Gebeliğe Hazırlık Beta HCG Değerim Normal mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Silikte 520 mı çıktı maşallah çok güzel.benim de silik daha kan vermedim ben 20 lerde çıkar diyordum.ne kadar sıklıkta sizin

Öncelikle hayırlınolsun değerin çok iyi canım 2 günde bir 2 kat daha doğrusu en az %60 artarsa herşey yolunda demektir. Bide mümkünse o doktor her kimse şikayet eder misiniz? Bilmiyorsa hiç konuşmasın o nasıl söz ya hevesinizi kursağınızda burakıp sizi strese sokuyor buna kimsenin hakkı yok lütfen duyarsız kalmayın sizden sonra başkalarınada aynı şeyi yaşatacak o cahil

hayırlı olsun hamileliğiniz sağlıkla alın kucağııza, 20 olduğunda değeriniz, adetiniz geçmiş miyidi, idrar testi yapmış mıydınız nasıl çıkmıştı?
Sorma canım.. Ben de aynı dşünüyorum. Doktorlarda ruh sıfır. Ben de yarın gideceğim doktora bakalım. Kese belli olur mu bilmiyorum ama daha öncesinde hamilelik planım da olmadığı için doktora gözükmemiştim. Bir gözkükeyim diyorum o yüzden

Silikte 520 mı çıktı maşallah çok güzel.benim de silik daha kan vermedim ben 20 lerde çıkar diyordum.ne kadar sıklıkta sizin
Sıklık derken neyi sordun pek anlayamadım canım ama son adet tarihim 2 şubattı. reglim 2 ya da 3 gün gecikmişti yaptığımda testi.

Bilemiyorum hem de özel hastane gittiğim yer. Aldı eline sonucu hmm 520 az belki de düşük yapmaya başlamışsınızdır dedi. Bekleyin bakalım kanama olursa düşüktendir diyiverdi. Hani sat'ı yanlış anladı dicem ama üzerine basa basa 2 şubat dedim.

Bence de gözükmekre yarar var görünmese de kesen soracaklarıbı sorarsın en azından

Yok canım yok doktor ama işte nasıl doktor. Bende hep özele giderim ama bu defa devletten randevu aldım bakalım ne olacak? Özel felan doktor doktor olmadıktan sonra bişeye yaramıyor onca para veriyoruz ağızlarından kerpetenle laf alıyoruz biz sormasak hiç bişey demeyecekler

Sıklık derken neyi sordun pek anlayamadım canım ama son adet tarihim 2 şubattı. reglim 2 ya da 3 gün gecikmişti yaptığımda testi.
Silik çıkınca sanki değer az çıkarmış gibi düşünüyordum.masallah 520 çok iyi.siliklik nasıldı testinizde

canım gün gün yüklicem şimdi bakarsın. pazardan beridir hergün 1 test yaptım bugun de dahil olmak üzere:) en alttaki tek test bulunan fotoğraf ilk güne ait, ikili olansa sırasıyla düne ve bugune ait canım..

tatlım fotoğraf yükledim senin için
Canim bana nasıl umut oldun var ya anlatamam,siliklerimiz aynı,ben de kan vericem perşembeye.inslalah kavusuruz bebeklerimize:))) ben daha önce 2 kimyasal geçirdim silik olunca direkt panik oldum ,rabbim sonra bir evlat verdi.simdi 2.yi istiyoruz

İnşallah kan testinde müjdeli haberi alırsın canım:)) ama senin de benimkisi gibi silikse vardır bebişin %80. Bak gün gün koyulaştı bir de. Hani sabredemezsen yarın sabahtan yapıver bi idrardan test daha, koyulaşıp koyulaşmadığına bak :)

3 te yapıcam bugün eve geçince okuldan en son pazar yapmıştım, idrar tutuyorum en az bir 4 saat kalsın diyorlar:)))

allah boyle dr ları var kahretsın desem
bu ne düşüncesizlik bu ayarsızlık yaaa ,

mutsuz boyle insanlar vallahı billahiii, ayy çok sinirlendim gerçekten ,

inşallah herşey yolunda gider cnm gözün aydın olsun bol bol dua et bizler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…