Adetinize kaç gün kala Öğrendiğiniz başka Bi konunuzda gebelik testiniz vardı birinde silik birinde hiç yok ben de şuan o durumdayım 4 gün var adetimeArkadaşlar gebeligimi ögrendigim zmn kanda beta hcg değerim 10.74 çıktı 4 gün sonra 79.6
2 sonrada 105.8 yani iki katı artiş olmadi sizce bi sıkıntı olur mu doktor bunun 3 seçeneği var dedi kimyasal gebelik normal gebelik ve düşük dedi. Hcg hormonu böyle çıkıp gebeligi güzel geçen var mı?
3 gün kala öğrenmiştimAdetinize kaç gün kala Öğrendiğiniz başka Bi konunuzda gebelik testiniz vardı birinde silik birinde hiç yok ben de şuan o durumdayım 4 gün var adetime
3 gün kala öğrenmiştim
Sizdede kandan hcg takibi yapildi mi bnm 4.cü kan verişim olacakAdetinize kaç gün kala Öğrendiğiniz başka Bi konunuzda gebelik testiniz vardı birinde silik birinde hiç yok ben de şuan o durumdayım 4 gün var adetime
Ben de son durumu merak ettim,bizi de bilgilendirir misiniz?2 gün önce 105ti bugün 195 olmuş iyi dedi doktor
Canim merhaba. 1subatta 55betayla gebe oldugumi ogrendim. 3subatta 72, 5subatta 130, 10 subatta 600 oldu. Yani hic 2 kat artisim olmadi. Dün ultrasona girdim kesemizide minik minik kalp atislarinida gorduk cok sukur. Yani ilk baslarda betada yawas artis olabiliyo. Onemli olan surekli artması ve en az %60 artmasi. Moralini hic bozma ben 2 haftami kendime zehir ettim resmen guzel olur insallah herseyArkadaşlar gebeligimi ögrendigim zmn kanda beta hcg değerim 10.74 çıktı 4 gün sonra 79.6
2 sonrada 105.8 yani iki katı artiş olmadi sizce bi sıkıntı olur mu doktor bunun 3 seçeneği var dedi kimyasal gebelik normal gebelik ve düşük dedi. Hcg hormonu böyle çıkıp gebeligi güzel geçen var mı?
Allah razı olsun içime su serptin valla ama iki gün önce leke seklinde kanama geldi durdu. Bugünde kanamali akintim oldu sende olmus muydu yerlesme kanamasi mi acaba sonuçta düşük olsa sancim olur diye düşünüyorumCanim merhaba. 1subatta 55betayla gebe oldugumi ogrendim. 3subatta 72, 5subatta 130, 10 subatta 600 oldu. Yani hic 2 kat artisim olmadi. Dün ultrasona girdim kesemizide minik minik kalp atislarinida gorduk cok sukur. Yani ilk baslarda betada yawas artis olabiliyo. Onemli olan surekli artması ve en az %60 artmasi. Moralini hic bozma ben 2 haftami kendime zehir ettim resmen guzel olur insallah hersey
Bende kanama olmadı ama olabiliyo ilk zamanlarda daha bebislerimiz tutunmaya calısıyo. Bendede agri oluyo mesela sanki adet olcakmisim gibi belim ve karnim agriyo gunde bikac kez. Hicbi sıkıntı yoktir insallahAllah razı olsun içime su serptin valla ama iki gün önce leke seklinde kanama geldi durdu. Bugünde kanamali akintim oldu sende olmus muydu yerlesme kanamasi mi acaba sonuçta düşük olsa sancim olur diye düşünüyorum
Benimde betam 13,15 ciktiArkadaşlar gebeligimi ögrendigim zmn kanda beta hcg değerim 10.74 çıktı 4 gün sonra 79.6
Benimde 7.26 cıktı ben tüp bebek yaptırdım normal miBenimde betam 13,15 cikti
Mrb canım hamileliğin nasıl ilerliyor benim de ilk beta 20.31Bende kanama olmadı ama olabiliyo ilk zamanlarda daha bebislerimiz tutunmaya calısıyo. Bendede agri oluyo mesela sanki adet olcakmisim gibi belim ve karnim agriyo gunde bikac kez. Hicbi sıkıntı yoktir insallah
Canım gebeliğin devam ediyor muArkadaşlar gebeligimi ögrendigim zmn kanda beta hcg değerim 10.74 çıktı 4 gün sonra 79.6
Düşük yaptım sağlıklı ilerlemediMrb canım hamileliğin nasıl ilerliyor benim de ilk beta 20.31
İkincisi 62.99
Üçüncüsü 71 Di az çıkınca ertesi gün bir daha kan verdim 80 çıktı ilk üç kan ikişer gün arayla verdim sağlıklı bri gebelik olarak ilerler mi sence
Mrb canım hamileliğin nasıl ilerliyor benim de ilk beta 20.31
İkincisi 62.99
Üçüncüsü 71 Di az çıkınca ertesi gün bir daha kan verdim 80 çıktı ilk üç kan ikişer gün arayla verdim sağlıklı bri
Hcg iki günde iki kati artmiorsa risk. Ben düşük yaptımAdetinize kaç gün kala Öğrendiğiniz başka Bi konunuzda gebelik testiniz vardı birinde silik birinde hiç yok ben de şuan o durumdayım 4 gün var adetime
benimde düzenli ilerlemiodu bende düşük yaptım geçen yılHcg iki günde iki kati artmiorsa risk. Ben düşük yaptım
Galiba bende aynı durumdayım canımDüşük yaptım sağlıklı ilerlemedi
Kanaman var mi benim basta pembemsi kahverengimsi kanamam oldu snra açık kirmiziya döndü o şekil düşük başladı 8 gündür yeni bitti çok şükürGaliba bende aynı durumdayım canımhayırlısı nasip değilmiş demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?