Gebeliğe Hazırlık Beta hcg değerim düşük mü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Matmat1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2020
87
74
3
Kızlar merhabalar. Bat 6 gun ve 5 gun kala predictor ile test yaptim cok silik cizgi gordum. 4 gun kala normal testle yaptim en ufak bir leke bile yoktu korktum kan verdim 2.82 beta hcg degerim negatifti. Bugun sabah idrara cok sıkışık utanınca hadi bir daha test yapayim dedim ve silik de olsa belirgin bir sekilde 2. Cizgiyi gordum. Hemen kan verdim bu arada adetime 2 gun var 17 kasim gorunuyor. Sonuc 28,8 pozitif. Cook mutlu olduk. Ama sonra burayi okuyunca dusuk mu degerim diye korktum be dersiniz bata 3 gun kala 28.8 dusuk mu kizlar yorum yapin lutfen

Bence düşük değil ha önemli olan bundan sonra 2 günde bir kan vermeniz ben hamileliğimi testle öğrendim ama hiç kan falan vermedim 7 haftalıkda dr gittim direk gönlünüzce olsun inşallah

Evet 2 gunde bir kan vermem gerekiyormus en az iki katina cikmali dediler sevincimi tam yasayamadan korktum. Sali gununden itibaren saglik ocaginda kan vericem 6 haftayi doldurunca gidicem ben de doktora kese sanirim o zaman gorunuyormus dimi

Evet 2 gunde bir kan vermem gerekiyormus en az iki katina cikmali dediler sevincimi tam yasayamadan korktum. Sali gununden itibaren saglik ocaginda kan vericem 6 haftayi doldurunca gidicem ben de doktora kese sanirim o zaman gorunuyormus dimi
2 günde bir 2 kat artış gerekli sağlıklı gebelik için. Sağlıkla ilerler inşallah.

2katına çıktığı sürece sıkıntı olmaz hayırlı olsun

Bence düşük değil ha önemli olan bundan sonra 2 günde bir kan vermeniz ben hamileliğimi testle öğrendim ama hiç kan falan vermedim 7 haftalıkda dr gittim direk gönlünüzce olsun inşallah
Bata 7gun var sabah test yaptim ama negatif bazi belirtilerde var sizce erkenki yaptim yoksa pskolojikmi bu durum

Cuma günü 600 dü bugun tekrar vericem. Umarim yukselmisir bugun 100in ustune cikmis olmaliymis. Nasipse cuma gunu de keseyi gormeye gidecegim

Cuma günü 600 dü bugun tekrar vericem. Umarim yukselmisir bugun 100in ustune cikmis olmaliymis. Nasipse cuma gunu de keseyi gormeye gidecegim
1000 uzeri yazicaktim 100 olmus. Sonucum cikti kizlar saglik ocaginda vermistim tam deger yazmiyor. 1000 uzeri yaziyor onu gormemizin bi sansi yok mu acaba. Neyse cok sukur yukselmis

Gözünüz aydın

Bende çok yeni hamileyim önceki gün hcg 258 çıktı dün 396 çıktı pazartesi tekrar çağırdı doktor ili katına çıkması lazımmış dizimde yükselişler böyle mi ilerledi acaba

Bende çok yeni hamileyim önceki gün hcg 258 çıktı dün 396 çıktı pazartesi tekrar çağırdı doktor ili katına çıkması lazımmış dizimde yükselişler böyle mi ilerledi acaba
En az yuzde 60 olmadi lazim diyorlar ama genel olarak 2 kati deniyor 48 saatte. 1 gunde degil yani merak etmeyin ki oyle bile olsa yuzde 60i sagliyor hayirli olsun

Çok teşekkür ederim sağolun
ıkı gun ust uste mı octurmustun? hıc arada bos gun olmadan_? oyleylese artısın cok guzel 2 gun ıcınde ıkıye katlar.:) 1 gunde anca yarısı kadar artar. 390 falan eder o da senın degerın kadar ıste :) cok ıyı dogru anladıysam eger :)

Evet ben bi sağlık ocağında kan verdim sonuç ertesi gün çıkacaktı akşama doğru bende sabredemedim ertesi sabah özele gittim bir saat içinde çıktı sonuç öylelikle iki gün üst üste hesaplamış oldum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…