- Konu Sahibi misssunshine86
-
Silikte 520 mı çıktı maşallah çok güzel.benim de silik daha kan vermedim ben 20 lerde çıkar diyordum.ne kadar sıklıkta sizinMerhaba Kızlar.. Açıkçası hala elim titreyerek yazıyorum.. O kadar büyük bir sürpriz oldu ki benim için.. Bu zamana kadar eşimle planlamamıştık. Hiç istemiyorum demiştim ama umudu bile beni bağlamaya yetti gebeliğe :)
Adet günüm 2 gün gecikti ve arkadaşımın ısrarıyla gebelik testi yaptım. Bugüne kadar şüpheli durumlarımda tertemiz beyaz alan varken bugun silik çizgi çıktı. Hemen hastaneye koştum kan verdim.. Ve elime az önce geçen sonuca göre beta hcg 520.. Acil servis doktoruyla konuştum hemen ve bu değeri az buldu.. Belki de düşük yapacaksınızdır ondan az dedi. Son adet başlangıç tarihim ise 2 şubat. Beklenen adet tarihimse döndülerime göre 2 marttı. Doktorun böyle demesi beni çok üzdü.. Sizin değerleriniz nasıldı?
Buraya yazıp daha tecrübelilerden fikir almak istiyorum.. Lütfen cevap verin kızlar :)
hayırlı olsun hamileliğiniz sağlıkla alın kucağııza, 20 olduğunda değeriniz, adetiniz geçmiş miyidi, idrar testi yapmış mıydınız nasıl çıkmıştı?
Sorma canım.. Ben de aynı dşünüyorum. Doktorlarda ruh sıfır. Ben de yarın gideceğim doktora bakalım. Kese belli olur mu bilmiyorum ama daha öncesinde hamilelik planım da olmadığı için doktora gözükmemiştim. Bir gözkükeyim diyorum o yüzdenCanım ben de şu an çok kötü oldum bunu okuyuncabenim cünkü adet günüm daha cok geçmişti ve sonuc 69.99 saglıkocagında yaptırdım ben ve ordakiler bir şey demedi. Doktor randevuma da 5 gün var .. ama burda baskalarıyla konustum gayet normal diyen de var , hatta daha dişük cıkıp sonra normal bir şekilde hamileliğine devam edip sağlıklı olan da var bizzat yaZdılar bana . Yani mühim olan artış miktarı düzenli mi değil mi ona bakılır dediler . Beta hcg nin ilk degeri bir şey ifade etmezmiş, çünkü ne zaman döllendigini bilemiyolar görmeden belki geç döllendi . benim umudum geç döllenme çünkü ben önceki iki ayda 1 hafta gecikme flan yaşadım . Ve senin degerin de cok iyi yani bence .. o zaman benim ölmem lazım çünkü cok düşük valla hamileligini yeni öğrenmiş ve daha henğz kalp atısı duymayıp kese görmeyi bekleyen anne adaylarına bence bu stresi yaşatmamalılar ya . Sen her şeyi boş ver , sonucta bu cocuklar doğacaksa doğacak vakti belli . Ben de düne kadar aglıyordum valla dedim elimden bişi gelmez ki moralimi neden bozup daha cok stres yasatıp zorlaştırıyorum işleri ..
