- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.663
- 248
- 38
- Konu Sahibi Hayatbanaguzelki
-
Geçmiş olsun cnmCanım üzgünüm ama artış çok çok az.büyük olasılıkla kimyasal gebelik.ama dış gebelik olma ihtimalidr var.lütfen doktorun iki günde bir ölçsün betanı.sakın ihmal etme.iki kayıp yaşamış biri olarak düzenli takip çok önemli.
Öyle bisi olduğunu bilmiyordum ya yoksa aynı hastnede yaptırdım yarın tekrar bakicam teşekkür ederim cnm sagolArtis az fakat ayni yerde olcturmemmissin. Her laboratuvarin referans degeri falan farkli oldugu icin saglikli bir sonuc olmuyor. Insallah saglikli bir gebeliktir.
Bugun baktirdiysan yarin gitme bidaha. 2 gun gecmesi lazim ya. Pazartesi baktir.Öyle bisi olduğunu bilmiyordum ya yoksa aynı hastnede yaptırdım yarın tekrar bakicam teşekkür ederim cnm sagol
Dün 22.30da gittim 12 de aldım sonucu yarın yine aynı saate gidersem bisi olur muBugun baktirdiysan yarin gitme bidaha. 2 gun gecmesi lazim ya. Pazartesi baktir.
Yok dun yaptirdiysan yarin git tabi.Dün 22.30da gittim 12 de aldım sonucu yarın yine aynı saate gidersem bisi olur mu
Sağol Cnmöyle bisi olduğunu bilmiyordum az da olsa için rahatladı çok teşekkür ederim allah razı olsunYok dun yaptirdiysan yarin git tabi.
Teşekkür ederim cnm pik zamanı ne anlamadım ?Artış çok az ama pik zamanı denk gelmemiş olabilir. yarın tekrar yaptır umarım sağlıklı bir gebeliktir
Başka çarem yokkiGec dollenme olabilir bekle bakalim biraz daha
Aynı laboratuvarda yani canım..Aynı yerde derken anlamadım ?
Anladım cnm yarını beklicem artıkAynı laboratuvarda yani canım..
betahcg birden yükseliyor buna pik zamanı deniyor.Teşekkür ederim cnm pik zamanı ne anlamadım ?
Inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın cnm umarım benimde öyledir ya üzülüyorum herkes kimyasal gebelik diyor allah isteyen herkese versin ... hamileyken sigara içen bir çok kadın var ben bıraktım hamile oldugumu öğrendim gün bende tiryakiydim ama bebeğim için bıraktım 21 yaşındayım bugüne kadar ağrı kesici hap bile yutamadim yutkunma sorunum vardı ama bu folik asit için zorluyorum kendimi 1 litre su iciyorum hapla oruc tutardim artık tutmuyorum herşey bebeğim içinAslında artış olması gerekenden düşük 2 katı olması lazım deniyor ama benim de 14. gün 60, 16. gün 80 çıkmıştı. Dedim olmucak bu iş... Sonra birden düzene girdi. Şimdi 17 haftalık hamileyim. İnşallah senin de öyle olur.
Inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın cnm umarım benimde öyledir ya üzülüyorum herkes kimyasal gebelik diyor allah isteyen herkese versin ... hamileyken sigara içen bir çok kadın var ben bıraktım hamile oldugumu öğrendim gün bende tiryakiydim ama bebeğim için bıraktım 21 yaşındayım bugüne kadar ağrı kesici hap bile yutamadim yutkunma sorunum vardı ama bu folik asit için zorluyorum kendimi 1 litre su iciyorum hapla oruc tutardim artık tutmuyorum herşey bebeğim için
Ceviz hergün yiyorum zaten bakalım artıkBenimki tüp bebek. İnşallah senin de birden yükselir ve düzene girer.O süreci iyi bilirim. Kabak çekirdeği, çiğ badem, ceviz ye. Proteine yüklen. Haber et bizi olur mu?
bak insallah hayirli haberler alirsin ama degerin artisi iyi degil. dis gebelik falansa tehlikeli. bence baska dra gitDoktor çok ilgilenmedi folik asit verip gönderdi hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?