Gayet güzel artmış dedi ama takibe devam tabi cuma günü tekrar kan vericem, rahim duvarım kalınlaşmışİnşallah haver verirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet güzel artmış dedi ama takibe devam tabi cuma günü tekrar kan vericem, rahim duvarım kalınlaşmışİnşallah haver verirsin
Ya alttan muayene mi etti o zmanGayet güzel artmış dedi ama takibe devam tabi cuma günü tekrar kan vericem, rahim duvarım kalınlaşmış
Onlar doğru olmuyor ama artışın güzel gidiyorOvulasyon yapmadım canım ama telefon takibine göre 8 şubat yumurtlama gözüküyor
Gayet güzel artmış dedi ama takibe devam tabi cuma günü tekrar kan vericem, rahim duvarım kalınlabebin
Benimde 85 idi bir hafta sonra bu kaç olmalı sizce yaGayet güzel artmış dedi ama takibe devam tabi cuma günü tekrar kan vericem, rahim duvarım kalınlaşmış
Yok ultrasonda rahim görüntülenebiliyorYa alttan muayene mi etti o zman
Hm bende yarın gidicem çok stresliyim ya benimki yani olsa bı 1000 lerde olmasinlazim ya az artmissa die endişeleniyorumYok ultrasonda rahim görüntülenebiliyor
Stres yapmamak lazım da elimizde değil benimde hala netleşmiş değil bol bol dua ediyorum cuma günü artık belli olur diye düşünüyorum inşallahHm bende yarın gidicem çok stresliyim ya benimki yani olsa bı 1000 lerde olmasinlazim ya az artmissa die endişeleniyorum
Hm bende yarın gidicem çok stresliyim ya benimki yani olsa bı 1000 lerde olmasinlazim ya az artmissa die endişeleniyorum
Kızlar ben de sizdenim.. okudum mesajlarınızı değerlerimiz ve tarihlerimiz çok paralel. 9 şubat yumurtlama günüm. Adete 1 gün kala (22 şubat) 7 ile öğrendim, adet günü (23 şubat) 48 çıktı, battan iki gün sonra da (25 şubat) 92 değerdeyim. Yarın tekrar kan vereceğim.Stres yapmamak lazım da elimizde değil benimde hala netleşmiş değil bol bol dua ediyorum cuma günü artık belli olur diye düşünüyorum inşallah![]()
Evet öyle yani o kadar çok yorum okudum ki bazılarının adet günü 500 lerde benimki adete bir gün kala 38 idi sonradan 85 oldu üç günde ama bende endişelendim az artmış dienama iki katı zaten 76 falan oluyo üç günde yaptığıma göre 2.5 kat oda 95 oluyo benimki 85 yani o kadar da çok düşmemiş gibi geldi banada ama doktor dedi 250 olması lazım dokttor mu hesapyakayamdi anlamadım vallaKızlar ben de sizdenim.. okudum mesajlarınızı değerlerimiz ve tarihlerimiz çok paralel. 9 şubat yumurtlama günüm. Adete 1 gün kala (22 şubat) 7 ile öğrendim, adet günü (23 şubat) 48 çıktı, battan iki gün sonra da (25 şubat) 92 değerdeyim. Yarın tekrar kan vereceğim.
İnsanlar 1000lere çıkmış bu dönemde neredeyse keseyi görecekler. Ben kesin kimyasal gözüyle bakıp kendimi bu fikre hazırladım ama bugün doktorum artış çok iyi dedi. Salı günü ultrasona çağırdı. Eğer kimyasal gebelik geçirmiyorsak (inşallah aminnn) bizim değerlerimiz neden normale göre düşük seyrediyor acaba?
Normale göre değeriniz düşük değil ki artışınız %60 kadar olsa yeterli erken öğrenince böyle düşük değerler çıkıyor 3lü rakamlara geçince hemen 1000lere gelir zaten şöyle düşünelim günlerdir beta hakkında konu konu gezdim yazdım sordum benim ovulasyondan 17. Gün sonucum 648 başkasının bu 14. Gün sonucu ne bileyim 10. Gün sonucu o zaman benimki düşük diye bile düşündüm ama pikten sonraki diğer ilişkim 1 hafta sonra falan onun tutmasına da ihtimal vermiyorum yani yumurtlama bitmişti sonuçtaKızlar ben de sizdenim.. okudum mesajlarınızı değerlerimiz ve tarihlerimiz çok paralel. 9 şubat yumurtlama günüm. Adete 1 gün kala (22 şubat) 7 ile öğrendim, adet günü (23 şubat) 48 çıktı, battan iki gün sonra da (25 şubat) 92 değerdeyim. Yarın tekrar kan vereceğim.
İnsanlar 1000lere çıkmış bu dönemde neredeyse keseyi görecekler. Ben kesin kimyasal gözüyle bakıp kendimi bu fikre hazırladım ama bugün doktorum artış çok iyi dedi. Salı günü ultrasona çağırdı. Eğer kimyasal gebelik geçirmiyorsak (inşallah aminnn) bizim değerlerimiz neden normale göre düşük seyrediyor acaba?
