- 5 Ocak 2021
- 96
- 64
- 18
- 34
Amin canım inşallah darısı sizlere tatlimmInsallah canim saglikla kucağınıza alirsiniz. darisi bizlere oyleyse![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallah darısı sizlere tatlimmInsallah canim saglikla kucağınıza alirsiniz. darisi bizlere oyleyse![]()
TeşekkürlerMerhaba canim bhcg 2600 civarıydı 6 haftalık dedi
Rica ederim canimTeşekkürler![]()
Ayşe hanım merhaba benım de adetım 2 3 gun gecikince kan verdim beta hcg 500 cıktı. vajınal muayenede kese gorundü ama baska bırsey gorunmedı. Sag tarafta 2bucuk cm kist var dedı bır sorun olurmu. Hcg ıcın tekrar kan vermeye gıtmedım 500 iken vajınal muayenede kese gorunmesı normal mi ve kist sorun cıkartır mı cok teşekkürlerGorursun benmde 5 haftada gorunduson adet tarihinin baslangicindan hesapliyolar haftayi ilk zamanlar ama gec dollenme ihtimalide olabiliyo o yuzden en dogru hesaplama bebeklerim ultrasonda gorundukten sonra ölcumle cikam haftalar oluyo
ben hemsireyim canim vajinal ultrasonun hicbi zarari yok korkma
![]()
Benimde kist cikti 5+2 haftaligim tupbebek keseyi goreli baya oldu ama hala bebek olusmadi bugun agrim vardi gittim 2 cm kist var 5 cm olursa riskli dedi hamilelikte kist nasil oluyo anlamadimAyşe hanım merhaba benım de adetım 2 3 gun gecikince kan verdim beta hcg 500 cıktı. vajınal muayenede kese gorundü ama baska bırsey gorunmedı. Sag tarafta 2bucuk cm kist var dedı bır sorun olurmu. Hcg ıcın tekrar kan vermeye gıtmedım 500 iken vajınal muayenede kese gorunmesı normal mi ve kist sorun cıkartır mı cok teşekkürler
Benimde kist cikti 5+2 haftaligim tupbebek keseyi goreli baya oldu ama hala bebek olusmadi bugun agrim vardi gittim 2 cm kist var 5 cm olursa riskli dedi hamilelikte kist nasil oluyo anlamad
Kist olup da hamileliği ilerleyen, sağlıkla süreci geçirenler var duydum ama biraz korktum tabi bu kist olayından. Benım de alttan muayene gorundü kese. Beta değeriniz kactıBenimde kist cikti 5+2 haftaligim tupbebek keseyi goreli baya oldu ama hala bebek olusmadi bugun agrim vardi gittim 2 cm kist var 5 cm olursa riskli dedi hamilelikte kist nasil oluyo anlamadim
11856Kist olup da hamileliği ilerleyen, sağlıkla süreci geçirenler var duydum ama biraz korktum tabi bu kist olayından. Benım de alttan muayene gorundü kese. Beta değeriniz kactı
Kısti 6cm olup hıc sorun yaşamadan bebegunı doguranlar varmıs bır cok kısıde yazmıs cogu kısıde kist oluyormus gebellikle bırlıkte kuculuyormus sorun yok korkmamak lazımmıs
Kistten hic korkma bi sorun yasamazsin insallah doktor takibinde olursun surekli. 1500lere gelince karindan ultrasonda goruluyo kese. Seninki vajinal ultrason oldugu icin 500dede gorunmesi normal cok cok kucuktur yeni olusuyodur zaten keseAyşe hanım merhaba benım de adetım 2 3 gun gecikince kan verdim beta hcg 500 cıktı. vajınal muayenede kese gorundü ama baska bırsey gorunmedı. Sag tarafta 2bucuk cm kist var dedı bır sorun olurmu. Hcg ıcın tekrar kan vermeye gıtmedım 500 iken vajınal muayenede kese gorunmesı normal mi ve kist sorun cıkartır mı cok teşekkürler
