• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değerim

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
43
Bugün yumurtlamanın 12-13.günü.Yarın da adet günüm.Bugün test yaptırdım beta hcg oranım 19,63 çıktı . Hamilelik var mı?

Bugün yumurtlamanın 12-13.günü.Yarın da adet günüm.Bugün test yaptırdım beta hcg oranım 19,63 çıktı . Hamilelik var mı?
Cnm insaallah hamilesindir. 0-5 degerler normalde sonuc negatiftir. Ama sende hamilelik var gozukuyor bence hamilesin :))) . 2 gun sonra tekrar yaptir. Tup bebek mi? Test yaptirdigin yerde ssana bisey demediler mi?

Cnm insaallah hamilesindir. 0-5 degerler normalde sonuc negatiftir. Ama sende hamilelik var gozukuyor bence hamilesin :))) . 2 gun sonra tekrar yaptir. Tup bebek mi? Test yaptirdigin yerde ssana bisey demediler mi?
Yok normal bebek. Akşam özel laboratuvara yaptırdım test . Doktorla görüşmedim henüz

Hamilesiniz. 5 en fazla 7 değerden sonrası kabul ediliyor. İnşaALLAH sağlıklı bir gebeliktir hayırlı olsun

Ay inşallah. Cuma yada perşembe bir daha gidip batıracağım. İnşallah düzenli artış vardır

Benim adet günüm 17ocak yani dündü ama ben adetime 3gün kala kan ve idrar yaptım beta 0,100ckti adet olmadım 8aylk evliyim ilk ay 5haftlk düşük oldu istiyoruz olmuyor aceba umutlanim mi

Ben adet gününden 7 "gün önce yaptırdım . O zaman sıfır çıktı . Adet günümden bir gün önce 19.53 çıktı . Bence takipte olun. Stres yapmayın .

Back