Sıklık derken neyi sordun pek anlayamadım canım ama son adet tarihim 2 şubattı. reglim 2 ya da 3 gün gecikmişti yaptığımda testi.Silikte 520 mı çıktı maşallah çok güzel.benim de silik daha kan vermedim ben 20 lerde çıkar diyordum.ne kadar sıklıkta sizin
Bilemiyorum hem de özel hastane gittiğim yer. Aldı eline sonucu hmm 520 az belki de düşük yapmaya başlamışsınızdır dedi. Bekleyin bakalım kanama olursa düşüktendir diyiverdi. Hani sat'ı yanlış anladı dicem ama üzerine basa basa 2 şubat dedim.Öncelikle hayırlınolsun değerin çok iyi canım 2 günde bir 2 kat daha doğrusu en az %60 artarsa herşey yolunda demektir. Bide mümkünse o doktor her kimse şikayet eder misiniz? Bilmiyorsa hiç konuşmasın o nasıl söz ya hevesinizi kursağınızda burakıp sizi strese sokuyor buna kimsenin hakkı yok lütfen duyarsız kalmayın sizden sonra başkalarınada aynı şeyi yaşatacak o cahil
Sorma canım.. Ben de aynı dşünüyorum. Doktorlarda ruh sıfır. Ben de yarın gideceğim doktora bakalım. Kese belli olur mu bilmiyorum ama daha öncesinde hamilelik planım da olmadığı için doktora gözükmemiştim. Bir gözkükeyim diyorum o yüzden
Yok canım yok doktor ama işte nasıl doktor. Bende hep özele giderim ama bu defa devletten randevu aldım bakalım ne olacak? Özel felan doktor doktor olmadıktan sonra bişeye yaramıyor onca para veriyoruz ağızlarından kerpetenle laf alıyoruz biz sormasak hiç bişey demeyeceklerBilemiyorum hem de özel hastane gittiğim yer. Aldı eline sonucu hmm 520 az belki de düşük yapmaya başlamışsınızdır dedi. Bekleyin bakalım kanama olursa düşüktendir diyiverdi. Hani sat'ı yanlış anladı dicem ama üzerine basa basa 2 şubat dedim.
Silik yazmak istemiştim. PaSıklık derken neyi sordun pek anlayamadım canım ama son adet tarihim 2 şubattı. reglim 2 ya da 3 gün gecikmişti yaptığımda testi.
Silik çıkınca sanki değer az çıkarmış gibi düşünüyordum.masallah 520 çok iyi.siliklik nasıldı testinizdeSıklık derken neyi sordun pek anlayamadım canım ama son adet tarihim 2 şubattı. reglim 2 ya da 3 gün gecikmişti yaptığımda testi.
tatlım fotoğraf yükledim senin içinSilik çıkınca sanki değer az çıkarmış gibi düşünüyordum.masallah 520 çok iyi.siliklik nasıldı testinizde
Canim bana nasıl umut oldun var ya anlatamam,siliklerimiz aynı,ben de kan vericem perşembeye.inslalah kavusuruz bebeklerimize:))) ben daha önce 2 kimyasal geçirdim silik olunca direkt panik oldum ,rabbim sonra bir evlat verdi.simdi 2.yi istiyoruztatlım fotoğraf yükledim senin için
İnşallah kan testinde müjdeli haberi alırsın canım:)) ama senin de benimkisi gibi silikse vardır bebişin %80. Bak gün gün koyulaştı bir de. Hani sabredemezsen yarın sabahtan yapıver bi idrardan test daha, koyulaşıp koyulaşmadığına bak :)Canim bana nasıl umut oldun var ya anlatamam,siliklerimiz aynı,ben de kan vericem perşembeye.inslalah kavusuruz bebeklerimize:))) ben daha önce 2 kimyasal geçirdim silik olunca direkt panik oldum ,rabbim sonra bir evlat verdi.simdi 2.yi istiyoruz
3 te yapıcam bugün eve geçince okuldan en son pazar yapmıştım, idrar tutuyorum en az bir 4 saat kalsın diyorlar:)))İnşallah kan testinde müjdeli haberi alırsın canım:)) ama senin de benimkisi gibi silikse vardır bebişin %80. Bak gün gün koyulaştı bir de. Hani sabredemezsen yarın sabahtan yapıver bi idrardan test daha, koyulaşıp koyulaşmadığına bak :)
AYy çok heyecanlıı :)) Yaz buraya da merak ettim canımm:)))3 te yapıcam bugün eve geçince okuldan en son pazar yapmıştım, idrar tutuyorum en az bir 4 saat kalsın diyorlar:)))
Bildiğin koyu çıktı bu sefer çok şükürAYy çok heyecanlıı :)) Yaz buraya da merak ettim canımm:)))
Bildiğin koyu çıktı bu sefer çok şükür
Hayırlı olsun canım sağlıkla geçir gebeliğini inşallah :)Bildiğin koyu çıktı bu sefer çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?