beta hcg değerim yavaş artıyor :(

Be

Sanada cok gecmis olsun.insallah Allahim saglikli sihatli. Nasip eder.Bende o kurtaji yasayacagima kendi basima dusurmeye raziydim.bu 2.kurtajim uyaninca cok agladim.agrim bu kurtajda daha fazlaydi.cok zor
Canım inan dün ne çektiğimi ben biliyorum keşke bende kürtaj olsaydım o kadar zor ki düşene kadar ağladım acıdan ağrıdan gece 3 e kadar düşen her bi parçada öleceğimi sandım acıdan inan ki kürtaj daha iyi bu acıyı yaşamaktan çok zor günler geçiriyoruz Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Çok uzuldum cok gecmis olsun.insallah birdaha yasamayiz.Benim gucum kalmadi artik

Merhaba kızlar,
Adetimden 3 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım ve değerim 273 çıktı doktorum 2 gün sonra gel dedi ve tekrar kan testi yaptırdım değerim 327 çıktı. Sağlıksız gebelik veya dış gebelik olabilir dedi başlangıçta coraspirin vermişti onu bıraktırttı ve sağlıksız gebelikse kendi düşsün dedi yarın tekrar test yapılacak moralim çok bozuk böyle olupta sağlıklı gebelik yaşayan varsa bana bir umut olur mu?

Merhaba konunun üzerinden çok zaman geçmiş fakat ben de şuanda tam olarak sizin belirttiğiniz durumu yaşıyorum ve cok kötüyüm acaba sonucunuz ne oldu bilgi verirmisinz

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım sormak istediğim birşey var bilgisi olanv arsa ve yardımcı olursa çok sevinirimn. ben ayın5 inde hamile oldugumu öğrendim adetim 2 gün geçikmişti değerim 157,79 çıktı bugün sabah yine kan verdim sonucum 226,58 çıktı artışım çok düşük normal gebelik belirtileri yaşıyorum dr a gitmiştim dün kese henüz gözükmez haftaya ancak görünür demişiti..yardımcı olabilirmisiniz..kimyasal yada dış gelebelik olabilirmi acabaa..aynı durumları yaşayıp değerleri yükselen varmı?

mrhaba cnm. bende ayın 19 kasımda ogrendım gebelıgımı ıkı gunde bır kan verdım 147-231-390 cıktı kan sonuclarım. dıs gebelık ıhtımalı var dedı bı doktor hatta yatıs yapalım dedı. bende gıtmedım baska doktordan randevu aldım. o da agrı ve sıddetlı kanama olmadıgı surece degerler 1500 olmadan anlayamayız dıs gebelıgı dedı bır hafta sonrasına randevu verdı bır hafta sonra 1500 olmus degerım kese de gorundu ayrıca. yanı artıyor olması olumlu ama herkeste ıkı kat artmıyor anladıgım. 1500 den bır hafta snra bugun gıttım 10.000 olmus degerım. keseyı kucuk buldu ama degerıme cok sasırdı 10000 olcak kadar buyumemıs kndını saklıyo galıba dedı.haftaya yıne gıdıcem hayırlısı. bende ılk degerlerde kndımı perısan ettım agladım durdum ama olcak olanı engellemek mumkun degıl. iyi dusunmek lazım her zmn.

canım umarım hayırlısı olur cuma günü yine kan vereceğim bakalım ne çıkacak..sizin bir daha ki kontrol nezaman? bi kaç yerde okudugum % 60 kadar artmasıda yeterliymiş sizinde öyle sanırım %60 dan fazla artmış ama benim değerim yarısı kadar bile değil..

canım umarım hayırlısı olur yüreğime biraz su serpildi cuma günü yine kan vereceğim bakalım ne çıkacak..sizin bir daha ki kontrol nezaman?
bende aynılarını yasadım ıkı hafta once saatlerce ınternette beta aradım ama herkesın ıkı kat olacak dıye bı kaıdede yok bunuda ogrenmıs oldum içini ferah tut bılıyorum cok zor ama bebek hala ıcerde unutma :)degerlerın 1500-2000 olmadıkca sıddetlı agrı ve kanama yoksa hıcbırsey yapamazlar gozukmez cunku. hakkında hayırlısı olsun ınsallah yukselır degerlerın canım.benımde haftaya carsamba tekrar cagırdı ınsallah bu sefer bı sorun olmadıgını gorurum rahatlarım bnde.

Amin Canım Allah hepimize hayırlsıını versinnn

merhaba günaydın bugünde değerim 325,19 çıktı %43 % 45 civarında dolanıyor..şuan kendimi hamile gibi düşünmüyorum..düşününce moralim bozuluyor.. hakıımızda hayırlısı 157 - 226 -325 degerler..

canım bu degerler ıkı gunde bır mı yoksa hergun mu kan verdın. moralını cok bozma bnmde 147-231-390dı bır hafta sonra 1500 bır hafta sonra 10.000 oldu. bu degerler herkeste kat kat artmıyor. bnm kuzenımın esıde cok asagılardaydı 5 aylık suan ve gayet saglıklı gıdıyor. ama degerlerın 1500 olmadan doktora gıdıp moralını bozma hıc.1500 den once hıcbısey goremezler

48 saatte bir verdim..evet başka örneklerde duydum yavaş yükselip sonra sağlıklı olan ama bakalım..haftaya dr gideceğim..

48 saatte bir verdim..evet başka örneklerde duydum yavaş yükselip sonra sağlıklı olan ama bakalım..haftaya dr gideceğim..
hayırlısı olsun her zmn hakkımızdaa. kötü bıle bıtse Allahın takdırı. içine sıkıntı verme daha cok etkılersın bebegını. bende doktora gıdene kadar butun haft6a agladım hiç degmedi. gıttım keseyı gordum bu sefer de bu hafta kese kucuk dedı. bitmiyor yanı her hafta bısey olabılıyor. üzülmektense düşünmemek daha ıyı.

siz naprınız kalp atışı falan varmı

İnşallah herşey güzel olur canım..Allah hepimize yardım etsin ilk gebelikmi

İnşallah herşey güzel olur canım..Allah hepimize yardım etsin ilk gebelikmi
evet canım ılk gebelık.cok sukur cok beklemedıkte korunmayı bırakınca oluverdi cok sevındık ama ıkı haftadır bı ohh diyemedık.inşallah normale doner hersey. senın de ılk gebelıgın mı

Kizlar son adet 20aralik
26ocak beta 3.000 küsür
28 ocak 5.800
30ocak 8.000 degeri boyle yavas yukselip sağlıklı hamilelik geciren varmi kese gözüktü ama cok saglikli olmadugini soyledi doktor gecen ayda kimyasal gebelik gecirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…