Canım ben de şu an çok kötü oldum bunu okuyunca
benim cünkü adet günüm daha cok geçmişti ve sonuc 69.99 saglıkocagında yaptırdım ben ve ordakiler bir şey demedi. Doktor randevuma da 5 gün var .. ama burda baskalarıyla konustum gayet normal diyen de var , hatta daha dişük cıkıp sonra normal bir şekilde hamileliğine devam edip sağlıklı olan da var bizzat yaZdılar bana . Yani mühim olan artış miktarı düzenli mi değil mi ona bakılır dediler . Beta hcg nin ilk degeri bir şey ifade etmezmiş, çünkü ne zaman döllendigini bilemiyolar görmeden belki geç döllendi . benim umudum geç döllenme çünkü ben önceki iki ayda 1 hafta gecikme flan yaşadım . Ve senin degerin de cok iyi yani bence .. o zaman benim ölmem lazım çünkü cok düşük
valla hamileligini yeni öğrenmiş ve daha henğz kalp atısı duymayıp kese görmeyi bekleyen anne adaylarına bence bu stresi yaşatmamalılar ya . Sen her şeyi boş ver , sonucta bu cocuklar doğacaksa doğacak vakti belli . Ben de düne kadar aglıyordum valla dedim elimden bişi gelmez ki moralimi neden bozup daha cok stres yasatıp zorlaştırıyorum işleri ..