok düşük değil doktora gidebilirsin değer 2000 lerdeyken kese görünür. Sizin stres yapnız gerekir
İnşallah ya bazen internetten okuyunca boş gebelik düşük falan gibi şeyleri görünce korkuyorum inşallah bir sıkıntı yoktur teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin

2 gunde bir %60 %100 arasi artis normal kabul ediliyor. Sizin de o aralikta görünüyor. Gayet iyi.

Canim herkes ayni belirtiyi yasamiyor. Benim 2. Aydan sonra basladi mide bulantilarim. Sonucum 2000 lerdeyken kese gorunmustu benim. Icini ferah tut. Agrilar da suan cok normal kasık batmasi felan.

Merhabalar ben de bir şey sormak istiyorum. Embriyo transferi olmuştum. 10. Gün beta hcg 55 çıkmıştı. 12. Gün 98 çıktı. Doktorum iyi ama biraz daha yüksek beklerdim dedi. Kan sulandırıcı iğneye de başladı. Sizce yükseliş iyi mi kafama takıldı biraz.

Pardon 9. Gün 55, 11. Gün 98 çıktı

Merhaba,benimde beta hcg az artıyor sanki
pztesi 1167 cuma gunu 1759 ve bugun pazar gunu 2808 cikti beta hcg. dr sagliksiz gebelik düşük olur dedi bunda saglikli olma ihtimali var midir ya da bu durumda olan bilgisi var mi

Arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum ve nolur bana umutlu cevaplar verın..
11 Şubat persembe akşamı evde test yaptım cıft cızgı cıktı ve hemen koşa koşa kan tahlılı vermeye gıttık eşimle saat gece 11 e dogru 2761 le hamıle oldugumı ogrendım ve 12şubat cuma gunu hemen ozele gıttık karnım dan baktı ve gozukmedı alttan muayene edıcem dedı cok istemesemde mecbur baktırmak zorunda kaldım ve kese gözüktu cok küçük bırseydi. Cumartesi yada pazartesi ben burdayken gel HCG ne bakalım yıne dedı bugun gıttım sabah muayne odasına aldı karnımdan baktı göremedı alttan bakıcam dedı baktı ve bır tane daha doktor geldı yıne kese var ama eğrı bir kese dedi ne demek fıye sorduğumda keseler hep yuvarlak olurmuş. Ve bu gebelık sağlıklı değil ben bebeği bıle goremıyorum dedi ve ben artık sınırlendım sız bana ne adet tarıhımı ne jac gun gectıgını sormadınız bıle Bırakın bana kese nın mılımını bıle soylemedı sonuclarım cıktı ve benı aradı 5300 cıkmış sonucum biz daha fazla beklıyorduk progestron tahlılın daha cıkmadı onun ıcınde yarın ararım ama Carsamba gunu ya devlete yada buraya gel kurtaj yapılsın dedı...
Allah Muhammed aşkına soruyorum bumu doktorluk bir bebek net 8. 9. Haftada bellı olan dıyen ınsanlar etrafımda cok ve cok ta okudum 10.haftada bıle kalp atışı olan varmış ve benim kesem egri içi boş dıye mı inanıp Allah'ın benim içime koydugu bur mucıseyı aldırayım.. Ben kıme ınanayım nolur bır cevap verınnnn

Merhaba,benimde beta hcg az artıyor sanki
pztesi 1167 cuma gunu 1759 ve bugun pazar gunu 2808 cikti beta hcg. dr sagliksiz gebelik düşük olur dedi bunda saglikli olma ihtimali var midir ya da bu durumda olan bilgisi var mi
Ben şuan aynı durumdayım ve yazdım da hıkayemi uzunca canım kurban olayım rabbıme hıc bırsey olmasın bu yavrulara aynısını bana dedı ınanmıyorum ben

Öncelikle Allah yardımcımız olsun üzülmeyin başka bir doktora gidin kaç haftalık şuan

Öncelikle Allah yardımcımız olsun üzülmeyin başka bir doktora gidin kaç haftalık şuan
Bana hafta bıle soylemedı en son adet tarıhımı bıle sormadı dırek keseyı gordu ve sağlıksız. Gebelik ben zaten bebeği goremıyorum dedi. Cevrem de dıyorkı zaten bebek hemen oluşmaz ve sana guclendırıcı bır ılaç vermesi gerekıyordu onu bile vermedi şaştım kaldım. İnşallah hayırlı haberler alırım

Son adet tarihiniz nedir peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…