- 27 Aralık 2024
- 8
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi gulay varol
Beta hcg değerim 294 dü şimdi 44100 fakat keseyi şuan için göremedik rahim geride olduğu için ve alttan muayene istemedim 1 hafta sonra tekrar gidicem değerlerim normal mi sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3000olunca kese görunur 3500oluncada ama 1hafta sonra görünür bence daha net değer guzel stres yapma senBeta hcg değerim 294 dü şimdi 44100 fakat keseyi şuan için göremedik rahim geride olduğu için ve alttan muayene istemedim 1 hafta sonra tekrar gidicem değerlerim normal mi sizce
Sat ne zaman acaba?Beta hcg değerim 294 dü şimdi 44100 fakat keseyi şuan için göremedik rahim geride olduğu için ve alttan muayene istemedim 1 hafta sonra tekrar gidicem değerlerim normal mi sizce
44.100 mü? 441 mi onu anlayamadım. Rakam yanlış yazılmış sanırımBeta hcg değerim 294 dü şimdi 44100 fakat keseyi şuan için göremedik rahim geride olduğu için ve alttan muayene istemedim 1 hafta sonra tekrar gidicem değerlerim normal mi sizce
Büyük ihtimalle yanlış yazdı hanımefendi44.100 mü? 441 mi onu anlayamadım. Rakam yanlış yazılmış sanırım
44.100 mü? 441 mi onu anlayamadım. Rakam yanlış yazılmış sanırı
44.100 mü? 441 mi onu anlayamadım. Rakam yanlış yazılmış sanırım
Değeriniz baya yüksekmiş o değerle kese ve bebek görünmeliydi rahim içinde diye düşünüyorum sıkı takip etmeliRakam doğru ilki ile aradan geçen süre 15 gün ilk yaptırdığımda 294 ikincide özelde yaptırdım 44100
Hayırlı haberler alırsın inşallahEvet rahmim ağaşıda olduğu için görünmedi alttan muayene istediler ama ben yaptırmak istemedim 1 hafta sonra usg için tekrar gideceğim
Kese göründü müÇok teşekkür ederim Allahın izniyle inş bizde bu mutluluğa kavuşuruz