- 8 Şubat 2015
- 22
- 14
-
- Konu Sahibi sevgicicegim
canım pıhtılaşma sorunun varmı acaba... kese göründüyse dert etme canım... değeri çok az artıpta yavrusunu kucağına lanlar var...coraspin içebilirdin aslında... bende pıhtılaşma olduğu için değerlerim çok dengesizdi eskiden... şimdi her gün coraspin içiyorum... bebeğe zararı yok...bide iğne vuruyorumbayanlar son adet 24 aralık.Beta hcg testi yaptı doktor 3 kere.Yüzde 30 ancak artıyor.Degerlerim : 1118 , 1400 , 1800.Kese göründü.6+3 günlük olması gerekirken 4 haftalık göründü.Dr yüzde 99 olmaz bu gebelik diyor.Böyle durumla karşılaşan var mı?Neden bu kadar net olmaz diyor
canım değerlerim bir yükselip bir düşüyordu önceden... kese bile oluşmuyordu okadar kötüydü yani... canım bence coraspine başla bir an önce... en azından pıhtılaşma varsa hafifletir... aslında sana clexane iğne vermeleri gerekiyordu... bu sefer hamilelikten önce coraspin kullandım... çok şükür kesemizide bebeğimizide gördük... kalp atışınıda duyduk... başka doktora git bence...6 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım.6.haftada kalp atışlarını aldıktan sonra ölmüş. Pıhtılaşma nasıl anlaşılıyor bilmiyorum.Dr ilk günden beri olmaz diyor ama neye dayanarak söylüyor.Bende merak ediyorum benim durumumda olupta sağlıklı bebek doğuran var mı?Acaba boş gebelik mi?yarenim99 senin değerlerin nasıldı?
canım bence seninde benim gibi clexan iğne vurunman lazım bence... istanbulda ve Avrupa yakasındaysan sana bir doktor tavsiye edebilirim... ayrıca kanında pıhtılaşma olup olmadığını genetik bölümüne muayene olup öğreniyosun... yada özeldede hemen yaptırabilirsin... yerinde olsam özelde pıhtılaşma testi yaptırırdım bu süreç içinde... içimde bir his sende pıhtılaşma olduğunu söylüyor... pıhtılaşma öyle bir meretki bebeğin gelişimini engelliyor... haliyle değerlerinin artışındada sorunlar oluşuyorAllah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.Kaçıncı haftandasın.Dr ilk gün düşük önleyici iğne ve hap verdi.2 gün kullan gel dedi.Değerleri tekrarladı.Az artış olunca ilaçları bırak 2 gün sonra gel dedi.gittim.Sonra bir daha 2 gün sonra gittim üçüncü gidişimde vajinal ultrasonla keseyi gördü.O gün başka bir doktora gittim beta hcg ye takılma ultrasonda kesen şuan çok küçük 1 buçuk hafta sonra tekrar gel dedi.Hala beklemedeyim canım çok sıkkın
Malesef gorev nedeniyle van da oturuyoruz.6ay once bebegimin kalp atislari durdugu icin 6.haftada alinmisti.Dr o zaman parcayi patalojiye gonderdi sonucunda kotu birsey yok demisti.o zaman belli olmazmiydi.bu pıhtilasma kafama takildi.dr a gidince sorayim cnm.sagolcanım bence seninde benim gibi clexan iğne vurunman lazım bence... istanbulda ve Avrupa yakasındaysan sana bir doktor tavsiye edebilirim... ayrıca kanında pıhtılaşma olup olmadığını genetik bölümüne muayene olup öğreniyosun... yada özeldede hemen yaptırabilirsin... yerinde olsam özelde pıhtılaşma testi yaptırırdım bu süreç içinde... içimde bir his sende pıhtılaşma olduğunu söylüyor... pıhtılaşma öyle bir meretki bebeğin gelişimini engelliyor... haliyle değerlerinin artışındada sorunlar oluşuyor
canım pıhtılaşma senle alakalı bir durum... kanın pıhtılı olunca bebek beslenemiyor ve haliylede gelişemiyor... sen bir an önce pıhtılaşman varmı yokmu ona baktır.Malesef gorev nedeniyle van da oturuyoruz.6ay once bebegimin kalp atislari durdugu icin 6.haftada alinmisti.Dr o zaman parcayi patalojiye gonderdi sonucunda kotu birsey yok demisti.o zaman belli olmazmiydi.bu pıhtilasma kafama takildi.dr a gidince sorayim cnm.sagol
ya ben bu doktora kızarım şimdi... pıhtılaşma ihtimaline karşı bile cleaxan iğne veriyor doktorlar...vede coraspin... canım doktorunla konuş ben iğneye başlamak istiyorum... bu bebeği kaybetmek istemiyorum de... sonuç olarak kaybedecek bişeyim yok. bide böyle deneyelim de... kızkardeşimde pıhtılaşma olmadığı halde bacım 8 ay boyunca cleaxan iğne kullandı... doktoru tedbir amaçlı kullandırmıştı... bende kullanıyorum...Bugün dr a gittim en sonki keseye gore biraz daha buyumus.ama icinde hala embriyo ve yolk kesesi gorunmuyor.birseyler var ama tam gozukmuyor dedi.pihtilasma olabilirmi dedim olabilir dedi.ama gebelik devam ederken bakilmiyor dedi.haftaya tekrar gitcem
öyleymiş canım ama sen coraspine başla... ve cumartesi gideceğin doktorada pıhtılaşmadan şüphelendiğini ve kan sulandırıcı iğne kullanmak istediğini söyle... bakalım ne cevap verecekGebelik yokken arastiriliyor dedi.cumartesi baska bir doktora randevu aldim.kime guvencem bilmiyorum 2 haftada 4 dr gezdimcaresizlik ve gurbet zor
bende öyleyim canım... hatta değerim 1000 lere çıkana kadarda hamile olduğuma inanamamıştım. ne kasık ağrısı ne mide bulantısı nede aşerme olayı oldu bende... çok şükür halada öyleyimTamam cnm soylerim yalniz hic gebe gibi degilim.ne midem bulaniyor ne baska birsey.hayirlisi bakalim
Geçmiş olsun Allah bian önce inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasib eder bizlere de canım kendini üzme bende bu saat oldu 6 haftalık düşük yapıyorum ağrıdan uyuyamıyorum parçalar geliyo hala bugün başladı inşallah toparlanıp yeniden tüp bebek deneyeceğim bizimde gelişemediği için düşüyor tüp bebekle olmuştu ikizdiSon durumumu acikliyorum.Yavas artan beta hcg degerleri,ardindan 2 hafta geriden gelen kese takibi.bunlar 8.haftaliga kadar boyle devam etti.Dr kese de hala birsey gorunmeyince bugun vakkumla kurtaj oldumAlallahım cook zor
Sanada cok gecmis olsun.insallah Allahim saglikli sihatli. Nasip eder.Bende o kurtaji yasayacagima kendi basima dusurmeye raziydim.bu 2.kurtajim uyaninca cok agladim.agrim bu kurtajda daha fazlaydi.cok zorGeçmiş olsun Allah bian önce inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasib eder bizlere de canım kendini üzme bende bu saat oldu 6 haftalık düşük yapıyorum ağrıdan uyuyamıyorum parçalar geliyo hala bugün başladı inşallah toparlanıp yeniden tüp bebek deneyeceğim bizimde gelişemediği için düşüyor tüp bebekle olmuştu ikizdi