Ya ben yumurtlama tarihimi de bilemiyorum zaten gebeliği de tesadüfen öğrendim çok erken keşke erken igrenmeseydim yarın işte randevum var yeniden bakalım kaç olucak sizce kaç olması lazım 85bir haftadaNormale göre değeriniz düşük değil ki artışınız %60 kadar olsa yeterli erken öğrenince böyle düşük değerler çıkıyor 3lü rakamlara geçince hemen 1000lere gelir zaten şöyle düşünelim günlerdir beta hakkında konu konu gezdim yazdım sordum benim ovulasyondan 17. Gün sonucum 648 başkasının bu 14. Gün sonucu ne bileyim 10. Gün sonucu o zaman benimki düşük diye bile düşündüm ama pikten sonraki diğer ilişkim 1 hafta sonra falan onun tutmasına da ihtimal vermiyorum yani yumurtlama bitmişti sonuçta![]()
Evet bende tüm yorumları okudum yetmedi YouTube da baktım herkesin yorumuna bazilarinki adet geçtikten 8 gün SONRA 40 oluyo onlarınki daha degisikNormale göre değeriniz düşük değil ki artışınız %60 kadar olsa yeterli erken öğrenince böyle düşük değerler çıkıyor 3lü rakamlara geçince hemen 1000lere gelir zaten şöyle düşünelim günlerdir beta hakkında konu konu gezdim yazdım sordum benim ovulasyondan 17. Gün sonucum 648 başkasının bu 14. Gün sonucu ne bileyim 10. Gün sonucu o zaman benimki düşük diye bile düşündüm ama pikten sonraki diğer ilişkim 1 hafta sonra falan onun tutmasına da ihtimal vermiyorum yani yumurtlama bitmişti sonuçta![]()
Geç yumurtlama oluyor ondan ben 3 defa kan verdim tam 2 katı olmamıştı mesela ilk verdiğim 648 2 gün sonra 1031 miş 2 gün sonra 1998 artış bazen 3 katı da olabiliyor 2 katından azda olabiliyor bende erken öğrenseydim daha net bakardım ama umutlu değildim pik diye değerlendirdim işteEvet bende tüm yorumları okudum yetmedi YouTube da baktım herkesin yorumuna bazilarinki adet geçtikten 8 gün SONRA 40 oluyo onlarınki daha degisik
Siz adetiniz kaç gün geçtiğinizde yaptınızGeç yumurtlama oluyor ondan ben 3 defa kan verdim tam 2 katı olmamıştı mesela ilk verdiğim 648 2 gün sonra 1031 miş 2 gün sonra 1998 artış bazen 3 katı da olabiliyor 2 katından azda olabiliyor bende erken öğrenseydim daha net bakardım ama umutlu değildim pik diye değerlendirdim işte
Benim adetim uymuyor son adet tarihim 19 Aralık yumurtlama günüm 18 Ocak hamilelik testi yok diye ovulasyon testi yaptım işte pik çıktı onu değerlendirdim bende Şubat 4’de kanda öğrendimSiz adetiniz kaç gün geçtiğinizde yaptınız
Ee o zman baya zaman geçmiş durumunuz nasıl şimdi pekiBenim adetim uymuyor son adet tarihim 19 Aralık yumurtlama günüm 18 Ocak hamilelik testi yok diye ovulasyon testi yaptım işte pik çıktı onu değerlendirdim bende Şubat 4’de kanda öğrendim
Canım işte o 648 çıktı 1 gün sonra gittim 3 haftalık dedi alttan baktı rahim kalınlaşmış 3 gün sonra yine gittim 3+6 dedi keseyi gördü beta 1998 di gördüğünde ama alttan baktı direk 3 gün sonra arkadaşımın önerdiği doktora gittim 5 haftalık dedi 9 gün sonra çağırdı kalp atışı için gittim 5+6 dedi bu seferde kalp atışı duyulmadı ayın 28 çağırdı ama nedense benim belirtilerim bir anda kayboldu şu an yarın devlete gideyim diyorum bilemiyorum bir sorun mu varEe o zman baya zaman geçmiş durumunuz nasıl şimdi peki
Ya belirtiler her zman olucak die değil moralini bozma bende de ilk zamanlar ağrı vardı şuan yok bide dış gebelikten korkuyorum çok kötü bahsediyolar ondan acaba brnimoide öyle ki die düşünüyorum da onun hakkında bı bilginiz var miCanım işte o 648 çıktı 1 gün sonra gittim 3 haftalık dedi alttan baktı rahim kalınlaşmış 3 gün sonra yine gittim 3+6 dedi keseyi gördü beta 1998 di gördüğünde ama alttan baktı direk 3 gün sonra arkadaşımın önerdiği doktora gittim 5 haftalık dedi 9 gün sonra çağırdı kalp atışı için gittim 5+6 dedi bu seferde kalp atışı duyulmadı ayın 28 çağırdı ama nedense benim belirtilerim bir anda kayboldu şu an yarın devlete gideyim diyorum bilemiyorum bir sorun mu var
Dış hakkında bir şey okumadım ama boş gebelik hakkında okumuştum aynı şeyler mi bilemiyorum kese var bebek yok sonra kürtaj ile falan sonuçlanıyor sanırım kürtaj psikolojisi çok kötüYa belirtiler her zman olucak die değil moralini bozma bende de ilk zamanlar ağrı vardı şuan yok bide dış gebelikten korkuyorum çok kötü bahsediyolar ondan acaba brnimoide öyle ki die düşünüyorum da onun hakkında bı bilginiz var mi
Evet beklemek çok zor gerçektenDış hakkında bir şey okumadım ama boş gebelik hakkında okumuştum aynı şeyler mi bilemiyorum kese var bebek yok sonra kürtaj ile falan sonuçlanıyor sanırım kürtaj psikolojisi çok kötübende boş mu acaba diye takıyordum kafama şimdi düşünmüyorum artışı takip edeceksiniz siz mecbur kürtaj korkusu var bende de öteki kürtajımdan travma yaptı sanırım