Beta hcg degerime bakar mısınız artış normal mi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Phlsp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
11 Şubat hamile olduğumu öğrendim demiştiniz
Evet 11 Şubat oğrendım ama goguslerım Dr farklılık hıssetmıltım erken yaptım oda cıktı ama şimdi noye Boyle bılmıyorım bu ozeller para almak için mi yapıyor felaket teellalığı ınanın ki anlıyamadı. Yarın devlet Hastanesi'ne gıdıcem bakalım ne dıycek eşim sağlıkçı o sormuş kanaması ve şiddetli agrı yoksa beklesin demişler

11 Mart özür dilerım

Sizin son adet baslangic tarihiniz tam olarak nedir?
Benim 31 ocak. Cuma gunu gittim 5+5 gunluk cikti. Alttan muayene etti kese vardi ama bebek gozukmedi henuz. Cok normal 2 hafta sonra geldiginde goruruz dedi.

Son adet baslangic tarihinize gore haftanizi hesaplamaniz gerek. 5 haftalik falansa bebegin gorunmemesi normal sanirim. Bir de bunun gec dollenmesi var. Sakin hemen kurtaj falan olmayin. Baska doktorada gidin. Kese neye gore egri diyorlar bilmiyorum benim ultrason goruntumde de yuvarlak falan degil ki

Sizin son adet baslangic tarihiniz tam olarak nedir?
Benim 31 ocak. Cuma gunu gittim 5+5 gunluk cikti. Alttan muayene etti kese vardi ama bebek gozukmedi henuz. Cok normal 2 hafta sonra geldiginde goruruz dedi.
Ben yanlış yazdım özür dılerım
11 Şubat adet oldum 15 subay bıttı
11 Mart Persembe gunu hamıle oldugumu ogrendım benom kesem gozuktu ama hafta yok desiğim gibi hemen kurtaj yapıcak beni

Olmuycam zaten kesınlıkle başka bır jınekoloğa sorduk agır derecede agrı ve kırmızı kanama yoksa beklesın demiş eşime

11 subatsa suan 5 hafta 4 gunluk olarak gozukuyor. Yani ultrasonda sedece kese gorunmesi normal.
Benim de henuz bebegi goremedi doktor ama cok normal 2 hafta sonra goruruz dedi.
Yamuk derken neyi kastediyorlar bilmiyorum ama benim Kesem de bu sekilde yamuk gozukuyordu. Size ultrason goruntusu verdiler mi? Onun ustunde kese boyutu vs. Yazar

Burada okuduguma gore kalp atisini 7. Haftada goremeyip 8. Haftada gorenler bile var.

Eklentiler

• Screenshot_20210315-161712_WhatsApp.jpg
    82,7 KB · Görüntüleme: 144
Canım bence baska bir hastaneden baska bir doktora randevu al, devlet yada ozel farketmez. evde test yaptim pozitif cikti de ve diger doktora gittigini soyleme bakalim ne dicek , sıfırdan baktır herseye, eger izmirdeysen doktor adi verebilirim

Yarın devlet Hastanesi'ne gıdıcem ben tarıhı yanlış yazmışım 11 Mart oğrendım hamıle oldugumu 5 gün oluyor yanı Ankara'dayım ve yeni gelınım ne doktor ne iz biliyorum eşim sağlıkçı ınşallah yarın onun calıştıgı hastaneye gıdıcem

Bana ılk gordugunde verdı cuma gunu gıttıgımde yanı bugun vermedi ama gosterdı benim kesemde Boyle yaygın bırseydı ve buna eğri yamuk kese dedı buda sağlıklı kese değil dedı ben cok uzuluyorım gercekten sınır ve stresten tarıhlerı bıle ılk yazdığımda duusnun yanlış yazmıdım benom bebegımı ogrendılım daha dort bes gun oldu ama o keseye demedıklerı kalmadı

Eklentiler

• 16158234481347968734389429660874.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 185
Kese eger o kucuk siyah nokta seklinde olan seyse baya kucuk daha. Belki de gec dollenme.. Size kese kac mm, icinde yolk sac var mi yok mu
bilgi vermesi gerekiyordu. Nasil doktorsa Son adet tarihinizi bile sormamis. Ultrasona son adet tarihinizi girisini yapiyorlar normalde.

Ben de kalp atisini duymayinca biraz panik oldum ama burada okudugum bazi konular biraz rahatlatti beni.
Mesela bos gebelik, kalp atisi yok, keseyi almamiz gerek dedikleri halde bir sure sonra bebeginin kalp atisini duyan uyeler var. Betasi cok duzenli artmayan ama gebeligi saglikli olan uyeler de var.

Kalbinizi ferah tutmaya calisin. Insallah yarin doktorun yanindan mutlu, ferahlamis bir sekilde ayrilirsiniz.

Hakkinizda hayirlisi ne ise o Olsun

Dun gece hafıf kanamam başladı galıba duşuk yapıyorum artık umudumda yok

Ben şuan aynı durumdayım ve yazdım da hıkayemi uzunca canım kurban olayım rabbıme hıc bırsey olmasın bu yavrulara aynısını bana dedı ınanmıyorum ben
Malesef benimki olmadi kanama basladi ayni gun. sanırım dusuk oldu bugun kontrole gidecegim 2 gundur kanamam devam ediyor cunku.umarim sen guzel haberler alırsın paylaşırsın bizlerle

Malesef benimki olmadi kanama basladi ayni gun. sanırım dusuk oldu bugun kontrole gidecegim 2 gundur kanamam devam ediyor cunku.umarim sen guzel haberler alırsın paylaşırsın bizlerle
Ben gıttım ve 4 hafta 5 gunluk bebeğin çok aşırı kanama olmadığı sürece bunlar normal dedı folık asıt verdı şu an ıyıyız ınşallah bırsey olmuycak Rabbım sızın De benım de bızım gıbı olan herkesin yuzunu guldursun yavrularını bağışlasın Allah var Mucıze hep vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…