Allah razı olsun bugun artık devam edecegını doktora gıttım 5 haftalık dedı karında kı ulstrasonda keseyi gordu haftaya kalp atışı dinlemek ıcın randevu verdi. Insallah saglıkla gelır normalde cok rahat bır insandım ama fazla tedirgin olmaya basladım tsh degerım 2.91 cıktı bır de onu kafaya taktım bakalım neler olcak ınsallah Allah herkese saglıkla evladını kucaklamayı nasıp etsınKistten hic korkma bi sorun yasamazsin insallah doktor takibinde olursun surekli. 1500lere gelince karindan ultrasonda goruluyo kese. Seninki vajinal ultrason oldugu icin 500dede gorunmesi normal cok cok kucuktur yeni olusuyodur zaten kesebebeginide gorursun kalp atislarinida duyarsin insallah
![]()
Bende sizinle ayni haftadayin beta degeriniz kac cikmisti? Ben bgn aldim beta degerim 7760 cikti cuma gnu dr gidecegz keseyi gormussunz kalp atisi fln duydunz mu hayirli olsunAllah razı olsun bugun artık devam edecegını doktora gıttım 5 haftalık dedı karında kı ulstrasonda keseyi gordu haftaya kalp atışı dinlemek ıcın randevu verdi. Insallah saglıkla gelır normalde cok rahat bır insandım ama fazla tedirgin olmaya basladım tsh degerım 2.91 cıktı bır de onu kafaya taktım bakalım neler olcak ınsallah Allah herkese saglıkla evladını kucaklamayı nasıp etsın
Beta degerım hala cıkmadı. Bız karından ultrasonda keseyi gorduk yerlesim ıyı dedı ama kalp atısını dinlemek ıcın haftaya gelın dedi.Bende sizinle ayni haftadayin beta degeriniz kac cikmisti? Ben bgn aldim beta degerim 7760 cikti cuma gnu dr gidecegz keseyi gormussunz kalp atisi fln duydunz mu hayirli olsun![]()
tedirgin olmayin ama kontrollerinizide aksatmayin. Bazen nasipte yoksa naparsaniz yapin olmuyo malesef. Ama suan sizde olumsuz hocbisey yok gebeliginizin tadini cikarin olumsuz dusunup bebegide kendinizide uzmeyin kalp atislarini duyduktan sonrada hastaneye gitmeyi birakmayin araliklarla kontrol ettirin kalp atislarini. AminAllah razı olsun bugun artık devam edecegını doktora gıttım 5 haftalık dedı karında kı ulstrasonda keseyi gordu haftaya kalp atışı dinlemek ıcın randevu verdi. Insallah saglıkla gelır normalde cok rahat bır insandım ama fazla tedirgin olmaya basladım tsh degerım 2.91 cıktı bır de onu kafaya taktım bakalım neler olcak ınsallah Allah herkese saglıkla evladını kucaklamayı nasıp etsın
Ogrendinizmi cinsiyetiniİnşallah dediğin gibi herşey güzel olur. Senin durum benden daha beter canlı canlı şahit oluyorsun herşeye. Ama yinede pozitifsin hayranim sana gerçekten. Ne zaman umutsuzluğa kapılsam bişey diyorsun tekrar umut etmeye başlıyorumbu arada halk arasında batıl bi inanc var kesinlikle zerre kadar inanmıyorum ama yinede merak işte. Bu sol kasık ağrısı kız sağ kasık ağrısı erkek diyorlar benim solda ağrım. Senin nerede cinsiyetini öğrendiğimiz de yine buralarda olursak söyleriz birbirimize benimde her ne kadar inanmıyor olsamda merakım gider
![]()
Henüz öğrenemedim iki hafta önce gittim doktor erkeğe benziyor ama daha net belli deil bir ay sonra belli olur dedi iki hafta sonra gidicem bakalım gostericekmi miniğimOgrendinizmi cinsiyetini![]()